• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Çok iyi inşallah yükselmeye devam eder. Merak ettim de neden 3. Gün embriyosu 5e yetişen embriyonuz mu yoktu 5. Günler tutmadı da 3e mi kaldınız? Benim ikitane 5gün transfer ettik olmadı şimdi sadece 2tane 3. Gün kaldı:KK43:
İnşallah sizin de kalanlar tutar 🤲

Transferin 7. Gününden merhaba, ben dayanamadım ve test yaptım. 5. Gün embriyosu 5aa kalitedeydi. Bizim 2. Denememiz ilki de tutmuştu ama erken doğumla kaybettim malesef. Eğer testte bir hata yoksa Rabbim bizi yeniden sevindirdi. Darısı kalp atışına ve sağlıcakla kucağımıza almaya olsun. Cuma günü ilk kanı vereceğim. Duam hepimiz için aynı. Şu yolda verdiğimiz emek zayi olmasın. Sevince dönüşsün inşallah.

Eklentiler

• IMG_20221226_084230.jpg
    IMG_20221226_084230.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar merhaba dün opu işlemim vardı yumurtalarım toplandı. Şimdi merak ettiğim bir kaç soru var bilgisi olan yanıtlayabilir mi? Yumurtanın kalitesi hangi aşamada belli oluyor kalştesiz yumurta döllenirmi toplanan yumurtanın olgun olup olmaması ne demek?
hayırlı olsun canım,gecmıs olsun..
kac yumos toplandı?
bugun ararlar senı kalıtelı ve kalıtesız demıyorlarda şu kadarı döllendi diyorlar kalan kısımda döllenmemiş kalitesiz ya da olgunlaşmamış oluyor..
hayırlı haberler al ınsallahh.
benı ,1.3ve 5.gunler aramıstı embrıyolog..

Transferin 7. Gününden merhaba, ben dayanamadım ve test yaptım. 5. Gün embriyosu 5aa kalitedeydi. Bizim 2. Denememiz ilki de tutmuştu ama erken doğumla kaybettim malesef. Eğer testte bir hata yoksa Rabbim bizi yeniden sevindirdi. Darısı kalp atışına ve sağlıcakla kucağımıza almaya olsun. Cuma günü ilk kanı vereceğim. Duam hepimiz için aynı. Şu yolda verdiğimiz emek zayi olmasın. Sevince dönüşsün inşallah.
maşallah maşallaaahhh
saglıkla gelsın dunyaya hayırlı evlat olsun..
darısı bızlere ,aminnn

Kizlar gunaydin,

Haftaya pzt-sali-cars gunlerinden birinde transferim var. Rahim de 6.5tu cuma gunu, bugun 9.3 sukurler olsun.

Onumuzdeki hafta transfer olacaklar var mi?

Kizlar gunaydin,

Haftaya pzt-sali-cars gunlerinden birinde transferim var. Rahim de 6.5tu cuma gunu, bugun 9.3 sukurler olsun.

Onumuzdeki hafta transfer olacaklar var mi?
hadi hayırlı olsun çok güzel kalınlaşmış. bende ayın 31inde cumartesi transfer olacağım inşallah transfere kadar nar suyu içiyorum rahim kalınlığı için. en son 10mldi

Tebrik ederim sağlıkla kucağıniza alırsıniz inşallah siz de 19 unda transfer olmustunuz diye hatırlıyorum bende yapsam mı diye düşünüyordum sizi görünce çok sevindim 😊🥰

hadi hayırlı olsun çok güzel kalınlaşmış. bende ayın 31inde cumartesi transfer olacağım inşallah transfere kadar nar suyu içiyorum rahim kalınlığı için. en son 10mldi
Sizinki de yeterli. Benim en buyuk yardimcim egzersiz oldu. Sinav ve mekik cekip plank yapiyorum, yarim saat de tempolu yuruyus. Kan dolasimi hizlaninca rahim kalinlasiyor dedi hocam. Hepimize hayirli transferler insallah

Back