• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Aynısını dedi hemşire kuzum ay diğer hamileliğimdede vurulmştm bundan ama çok etkili bi ilaç diye biliyorm doğru değil mi iyice tutunur yavrularm inş şifa olsun tek tutunsunlarda artk razıxym acılarına
Aynisini her ilaçta ben de diyorum, şifa olsun da ben razıyım (= ben haftada 2 gün vuruluyorum, onlari da eşim vuruyor, alıştım artık (= bugun vurulma günümdü hatta eşime "artik acımıyor" dedim (=

Yaaaa 😍 bu hamilelik bir miktar uyku yapti bende, aksam yemeginden sonra biraz uyuklamisim simdi gördüm, maşallah gayet güzel benim 5.gün 30 çıkmıştı hemen hemen benimkiyle aynı (= saglikla devami da gelsin inşallah (=
Ayyyyyy gerçekten miiii inş benimkide sizinki gibi sağlıklı ilerler önemli olan 2gün sonraki değee şimdii bakalım😍😍 daha eşimin hiç haberi yok bunlardan süpriz yapmak istiyorum 2. Değerim tam 2 ye katlarsa inş bişeyler yapıp öyle haber vermek istiyorum ♥️

Aynisini her ilaçta ben de diyorum, şifa olsun da ben razıyım (= ben haftada 2 gün vuruluyorum, onlari da eşim vuruyor, alıştım artık (= bugun vurulma günümdü hatta eşime "artik acımıyor" dedim (=
Ya gerçekten miii ne güzell eşiniz hemşire mi ne büyük bi nimet canm😃

Ayyyyyy gerçekten miiii inş benimkide sizinki gibi sağlıklı ilerler önemli olan 2gün sonraki değee şimdii bakalım😍😍 daha eşimin hiç haberi yok bunlardan süpriz yapmak istiyorum 2. Değerim tam 2 ye katlarsa inş bişeyler yapıp öyle haber vermek istiyorum ♥️
Ayyyy vallahi sizinki gibi sabırlı hanımlara hayranim ben (= ben eşimi biryere bırakmıştım o aksam ondan habersiz hastanede kan verdim sonuc bir saat icinde cikinca sonucu atıp altına merhaba baba yazmıştım, ben de sabir yok asla sürpriz yapmak icin 2-3 gün saklayamam 🙈 bir de benim ilk gebeligimdi korkumdan 3gün ustuste kan verdim, yani 2gunluk degil günlük takip ettim 🙈

Ya gerçekten miii ne güzell eşiniz hemşire mi ne büyük bi nimet canm😃
Yooo biz ilkyardim eğitimi aldik, iğne, dikiş vb... Ben de iğne yaparim anneme falan, hemsiremize de söylemiştik bunu, ne guzel işte esiniz yapmaya devam etsin dedi (= biz de oyle devam ediyoruz, karnimdan olan igneleri de esim yapıyor, kastan olanı da o yapiyor (=

ben de öyle biliyordum ama anlamadım önce bi ağrı oldu sonra pencereye sildiğimde açık kirmizi gelmeye başladı moralim bozuk şuan. Zaten testte negatifti ama insan yine bi umut ediyor. 😢
kan verdin mi bugün kaçıncı gün, kanaması olanları da duydum ben ya

Testte de negatif çıktı zaten dün, hayırlısı diyorum artık 🤲🏻
Hayırlı mübarek olanı dilemek gerekiyormus.
Üzülme 7 yıllık tedavi sonunda 9. Tüp bebek transferinde 2019 yılında kızıma kavuştum.
ssubat 2022 tekrar anne olmayı nasip ettı Allahim bana. Bu defa supriz bir şekilde tedaviz geldi.
Simdi kucağımda uyutuyorum.
İnsallah sizlerin de olacak.
Asla pes etme dualarınızı doğru edin.
Rabbim bizi korktuklarımızdan emin. Umduklarımıza nail eylesin inşallah

Kızlar 22 tane yumurtam toplandı bugün doktor iyi dedi 1 3 5. Gün arayacağız dedi bundan sonra ilk adette yada ikinci adette yapalım dedi kararsız kaldım siz beklediniz mi hemen mi transfer oldu hangisi iyidir
Benim 9 transferinden sonuncu dondurulmuştu.
Oda simdi 3 yaşında bıcır bıcır konuşuyor icerde uyuyacagi yerde.
Taze olablarin hiç biri tutmadı.

kan verdin mi bugün kaçıncı gün, kanaması olanları da duydum ben ya
canım verdim 2 saat önce 42.4 çıktı kanamam yok alında 2 damla açık pembe akıntı geldi fitille ama çok kasık ağrısı kasıktan bacağa gelen ağrı ve bel ağrım vardı ağrım olunca çok korktm

Yooo biz ilkyardim eğitimi aldik, iğne, dikiş vb... Ben de iğne yaparim anneme falan, hemsiremize de söylemiştik bunu, ne guzel işte esiniz yapmaya devam etsin dedi (= biz de oyle devam ediyoruz, karnimdan olan igneleri de esim yapıyor, kastan olanı da o yapiyor (=
Süper canım ya maşallah valla ne güzel 😍 ayy tutunsunlarda sıkıca tek olalım o iğneleri öyle ya da böyle ama senin için çok kolaylık olmuştr

Ayyyy vallahi sizinki gibi sabırlı hanımlara hayranim ben (= ben eşimi biryere bırakmıştım o aksam ondan habersiz hastanede kan verdim sonuc bir saat icinde cikinca sonucu atıp altına merhaba baba yazmıştım, ben de sabir yok asla sürpriz yapmak icin 2-3 gün saklayamam 🙈 bir de benim ilk gebeligimdi korkumdan 3gün ustuste kan verdim, yani 2gunluk degil günlük takip ettim 🙈
Ya gerçekten mi çoook iyi söylemişiniz yine🤣aslında ben koç burcuyum ve aşırı sabırsızımdır ama güzel bi anı kalsın istediğim için kendimi zar zor tutuyorm söylememek için🤣🤣

Kızlar ben bugün boş gebelik olduğunu öğrendim aranız da düşük yağıp tekrar deneyenler var mı ?
Geçmiş olsun =( Nasıl ogrendiniz? Beta mı artmadı? Kaçıncı haftadaydiniz? Anlatmak isterseniz tabiiki... Hakkinizda hayırlısı olsun, üzüleceksiniz elbet ama çok perişan etmeyin kendinizi lütfen =(

Back