- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #41.741
İyi bari kızlar içimi rahatlattinizOğlumda çok hevesli, 4.ay kontrolunde doktora söyledim başlayın dedi. Kucakta, emzirme yastığında başladık canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bari kızlar içimi rahatlattinizOğlumda çok hevesli, 4.ay kontrolunde doktora söyledim başlayın dedi. Kucakta, emzirme yastığında başladık canım.
biz de genelde tanıdığı kişilere gidiyoruz. O bir istisnaydı zaten hemen kendini eve geri getirmeyi başardıYa ben kimseye vermedim de biri eğilip yüzüne baktıkça ağlıyordu yandım sanırım bi de gitmek istediği kişiye hafif yönelmelerde başladı. İlk 4 ayda tanıdığımız kişilere gidiyoruz. Yeni insan istemiyoruz
bize oturtabilirsin dedi ve destekli oturuyor şu an.. dediğin gibi çok hevesli ve çok seviyor.Kızlar size bir şey sorucam. Bugün biz 4 aylık olduk. Doktor kontrolümüz vardı. Doktora ne zaman destekli oturacağımızı sorduğumda 6. Ayda dedi. Sizce de çok geç değil mi? İnternette bir çok doktor 4. Ayda başlanmalı diyor. Benim bebiş de oturmaya çok hevesli. Oturtunca çok mutlu oluyor. Siz naptınız doktorlarınız bu konuda ne diyor?
Kızlar size bir şey sorucam. Bugün biz 4 aylık olduk. Doktor kontrolümüz vardı. Doktora ne zaman destekli oturacağımızı sorduğumda 6. Ayda dedi. Sizce de çok geç değil mi? İnternette bir çok doktor 4. Ayda başlanmalı diyor. Benim bebiş de oturmaya çok hevesli. Oturtunca çok mutlu oluyor. Siz naptınız doktorlarınız bu konuda ne diyor?
Ben zorlanıyorum canım işyerinde süt sağıyorum mutlaka.zaten süt iznim var.yarım gün gidiyorum ama sütüm azalmasın diye de 1 kere sağıyorum orda.8.00 gibi sağıp çıkıyorum 11 gibi orda sağıyorum.bu açıdan zor oluyorÇalışan anneler, işe başladınız mı nasıl gidiyor iş hayatı bebiş evdeyken. Haftaya başlayacağım duruma göre ücretsiz alırım diyorum. Çok zor geliyor düşününce
Bend iğnelenme yok da ayak tabanlarıma basarken benim de ağrıyor.Bebek taşımaktan mı yoksa hamileyken aldığım kilolardan mı bilemedim.umarım geçerBebek taşımaktan her yerlerim ağrıdı boyun bel omuz kol ama bi kaç gündür alt bacağımda ve ayak tabanlarımda acayip ağrı iğnelenme var sanki biri sopayla vurmuş gibi bunu yaşayan oldu mu
Biz kullaniyoruz hic sevmiyo amaBir sorum daha var reflü yatağı hala kullanıyomusunuz ne zamana kadar kullanılqcak acaba
Benim sütüm şimdiden az günde bir kere 60 80 ml sağıyorum geri kalan emzirmeye anca yetiyor. Çalışınca umarım sütüm bitmez. Bu yarım günün çalışma saatleri nasıl oluyor. Allah yardımcımız olsun hep psikolojik açıdan hem fiziken canımBen zorlanıyorum canım işyerinde süt sağıyorum mutlaka.zaten süt iznim var.yarım gün gidiyorum ama sütüm azalmasın diye de 1 kere sağıyorum orda.8.00 gibi sağıp çıkıyorum 11 gibi orda sağıyorum.bu açıdan zor oluyor
Günaydın kızlar ben sordum canım doktorda kusmaları devamsa kullanalım bir süre daha dedi ek gıdaya geçişle kusmalar azalıyormus o zaman bırakırız demiştiBir sorum daha var reflü yatağı hala kullanıyomusunuz ne zamana kadar kullanılqcak acaba
Bu bende de var acaba sezeryandan mı diyorum?Bend iğnelenme yok da ayak tabanlarıma basarken benim de ağrıyor.Bebek taşımaktan mı yoksa hamileyken aldığım kilolardan mı bilemedim.umarım geçer
Bebek taşımqktan b3nce bende kilo ypk ama ağrı çokBend iğnelenme yok da ayak tabanlarıma basarken benim de ağrıyor.Bebek taşımaktan mı yoksa hamileyken aldığım kilolardan mı bilemedim.umarım geçer
Ben artık kendi yatağında yatsın istiyorum hatta diyorum yavrum bi rahat döşek yüzü görmedi hala:)Biz kullaniyoruz hic sevmiyo ama
Bende doğum kilosu yok sezeryanda olmadım bence bebek taşımaktan bu haldeyiz. Varis uzaklardan göz kırpıyo bacK kaslarını kuvvetlendşrmek lazımBu bende de var acaba sezeryandan mı diyorum?
Geçmiş olsun canım yorgunluktan olabilir ama bi yakınımdan duymuştum onun da bebeği sürekli kucak istiyor diye ayaktaymış topuk dikeni oldum demişti bi araştır istersenBebek taşımaktan her yerlerim ağrıdı boyun bel omuz kol ama bi kaç gündür alt bacağımda ve ayak tabanlarımda acayip ağrı iğnelenme var sanki biri sopayla vurmuş gibi bunu yaşayan oldu mu
Biz hala kullaniyoruz yataş junoyu okadar seviyo ki nasil ayrilcak bilmiyorum geçen gece yatagina yatirayim dedim uyuduktan sonra uyaninca deli gibi agladi tekrar refluye yatana kadarda susmadiBir sorum daha var reflü yatağı hala kullanıyomusunuz ne zamana kadar kullanılqcak acaba
Çalışan anneler, işe başladınız mı nasıl gidiyor iş hayatı bebiş evdeyken. Haftaya başlayacağım duruma göre ücretsiz alırım diyorum. Çok zor geliyor düşününce
Ben zorlanıyorum canım işyerinde süt sağıyorum mutlaka.zaten süt iznim var.yarım gün gidiyorum ama sütüm azalmasın diye de 1 kere sağıyorum orda.8.00 gibi sağıp çıkıyorum 11 gibi orda sağıyorum.bu açıdan zor oluyor
ben başlayalı 1 ay oldu. 9-12 arası çalışıyorum.. git gel derken 4 saat ayrı kalıyoruz bana çok iyi geldi.. sabah çıkmadan önce süt sağıyorum. döndüğüm zamanda emziriyorum yeterli oluyor. zaten bebeğim sık emmiyorBenim sütüm şimdiden az günde bir kere 60 80 ml sağıyorum geri kalan emzirmeye anca yetiyor. Çalışınca umarım sütüm bitmez. Bu yarım günün çalışma saatleri nasıl oluyor. Allah yardımcımız olsun hep psikolojik açıdan hem fiziken canım