-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #41.681
Evet bencede huniliğiz hepimizAtaklarda bende çok zorlanıyorum sonra zorlandigim için ağlıyorumzorlanirlen çabuk büyüsün diyorum sonra büyümesini istemiyorum galiba ben hunilik oldum bizimkininde hiç kıyafeti kalmadi alışveriş yapmamız gerekiyor
Evet bencede huniliğiz hepimiz
Bizim de öyle yaa giyecek bir şeyi kalmadı , acilen bizim de çıkmamız lazım
Netten aldıklarım bazen göründüğü gibi olmayabiliyor görüp almak daha çok hoşuma gidiyor
Ben kullanıyorum memnunum. Yemek kızartma hatta kek bile yapıyorum. Pratik geldi bana severek kullanıyorum.Konu dişi ama size sormak istedim airfryer alayim diyorum kullanan var mi gerekli mi bilemedim de
Duşa mı soksan acaba ? Belki biraz rahatlar hatta şansıysan uzun bir uyku da çeker. Benim kızım da babasıylaydı. Sabah 7 den beri pert etmiş adamı. Geldim, ben yatıyorum dedi. O uyumadan kızım uyuduBu ataklar hiç bitmiyor zaten. Çocuk ergenlik yaşa gelincede ergenlik deriz yine bitmez. Benim eşim oruçlu olunca uzanmak istiyor işten gelince oda çok bakamıyor. Kafam bir milyon
Evlendik evleneli yorgun benimki de
Kızlar size benzemek isterdim.. hatta özendim. Ama ben de hep yorgun olan insan türünün bir parçasıyım. Bazen tembellik için mazeret oluyor bu durumNe kadar da benim esim hep halsiz yorgun ufak bi usumesi var kirginligi var vs vs
Geçmiş olsun canım, az çekmedim ben de safra kesesinden. Kalp krizi tablosu ile hastaneye gitmekten yoruldum bir dönemEvet kızlar doğum sonrası defalarca acillik olup, sırt ve batın ağrısı sebebim az önce belli oldu. İdrar yolları enfeksiyonu çıkınca ultrason çekindim bugün. Böbrekler sağlıklı çok şükür fakat safra kesesinde taş çıktı. İlaç tedavisine başladık. Çikolata, kahve, yumurta ve yağlı yiyecekler yasak. Bu sebeple diyetede başlarım artık.
2 aydır galiba grip oluyor olamadı bi türlü.neyse olmasınNe kadar da benim esim hep halsiz yorgun ufak bi usumesi var kirginligi var vs vs
9 kg a kadar diyor ilk dogdugundA almak mantikli artik geç olduJoie Serina Swivel Ana Kucağı - ebebek
Joie Serina Swivel Ana Kucağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ek gıdaya geçsen de etli türlünün suyu ile geçecek değilsin. Tamam çok az, tamam belki bir şey olmaz ama nasıl bu kadar rahat başkasının bebeğine bir şey veriyor insanlar anlamıyorum.Kızlar ek gıdaya geçen var mı. Geçen gün iftara gittim kadın etli türlü vardı suyunu minicik bi ekmeğe banıp bizimkine verdi 4ay 1 haftalık farketmeden nasıl carladım kadına biz daha ek gıdaya geçmedik diye
Valla bebekle ugrasiyorum ayri bide onlarin sendromlari var bi biz yorulup hasta olamiyoruz2 aydır galiba grip oluyor olamadı bi türlü.neyse olmasın
Evet kızlar doğum sonrası defalarca acillik olup, sırt ve batın ağrısı sebebim az önce belli oldu. İdrar yolları enfeksiyonu çıkınca ultrason çekindim bugün. Böbrekler sağlıklı çok şükür fakat safra kesesinde taş çıktı. İlaç tedavisine başladık. Çikolata, kahve, yumurta ve yağlı yiyecekler yasak. Bu sebeple diyetede başlarım artık.
Kızlar ek gıdaya geçen var mı. Geçen gün iftara gittim kadın etli türlü vardı suyunu minicik bi ekmeğe banıp bizimkine verdi 4ay 1 haftalık farketmeden nasıl carladım kadına biz daha ek gıdaya geçmedik diye
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinEvet kızlar doğum sonrası defalarca acillik olup, sırt ve batın ağrısı sebebim az önce belli oldu. İdrar yolları enfeksiyonu çıkınca ultrason çekindim bugün. Böbrekler sağlıklı çok şükür fakat safra kesesinde taş çıktı. İlaç tedavisine başladık. Çikolata, kahve, yumurta ve yağlı yiyecekler yasak. Bu sebeple diyetede başlarım artık.
Geceleri uzun uyuyorsa o arada ben öyle yaptım uyurken artık çok uzun uyumuyor 1.5 aydır yapamıyorum 2 saatte bir uyandığı için ama seninki uyuyorsa 4 5 saat sagabilirsin. yada sütun çoksa emzirdikden hemen sonra sağ yalniz cikana üzülme çünkü emmiş oluyor çoğunu sütünün bebek benim 20 30 bazen hiç cikmazdi.Daha sonra sagarsan diğer öğünde içmesi gereken sütü sağmış olursun ki bebeğin doymayabilir .Kızlar yaza işe döneceğim için süt stoklayın diyorum… bu konuda bilgili olanlar varmı? Mesela ne zaman sağmalıyım? Bir memeyi emdi diyelim bebek diğerini sağıp atayım mı dondurucuya? Yoksa aynı memeyi mi sağacağım?
Ufak bir burun akıntısı öksürük gıcık gibi hapşırık yaşadık bizde doktor sadece fizyoljik sık dedi her emzirmede çok zorlanirsa sumuklerini çekiyordum günde 3 4 defa .kolay atlatıyor iki 3 günde bitti .benimde akıyordu bana burun damlası verdi bebegede sikabilirsin dedi günde bir damla bende iki gün verdim oda iyi gelmiştir.benimkinide geçirdi çünkü hemen.oksurmesi iyi zaten sakın öksürük şurubu verme aşağıya inmesini engelliyor.Kızlar bebişi grip atlatanlarınız oldu mu? 4 ay 4 günlük benim miniğim. Gece çok hapşırıp öksürüyordu. Sabah son hapşırmasında tıkandığını farkettim. Burnunu çektim ilk defa çok sümük geldi.
Hemen atlatırız inşallah. İçime o kadar dert oldu ki
Gecmis olsun eşimde ocakta safra kesesinden ameliyat oldu bizimki cok ilerlemis karacigere yapismis safra o yüzden cok zorlandi umarim ilacla diyetle atlatirsinizEvet kızlar doğum sonrası defalarca acillik olup, sırt ve batın ağrısı sebebim az önce belli oldu. İdrar yolları enfeksiyonu çıkınca ultrason çekindim bugün. Böbrekler sağlıklı çok şükür fakat safra kesesinde taş çıktı. İlaç tedavisine başladık. Çikolata, kahve, yumurta ve yağlı yiyecekler yasak. Bu sebeple diyetede başlarım artık.