- 19 Temmuz 2022
- 186
- 508
- 39
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #44.381
Merhaba Merve hanım, çok geçmiş olsun. Nasılsınız nasıl oldunuz? Herşey yolunda mı?Kızlar sütten kestim oğlumu iyi hoş gündüz hiç sıkıntı yok ama geceler zor. Çok ağlıyor çok fazla uyuyamıyor. Bebek arabasında uyutuyorum ancak var mı bana tavsiyenix bu süreçte
Yaklasik 3 ay oldu bizde başlayalı. Hergun krizlere giriyorum ve daha 2 yasina girmeden boyleyse...Kızlar benim bebiş herhalde iki yaş sendromuna girmeye başladı çok ağlıyor inatlaşıyor sizde de başladı mı ya hiçbir iş yapamıyorum evde çok bunaldım sürekli bana yapışık
Yaklasik 3 ay oldu bizde başlayalı. Hergun krizlere giriyorum ve daha 2 yasina girmeden boyleyse...
Sakinligimi koruyamıyorum bazen. Acayip bir inatlasma aglama huysuzlukBende krize giriyorum ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum
Bende sakinligimi koruyamiyorum özellikle yemek yaparken pacama yapışıp ağlama krizine girdiğindeSakinligimi koruyamıyorum bazen. Acayip bir inatlasma aglama huysuzluk
Agliyor kucagina al diye yirtiyo kendini alinca da incem diye cildiriyo ne istediklerini bilemiyorlarBende sakinligimi koruyamiyorum özellikle yemek yaparken pacama yapışıp ağlama krizine girdiğinde
Agliyor kucagina al diye yirtiyo kendini alinca da incem diye cildiriyo ne istediklerini bilemiyorlarhaliyle bu dengesizlik benim dengelerimi mahvetti.
Bizde oyle her daim kapinin önünde. Kapiyi açık görmesin ve önümüzde daha uzun zaman bu sendromun bitmesi içinBenimkide dışarıya sevdalı birde babasıyla birlikte arabaya bincek yıkıyoruz ortalığı
Biz gireli çok olduKızlar benim bebiş herhalde iki yaş sendromuna girmeye başladı çok ağlıyor inatlaşıyor sizde de başladı mı ya hiçbir iş yapamıyorum evde çok bunaldım sürekli bana yapışık
Ne zaman geçecek vallahi ben çok bunaldımBiz gireli çok oldu
Bizde de vardı da yaklaşık bir haftadır herşeye benimmmm diyor. Kimseyle kesinlikle birşey paylaşmıyor ve markette de görsün almazsak çığlık kıyamet ağlıyor,Ne zaman geçecek vallahi ben çok bunaldım
Toparlayamıyorum biraktim herseyi kendimden gectim resmenBizde de vardı da yaklaşık bir haftadır herşeye benimmmm diyor. Kimseyle kesinlikle birşey paylaşmıyor ve markette de görsün almazsak çığlık kıyamet ağlıyor,kızlar ya nasıl geçiyor büyüme döneminiz. Sayfa baya pasifleşti sıfır ekran mı büyüyor bebişler neler yapıyorsunuz. Ev işleri, bebek nasıl yetişiyorsunuz? Bunlar olurken psikolojinizi nasıl toparlıyorsunuz? Ben baya dağıldım toparlayamıyorum. Tükenmiş hissediyorum kendimi
Yaaa ne olacak bizim bu halimiz bişeyler yapmamız lazımToparlayamıyorum biraktim herseyi kendimden gectim resmen
Bizde de vardı da yaklaşık bir haftadır herşeye benimmmm diyor. Kimseyle kesinlikle birşey paylaşmıyor ve markette de görsün almazsak çığlık kıyamet ağlıyor,kızlar ya nasıl geçiyor büyüme döneminiz. Sayfa baya pasifleşti sıfır ekran mı büyüyor bebişler neler yapıyorsunuz. Ev işleri, bebek nasıl yetişiyorsunuz? Bunlar olurken psikolojinizi nasıl toparlıyorsunuz? Ben baya dağıldım toparlayamıyorum. Tükenmiş hissediyorum kendimi
Çok daha iyiyim çok sağolun tedavi sürecimin planlanmasını bekliyorum. Ameliyat sonrası hafif ağrılar var o kadarMerhaba Merve hanım, çok geçmiş olsun. Nasılsınız nasıl oldunuz? Herşey yolunda mı?
Bizde de vardı da yaklaşık bir haftadır herşeye benimmmm diyor. Kimseyle kesinlikle birşey paylaşmıyor ve markette de görsün almazsak çığlık kıyamet ağlıyor,kızlar ya nasıl geçiyor büyüme döneminiz. Sayfa baya pasifleşti sıfır ekran mı büyüyor bebişler neler yapıyorsunuz. Ev işleri, bebek nasıl yetişiyorsunuz? Bunlar olurken psikolojinizi nasıl toparlıyorsunuz? Ben baya dağıldım toparlayamıyorum. Tükenmiş hissediyorum kendimi
Yaaa maşallah onaAynı herşey benim benim .. ben ben yapıcam. Bütün dolaplar karıştırılıyor ve dagitiliyor. TV telefon vermiyorum. Çizgi film nedir bilmiyor. Bu yüzden TV ilgisini çekmiyor. Gündüz bende açmıyorum onun uyuduğu saatlerde açılıyor TV. Sadece kendi videolarini telefondan uçak moduna alıyorum onları izliyor. Bu sayede telefon kullaasini biliyor
Konuşması bizi anlaması çok iyi bu sayede.. kendini ve istediklerini çok güzel ifade ediyor ve 2li 3lu kelime ile . Sadece isteklerini dile getirirken yapilmaz ise o an ağlama başlıyor. Kitap oku, içeri gel, adda parka , memebırakmadık hala , istediği oyuncagi oynamaz isem, yemek bulasikla ugrasirsam ağlamaya başlıyor.
Bugün oyuncaklarla kendi başına oynama güncellemesi yaşadım çok sasirdim. Hep beni cekistirir oyuncak oynamak için çünkü Yapboz bultak oynadı, nesne kartları ses kartlarını çıkardı baktıkendi çıkarıp şok yaşadım görünce. Büyüyorlar Valla bana sırtınca annnemmm diye sarılınca herşeyi unutup gülüyorum artık.
Çok geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda ağrılarınızı dindirsin inşallahÇok daha iyiyim çok sağolun tedavi sürecimin planlanmasını bekliyorum. Ameliyat sonrası hafif ağrılar var o kadar