- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #41.641
Bugün ağlaması hiç bitmiyor. Yemek yedikten sonra bile mutlu olmuyor. TükendimBen eskiden gaz olacak diye 1bucuk 2saatten önce emzirmek istemiyordum artik öyle biseyde kalmadi dün aksam 15 dk da 2 kere emzirdim yeterki sakinlessin diye
Ben karacanınkini aldım çok memnunum canım, hayatı kolaylaştırıyor gerçektenKonu dişi ama size sormak istedim airfryer alayim diyorum kullanan var mi gerekli mi bilemedim de
Şuan bende aynı durumdayım, biraz önce sabrım tükendi söylendim bol bolBugün ağlaması hiç bitmiyor. Yemek yedikten sonra bile mutlu olmuyor. Tükendim
Sen tam atak haftasındasın canım4.ay 11günluk oglum büyudukce kolaylasir belki biseyler diyordum ama yok
Bu ataklar hiç bitmiyor zaten. Çocuk ergenlik yaşa gelincede ergenlik deriz yine bitmez. Benim eşim oruçlu olunca uzanmak istiyor işten gelince oda çok bakamıyor. Kafam bir milyonŞuan bende aynı durumdayım, biraz önce sabrım tükendi söylendim bol bol
Sürekli kucağımda, uyuyor yatırıyorum anında uyanıyor, eşim gelse diye saat sayıyorumİşin kötü tarafı iki gündür onda da durmuyor
İnternetten atak haftası hesapladım normalde doğması gereken tarihe göre hesaplanıyormuş e o tarihe göre hesapladığımda daha atak haftası gelmemiş ,güneşli günlerdesiniz diyorgüneşli günler buysa atak haftasını düşünemiyorum
Sen = ben kuzumBen eskiden gaz olacak diye 1bucuk 2saatten önce emzirmek istemiyordum artik öyle biseyde kalmadi dün aksam 15 dk da 2 kere emzirdim yeterki sakinlessin diye
Orucsuzkende genelde hep yorgun ve uykusuzm diyo ağzına vurmalik kürekleBu ataklar hiç bitmiyor zaten. Çocuk ergenlik yaşa gelincede ergenlik deriz yine bitmez. Benim eşim oruçlu olunca uzanmak istiyor işten gelince oda çok bakamıyor. Kafam bir milyon
Geçen hafta indirime girmişti 2500 e aldık belki yine girerCanım çok teşekkür ederim
Evlendik evleneli yorgun benimki deOrucsuzkende genelde hep yorgun ve uykusuzm diyo ağzına vurmalik kürekle
Ne kadar da benim esim hep halsiz yorgun ufak bi usumesi var kirginligi var vs vsEvlendik evleneli yorgun benimki de
Biz variz, babasi da öyleymis. Agiz bezi dayanmiyorBir guncellemede benden bu aralar salyalarimiz çok akıyor üst baş diye birşey kalmıyor dış yüzündemisBen ve babası hariç kimseye gülmüyor yabancilamaya başladı insanları birde sinirlenince memenin ucunu acitmaya başladı benimki gibi var mı salyali bebik
Biz variz, babasi da öyleymis. Agiz bezi dayanmiyor
Çocuk cerrah ultrason ve röntgen isteri herhangi bir problem çıkmadı şükür. Forbiome bebeğim için kullanıyorum, kendim de megasporebiotic kullanıyorum. Polifenolü yüksek zeytinyağı veriyorum bir kaşık ayrıca.Bağırsaklara nasıl bakıldı? Prebiyotik olarak ne kullanıyorsun acaba
Mesajları okudukça bi biz mi hala geceleri en geç 3 saatte bir uyanıyoruz diye düşündüm , ben uyusam bile bebiş 2 en en geç 3 saatte bir uyanıyor , zaten sabahları da 6 olmadan uyanıyor
Benim bebiş max 3 saatte bir uyaniyor.. çoğu zaman yarım saat 45 dk bir uyanıyor.. kızımda böyleydi.. yıllardır uykusuzumBizde hala 2saatte bir uyaniyoruz halla 4
Ayda 1bucuk saate bile düstu ben yatip tekrar uykuya dalasiya bebis tekrar uyaniyor
Benimkide kronik yorgun hiç dinlenemiyo zavallimOrucsuzkende genelde hep yorgun ve uykusuzm diyo ağzına vurmalik kürekle