- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #41.621
Canım nereden aldın link atabilirmisin
Gerçi geç oldu artık yakında sığamazlar ama yine de bi bakayım bende
Canım siz de Musa beye sünnet ettirmiştiniz değil mi? Kaç günde düştü dikişleri? Bizimki 20 güne yaklaştı belki geçti bile ama hala dikişlerin hemen hepsi duruyor.İlk gün çok sıkıntı oluyor sonra gğnden güne geçiyor. 5 gün sonra acısı hiç kalmamıştı.
Oy yerim ben o parmağıAli de 4.ay atağını yaşıyor. Normalde ilk uykusu 6 saat sürerdi, artık 3,4 saat sonra uyanıyor. Sonrası saat başı ya da 2 saatte bir. Normalde geceleri 1 defa uyanırdı. Ayrıca çılgınca elini emiyor, meme ile savaşıyor. Bugün de parmağını emiyordu cuk cuk. Ananın memesini parmağına değiştin diye trip attım
2 saatte 1 uyanan bız varız.Mesajları okudukça bi biz mi hala geceleri en geç 3 saatte bir uyanıyoruz diye düşündüm , ben uyusam bile bebiş 2 en en geç 3 saatte bir uyanıyor , zaten sabahları da 6 olmadan uyanıyor
Aslanda ilk uykusuna yatırınca 45 dk sonra sanki gündüz müş gibi uyanıyor. Mama vermezsem uyumuyor. Çoğu zaman saatini doldurmadı diye düşük dozda veriyorum sırf devam etsin diye. İki oda arası gitgeller oluyor evde tamamlıyorum günlük adımımıBizde de hem yeme hem uyku gerilemesi var. Biraz yiyor zor zar, biraz oynuyor biraz uyuyor ama bunlar hep kısa aralıklarla oluyor. Akşam 8 sabah 8 uyuyan çocuk. 8 de yatıyor 10-11 gibi kalkıyor oyun oynuyor. Neyse ki sonra sabaha kadar uyuyor. Mamasından diye mi şüpheleniyorum artık. Bugün kakasını yaptı sanki uzayan mukoza gibi bir şeyler gördüm. Ama neşesinde de bir fark yok. Perşembe kontrolü var o zamana kadar bir kere daha yapar bakalım o nasıl olacak.
Bir de çok söyleniyor bu ara. Oturtuyorsun konuşuyor, yatırıyorsun konuşuyor, gezdiriyorsun konuşuyor. Bir yandan gülüyor eğleniyor ama söylenmesi de hiç bitmiyor. İkisini uyum içinde yapmasına da ayrıca şaşırıyorum
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım. 27 sinde de güzel haberler alır sevincin ikiye katlanır umarım
Ben çareyi ufak ufak öpmelerde buldum. Sevilme ve teması çok seviyor o zaman etrafa bakınmayı kesiyor.Ay o etrafı izleme bizde de fazlasıyla var. Yemek yerken duyduğu her sese mutlaka bakacak. Evi bıraktı dışarıdaki seslere de merak sardı artık. Yemeyi bırakıyor, dinliyor dikkatlice
Çok teşekkür ederim canım. Bazen içimden diyorum Aslan oğlum sen işini biliyorsun, ananı üzenleri cezalandırıyorsunCanım nereden aldın link atabilirmisin
Gerçi geç oldu artık yakında sığamazlar ama yine de bi bakayım bende
Canım çok sevindimİnşallahn27 sinde de herşey güzel çıkacak
Bebekler annelerinin her hissettiğini hissediyor bence
Ben eşime kızgın olduğum zaman benim oğlum da eşime gitmek istemiyor kucağına falan
Canım dikişler bizim anca geçti. 2 ay oldu sünnet olalı. zamanla yumuşuyor. Yıkarken pipiyi temizlersen dikişler zamanla eriyip gidiyor.Canım siz de Musa beye sünnet ettirmiştiniz değil mi? Kaç günde düştü dikişleri? Bizimki 20 güne yaklaştı belki geçti bile ama hala dikişlerin hemen hepsi duruyor.
Oy yerim ben o parmağınasılsınız canım döndünüz mü maraş a? Yerleşebildiniz mi yeniden?
2 saatte 1 uyanan bız varız.
Evet canım Musa bey yaptı. 14. Günden sonra yavaş yavaş düşmeye başlıyor endişelenme. Hala kayserideyiz biz canım dönmedik henüzCanım siz de Musa beye sünnet ettirmiştiniz değil mi? Kaç günde düştü dikişleri? Bizimki 20 güne yaklaştı belki geçti bile ama hala dikişlerin hemen hepsi duruyor.
Oy yerim ben o parmağınasılsınız canım döndünüz mü maraş a? Yerleşebildiniz mi yeniden?
2 saatte 1 uyanan bız varız.
Benim de kuzum 14 gün yapmadı. Lavman yapıldıktan sonra hem ona hem bana probiyotik, kızıma ayrıca zeytinyağı başladık. Şimdi 2 veya 3 günde bir yapıyor. Biraz genetik olabiliyor. Herhangi bir problem yoksa. Ki bagırsaklarına bakıldı cerrah ilgilendi şükür bir şükür sıkıntı cıkmadı.14 gün mudahale etmediniz ki benimkide gecen 7gün yapmadi zeytinyagiyla uyardim öyle yapti yine yapmiyor probiyotige basladik yine bakalim
Bağırsaklara nasıl bakıldı? Prebiyotik olarak ne kullanıyorsun acabaBenim de kuzum 14 gün yapmadı. Lavman yapıldıktan sonra hem ona hem bana probiyotik, kızıma ayrıca zeytinyağı başladık. Şimdi 2 veya 3 günde bir yapıyor. Biraz genetik olabiliyor. Herhangi bir problem yoksa. Ki bagırsaklarına bakıldı cerrah ilgilendi şükür bir şükür sıkıntı cıkmadı.
Canım çok teşekkür ederimJoie Serina Swivel Ana Kucağı - ebebek
Joie Serina Swivel Ana Kucağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ya bende size bunu soracaktım kızlarArkadaslar uykusundan son günlerde deli gibi aglayarak uyaniyo oglum emzirmedigim surecede sakinlesmiyor sizdede var mi bu durumu yasayan bi sorunumu var acaba atak mi nedir anlamadim
Yaa harika İyi yönleri de olsun yaa bu döneminManyakça bir şey yazayım, az önce bu 4. Ay atağını sevdiğimi fark ettim.Her şeyle kavga eden bebeğim az önce abartmıyorum yarım saat bana bir şeyler anlatıp, verdiğim cevaplara kahkahalarla gülüp kendince sohbet etti.. inanılmaz keyifliydi. Bunu tepkileri uzun zamandır veriyor aslında ama böyle yarım saat kesintisiz anlatmak, gülmek eğlenmek bir ilkti..
Bizde de durum aynı canım bi yeri ağrıyormuş ya da gaz sıkışması yaşıyo gibi başlıyor ağlamaya susmak da bilmiyor emmeden ,ataktan heraldeArkadaslar uykusundan son günlerde deli gibi aglayarak uyaniyo oglum emzirmedigim surecede sakinlesmiyor sizdede var mi bu durumu yasayan bi sorunumu var acaba atak mi nedir anlamadim
Arkadaslar uykusundan son günlerde deli gibi aglayarak uyaniyo oglum emzirmedigim surecede sakinlesmiyor sizdede var mi bu durumu yasayan bi sorunumu var acaba atak mi nedir anlamadim
Harika bir şey bu. Aslan 2.5 aylıkdan beri muhabbet ediyor bizimle, çığlıklar, agular, ben çok konuşkanım bana benzedi sanırımManyakça bir şey yazayım, az önce bu 4. Ay atağını sevdiğimi fark ettim.Her şeyle kavga eden bebeğim az önce abartmıyorum yarım saat bana bir şeyler anlatıp, verdiğim cevaplara kahkahalarla gülüp kendince sohbet etti.. inanılmaz keyifliydi. Bunu tepkileri uzun zamandır veriyor aslında ama böyle yarım saat kesintisiz anlatmak, gülmek eğlenmek bir ilkti..
Uykudan ağlayarak uyanıyor, dalmakta zorlanıyor, sürekli mızıldıyor. Kucak istiyor ağlıyor, alıyorum 5 dakika sonra yine ağlıyor. Mama saatini beklemek zor oluyor bu yüzden. Kendi kendine ya da mama yerken sızıyorBizde de durum aynı canım bi yeri ağrıyormuş ya da gaz sıkışması yaşıyo gibi başlıyor ağlamaya susmak da bilmiyor emmeden ,ataktan heralde
4.ay 11günluk oglum büyudukce kolaylasir belki biseyler diyordum ama yokYa bende size bunu soracaktım kızlar
Hep ağlayarak uyanıyor bu ara benimki de
Senin takvimin görünmüyor canım kaç günlük bebeğin bence kesin ataktan 4.ay atağından
Yaa harika İyi yönleri de olsun yaa bu döneminyoksa hunileri takarız
Eveet bende tekrar idrsr yolu enfeksiyonumu var acaba yada artik sab simpleksi biraktim gazini cikariyor diye ondan mi acaba diyorum insan surekli bir neden ariyorBizde de durum aynı canım bi yeri ağrıyormuş ya da gaz sıkışması yaşıyo gibi başlıyor ağlamaya susmak da bilmiyor emmeden ,ataktan heralde
Bizim 4.ay kontrolumuzde 5.ayda yogurt ve meyve suyuyla baslamimizi söyledi doktor sonrada patates ve havuctan sebze corbasi yapip denettir dediSelam kızlar, ek gıdaya geçenler olduğunu gördüm neye göre geçiliyor acaba , benim doktor kontrolüne daha var şu an 4 buçuk aylık oldu kızım, yavaştan geçmek istiyorum,kavanoz mamalarla başlama fikri güzel geldi ama hangi marka olmalı diye düşünüyorum
Ben eskiden gaz olacak diye 1bucuk 2saatten önce emzirmek istemiyordum artik öyle biseyde kalmadi dün aksam 15 dk da 2 kere emzirdim yeterki sakinlessin diyeHarika bir şey bu. Aslan 2.5 aylıkdan beri muhabbet ediyor bizimle, çığlıklar, agular, ben çok konuşkanım bana benzedi sanırım
Uykudan ağlayarak uyanıyor, dalmakta zorlanıyor, sürekli mızıldıyor. Kucak istiyor ağlıyor, alıyorum 5 dakika sonra yine ağlıyor. Mama saatini beklemek zor oluyor bu yüzden. Kendi kendine ya da mama yerken sızıyoraz önce silikon meme ucunu takıp verdim içine tükürük üfledi ne güldüm ben gülünce kızdı sağ memede bir iki damla süt var hala.