- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #41.581
Normalmiş canım. 8 gün kakasını yapmayan bebişlerimiz oldu.Selam kızlar. Bugün oğlum hiç kakasını yapmadı ya normal mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalmiş canım. 8 gün kakasını yapmayan bebişlerimiz oldu.Selam kızlar. Bugün oğlum hiç kakasını yapmadı ya normal mi acaba
Bizimki hep iki gunde bir yapiyor canim normal yaniiSelam kızlar. Bugün oğlum hiç kakasını yapmadı ya normal mi acaba
Normalmiş canım. 8 gün kakasını yapmayan bebişlerimiz oldu.
Çok teşekkür ederimBizimki hep iki gunde bir yapiyor canim normal yanii
Valla hep derlerdi 4.ay atağı zormuş diye şimdi anlıyorum sebebiniAyyy bizdede durum ayniii, gercekten bugune kadar en zorlandigim 5 gunu gecirdimm ya resmen 5. Aya giris yaptigimiz gun basladiii mizmiz sureklii skiliyo herseyden hemen agliyor sinir ediyor insani insaAllah bir ay surmezzz biz 19. Haftaya girmis bulunmaktayizz, bide 1 hafta gec dogdukk tam 19 haftada belli etti yani kendini
Evet aynı benim oğlumda tam kucakçı oldu sanırım bu atak döneminin en büyük özelliği bu , kitapta da öyle yazıyorduAslanda 3 gündür çok mızmız hep kucağımda olmak istiyor ki pek kucak bebesi değildir. Uyku gerilemesi var. Geç yatıyor gece sürekli emzik veriyorum mıkırdanıyor. Aşırı yoruluyorum mızıldamalarından. Babanesini yabancılıyor sadece hiç görmediği insanlara gidiyor, gülüyor. Babanede basıyor ağlamayı gözyaşıyla hemde
Yaa ne güzel yazmışsın canımMerhaba güzel anneler ve minik bebişler. Bugün hamile olduğumu öğreneli ve grubumuzu kuralı bir yıl oldu. Tam bir yıldır ufak ufak bir araya geldik ve yavrularımızla kocaman bir aile olmayı başardık. Heyecan, merak, sevinç, üzüntü her anımızı ve duygularımızı burada paylaştık. Sizler olmasaydınız annelik maceramda çok yalnız ve bilgisiz kalırdım eminim. sizler kaybettiğim aile büyüklerime olan destek yoksunluğumu azalttınız. Birbirimizi görmeden ama her zaman yürekten destekle bu güzel yolda yürümeye devam ediyoruz. Sizleri ve yeğenlerimi çok seviyor ve kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. İyi ki varsınız
4.ay ataklarından biri de yabancılaşmaHerkes güncellemeleri yazmis bende katilayim ayni durumlar bizdede var dün eşimin halasi geldi ona bakarak gözlerinden yaşlar aka aka içli içli agladi yabanciladi 2gündur kucaktan asla inmiyor kucakta bile mizirdaniyor nasil oyalayacagimi bilemiyorum hep söyleniyor uyurken resmen kavga ediyoruz zaten aglama krizleri ve poposunu havaya kaldirip kendini reflu yatagindan kaydira kaydira aşaga atiyo buda yeni huylarimizdan
Yaa kendiliğinden sallanan ana kucağıne güzelmiş keşke bende alsaydım yaaKızlar anakucağında bebek uyuduğu zaman sallanmayı kapatıyor musunuz? Sürekli sallansa bişey olur mu ki
Selam canım benimde emzirirken benzer durumum var uykuya dalarken yada uyuyorken emzirebiliyorum sadece yoksa kavga ediyoruz ben bu şekilde çözebildim bide çok fışkırıyorsa sütün emzirmeden önce biraz sağ istersen fazla sütü sonra doymazsa emzirdikten sonra verirsinMerhaba kızlar iyi geceler, emzirmeye uyandığım için bu saatte yazıyorum
Bebeğüm 3,5 aylık oldu neredeyse 2 aydır falan gündüzleri emerken çok huzursuz. Tazyikli süt sorunum var gibi duruyor belirtilerden. İşte patlayıcı kaka, meme ucunu çekiştirme, emerken durup biraz ağlayıp yine emmeye devam etme gibi. Bacakları ve elleriyle debeleniyor bazen.
Ancak bunları gece yapmıyor. Sizce neden olabilir? Tazyikli süt sorunum olsa gece de olmaz mı? Başına gelen var mı?
Merhaba kızlar iyi geceler, emzirmeye uyandığım için bu saatte yazıyorum
Bebeğüm 3,5 aylık oldu neredeyse 2 aydır falan gündüzleri emerken çok huzursuz. Tazyikli süt sorunum var gibi duruyor belirtilerden. İşte patlayıcı kaka, meme ucunu çekiştirme, emerken durup biraz ağlayıp yine emmeye devam etme gibi. Bacakları ve elleriyle debeleniyor bazen.
Ancak bunları gece yapmıyor. Sizce neden olabilir? Tazyikli süt sorunum olsa gece de olmaz mı? Başına gelen var mı?
bende de aynı durum var birkaç haftadır. malesef yürüyerek emzirerek çözüm buldum. bir de bazen yatarak emziriyorum. tek memede fışkırma sorunu oldu bendeSelam canım benimde emzirirken benzer durumum var uykuya dalarken yada uyuyorken emzirebiliyorum sadece yoksa kavga ediyoruz ben bu şekilde çözebildim bide çok fışkırıyorsa sütün emzirmeden önce biraz sağ istersen fazla sütü sonra doymazsa emzirdikten sonra verirsin
Ben de yeni aldım iyi ki almışım. Nefes alamıyordum şimdi ona koyup bişeyler yapabiliyorumYaa kendiliğinden sallanan ana kucağıne güzelmiş keşke bende alsaydım yaa
Uykuya dalarken de aynı bizde ama gece sanırım uykusu varken emzirdiğim için sıkıntı olmuyor ama gündüz bunu yakalayamıyorum. Çok fışkırmıyor sütüm sadece tek bir noktadan fışkırıyorSelam canım benimde emzirirken benzer durumum var uykuya dalarken yada uyuyorken emzirebiliyorum sadece yoksa kavga ediyoruz ben bu şekilde çözebildim bide çok fışkırıyorsa sütün emzirmeden önce biraz sağ istersen fazla sütü sonra doymazsa emzirdikten sonra verirsin
Yürüyerek de denedim yatarak da ikisinde de ağlıyor yinebende de aynı durum var birkaç haftadır. malesef yürüyerek emzirerek çözüm buldum. bir de bazen yatarak emziriyorum. tek memede fışkırma sorunu oldu bende
Hamileyken üzmüştü beni babanesi belki ondandır bilmiyorumValla hep derlerdi 4.ay atağı zormuş diye şimdi anlıyorum sebebini
Ay inşallah kısa sürer yaa kızlar
Evet aynı benim oğlumda tam kucakçı oldu sanırım bu atak döneminin en büyük özelliği bu , kitapta da öyle yazıyordu
Babanneyle aran nasıl canım annenin duygularını hissediyorya bebekler
Çok sevindim canım, bir şey çıkmayacak merak etme demiştim sana. Sünnet çok kolay geçti, iğne yaptılar bir onda ağladı. Birde ilk çişi yapınca. 10. Gününde huyuda iyiye yönelik değişti çok şükür. Sizde sağlıkla olun sünnetinizi inşallah. Güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.Canım merhaba ultrason çekildi çok şükür bir sorun yok. İdrar yolu enfeksiyonu tekrarlarsa diye gözlem altında olacağız. Ama büyük ihtimalle sünnet derisinden kaynaklı dedi doktorumuz bayramdan sonra sünnet yaptıracağız inşallah tekrarlamaz Allah tüm bebiklere sağlık huzur ve mutluluk versin Aslan sünnet olmuştu değil mi süreç nasıldı çok ağladı mi kuzucuk biraz korkuyorum da Bu arada minik adam Aslan için çok sevindim inşallah böyle sağlık sorunu yaşamaz bir daha
Biz yoğurda başladık zaten canım doktor önerdi ile arada da tarhana tattırıyorum :) lafı gıda olarak ne vereceksinBenim kızım da istiyor gibi ama zaten katı gıdaya başlayacağız bu hafta..bu davranışı başlamaya hazır diye algılıyorum. Yeni yapmaya başladı zaten.
Çok sevindim canım, bir şey çıkmayacak merak etme demiştim sana. Sünnet çok kolay geçti, iğne yaptılar bir onda ağladı. Birde ilk çişi yapınca. 10. Gününde huyuda iyiye yönelik değişti çok şükür. Sizde sağlıkla olun sünnetinizi inşallah. Güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.
Kaç aylık başladınız TadımlaraBiz yoğurda başladık zaten canım doktor önerdi ile arada da tarhana tattırıyorum :) lafı gıda olarak ne vereceksin
Patates havuç ile başlayacağız canım biz.. önce sebzeler, sonra da meyvelere başlayacağız diye konuştuk. Sanırım iki hafta sadece sebze veririz.. hazır kavanoz mamalarla başlayacağım önce sonra duruma göre kendim yapabilirim..Biz yoğurda başladık zaten canım doktor önerdi ile arada da tarhana tattırıyorum :) lafı gıda olarak ne vereceksin