- 9 Nisan 2019
- 422
- 344
- 103
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #40.961
Teşekkür ederim bilgi için. Yarın tekrar bir aile hekimimiz ile görüşeyim bakalım.nisan1990
Teyzem aradı sekiz aylık torunu ve kuzenim rota atlatmışlar ve çok ağır geçmiş , özellikle yaptır diye aramış beni de. Çünkü doktor uyarmadığı için aşıyı yaptırmamışlar. Nasıl bulaştı ben de anlamadım ne kreşe gidiyor bebek ne de 8 aylık daha oyun parkında oynuyor.
Devlet menenjit aşısı, Rota maliyetli olduğu için listeye alinmamis daha maalesef. Yoksa onemsiz olduklarindan degil.
Bizim doktorumuz en az 1 ay olmalı dediRota aşısında 2 doz arası ne kadar olması gerekiyor
Saol canım bilgilendirme içinnisan1990
Teyzem aradı sekiz aylık torunu ve kuzenim rota atlatmışlar ve çok ağır geçmiş , özellikle yaptır diye aramış beni de. Çünkü doktor uyarmadığı için aşıyı yaptırmamışlar. Nasıl bulaştı ben de anlamadım ne kreşe gidiyor bebek ne de 8 aylık daha oyun parkında oynuyor.
Devlet menenjit aşısı, Rota maliyetli olduğu için listeye alinmamis daha maalesef. Yoksa onemsiz olduklarindan degil.
Buna çok baktım bazı yorumlarda takması zor bi sürü ipi var vs yazıyodu ciddwn zor mu takıp kullanmasıMerhaba bende bu kanguru var memnunum
Bebek Kanguru
Baby Boroosh® New Age ergonomik bebek kangurusu - Doğumdan itibaren bebek taşıyıcı ✓ Ergonomik ✓ Bebekle büyüyen ✓ Tam tokalı ✓ Pamuklu ✓ Oeko Tex ✓ ÜCRETSİZ ve SÜRESİZ satış sonrası destek (Bebek | 3.5-20kg/ 0-4 yaş)www.borooshbaby.com
Bebek bakım odalarından bile bulaşıyormuş ne yazık ki. Ben de kimseyle teması olmayacak diye düşünmüştüm ama bunu duyunca hemen yaptırdımnisan1990
Benim oglumda olmustu bize igne yapilmadi 5gun antibiyotik kullandik böbrek ultrasonu cektirdik bisey cikmadi bol bol emzir dedi ama aile büyuklerinin baskısiyla 1 cay kasigi suda verdik 1 kereKızlar bebislere şu icirmeye başlayan var mı benim bebik idrar yolu enfeksiynu olmuş doktor iğne verdi birde bol su icir dedibirde sünnet yaptırıp bu illetten kurtulan var mı
Bende doktor kontrolunde doktorumuz daha vakti var diye yapmadigi icin saglik ocaginda yaptirdim zaten damla yavas yavas agzina damlattilar okadarKızlar çıldırıcam ya. Sağlık ocağım rota aşısı konusunda bilgilendirmediği gibi şimdi de alayım getireyim yapın diyorum yok diyorlar biz yapmıyoruz aşıyı.
Saglik ocagi en az 1 ay dediRota aşısında 2 doz arası ne kadar olması gerekiyor
Cok sagol canim Rabbim hepimize boll sut versin.Sagiyomusun pekiEki Görüntüle 3221736
Yok canım eczacı önerdi günde 4 kere her defasında iki tane alabilirsin dedi. Ben 2 kere içiyorum 4 hap oluyor. Günde 2 kerede bestlak damla yapıyorum yoksa sütüm olmuyor
Benim oglumda olmustu bize igne yapilmadi 5gun antibiyotik kullandik böbrek ultrasonu cektirdik bisey cikmadi bol bol emzir dedi ama aile büyuklerinin baskısiyla 1 cay kasigi suda verdik 1 kere
Pamukçuk olmasın diye emzirmekten sonra bir kaç yudum ver diyordu annemler verdik bizdeKızlar bebislere şu icirmeye başlayan var mı benim bebik idrar yolu enfeksiynu olmuş doktor iğne verdi birde bol su icir dedibirde sünnet yaptırıp bu illetten kurtulan var mı
Ben de Twitter da gördüm bugün;” 4,5 yaşında kızım rotadan hastanede yatıyor. Doktor söylememiş biz de atlamışız ağır geçiriyoruz” yazmıştı.nisan1990
Çok gecmis olsun umarim biran önce iyileşir bebiş böbrek ultrasonuda hemen cekiliyor zaten bisey cikmaz sizinde merak etmeyinSağolsun aile büyüklerinden önce doktor su içirin dediği için kimseye itiraz edemedim4 gün iğne 7 gün antibiyotik verdi bizden de böbrek ultrasonu istedi 4. Ay kontrolüyle birleştireceğim bakalım
Kızlar merhaba. Ben rota virüs aşısının tarihini geçirmişim. Sağlık ocağı hiç bilgilendirmedi beni. çocuk doktorum getirin bugün yapalım dedi. 3 ay 15 günlüğe kadar yaptırılıyormuş bebeğim 2 ay 19 günlük. Bilginiz var mı bu konuda? Herkes yaptırdı mı bu aşıyı?
Biz dün alıp evde yaptık kendimizKızlar çıldırıcam ya. Sağlık ocağım rota aşısı konusunda bilgilendirmediği gibi şimdi de alayım getireyim yapın diyorum yok diyorlar biz yapmıyoruz aşıyı.
Ama tabi doktorumuz dün reçete yazdı o reçete ile aldik aşıyıBiz dün alıp evde yaptık kendimiz
Ilk bebeğimiz de sağlık ocağı yapmıştı
Ebenin yaptığı gibi aynı şekilde yaptık
Benimki normalde 2 saati aşıyordu ama bu son dönemde 1lere düşürdü ve meme emmeden , memede durmadan uyumuyor . Benimde 1 Nisan iş başı ve nasıl olacak hiç bilmiyorumBizimki 3 aylık olmak üzere. Kaç aylıktan sonra 2 saatte bir emme sıklığını açmaya başlıyorduk? Bizimki iki saati bulmuyor daha erken emmek istiyor çoğunlukla ama bir düzen oturtmam da lazım 1 Nisan da iş başı
Ben çocuk doktoru arkadaşıma sormuştum neden zamanlı bu aşı diye.geç yapılınca bağırsak düğümlenmesi riski artıyor o yüzden yapmıyorlar demiştiBenim bebeğim 15+4 hafta olarak. Baya bi geç kaldım aşıya. Bu saatten sonra yaptırsam yan etki olur mu yoksa bir etkisi mi olmaz bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?