- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #40.981
Pamukçuk olmasın diye emzirmekten sonra bir kaç yudum ver diyordu annemler verdik bizdedoktora sorduk o da bir çay kaşığı verin demişti
Teşekkür ederim canımÇok gecmis olsun umarim biran önce iyileşir bebiş böbrek ultrasonuda hemen cekiliyor zaten bisey cikmaz sizinde merak etmeyin
Ben geceleri uyanana kadar bekliyorum bazen 3 4 saat uyuyor . Benim de 3 nisan işbaşıBizimki 3 aylık olmak üzere. Kaç aylıktan sonra 2 saatte bir emme sıklığını açmaya başlıyorduk? Bizimki iki saati bulmuyor daha erken emmek istiyor çoğunlukla ama bir düzen oturtmam da lazım 1 Nisan da iş başı
Geçmiş olsun canım. İlaç vermiyorlar kaç kere acillik oldum bu yüzden. İlaç verince sütümü boşa artırdılar. Arveles içebilirsiniz çok etkilemez sütü demişti dahiliye doktoru. Ancak o kadar canım. Krem olarak ben at kestanesi kullandım valla ama çol etkisi olmuyor ilaç kadar. Süte çok geçeceğine inanmıyorum. Sıcak su torbası ve masaj ha birde yakı kullanabilirsin, emziren annelerde sorun olmaz demişti eczacı.Kızlar help. Sol omzum boynum sırtım kılum tutuldu komple sırt göğüs kol boyun ağrıyo serçe parmağıma kadar vuruyo ağrı ne iyi gelir. Ağrı kesici kremler emzirirken kullanılır mı. Prospektüsünde kullanılmaz yazıyo ama bi çok kullanılmaz yazan şeyi gebelikte emzirmede kullandırıyo doktorlar
Benimki kafayı tutuyor canım öyle yapınca. Nesnelerı de tutuyor elıne verınce ama bilinçli bir tutma değil daha çok İçgüdüsel elinde tuttuğu nesneyi incelemeye başlayınca veya çıngıralçk tarzıysa ses çıkarmaya calısmasımı bılınclı yapıyorsa bence anca o zaman tutuyor diyebilirizKızlar instagramda video izlerken denk gelmişti
3 aylık bebekleri ellerinden tutup kaldırmaya çalıştığınızda ( yatarken) başlarını tutabilmeleri gerekirmiş , ben dün denedim ama başı biraz arkaya doğru gitti yani tam tutamadı
Siz denedinizmi hiç ya da bileniniz varmı ?
Bu aylarda ne yapması gerekir bebişlerimizin
Mesela benimki henüz tutmaya başlamadı bişeyleri
Sadece auuuu ,uuuu sesler çıkarıyor
Benimki 3 ay 1 haftalık. 20. günden sonra geceleri her 10 günde birer saat arttırdım arayı. Yani 20 günlükten sonra 3 saatte, 30 günlükten sonra 4 saatte emzirdim gibi. 50’den sonra da doktorumuz artık istediği kadar uyusun uyandırma dedi. 7-8 saat emmeden uyuyor o zamandan beri. Gündüzleri hala daha sık veriyorum (genelde 3 saatte bir) ama acıkma sinyali görmeden sırf saati doldu diye de vermiyorum. Bu şekilde bebeğim sarılık da geçirmedi, kilo alımı da iyi.Bizimki 3 aylık olmak üzere. Kaç aylıktan sonra 2 saatte bir emme sıklığını açmaya başlıyorduk?
Benim elimde egzama gibi bir şey çıkmıştı sağlık ocağına gittim. Hiçbir şey yazamam sana bekleyeceksin demişti. Ben kendi aklımca nasılsa sürülecek krem verecek diye düşünmüştüm ama gerçek öyle değilmiş :) Bi doktora görünmeden bir şey kullanmayın.Kızlar help. Sol omzum boynum sırtım kılum tutuldu komple sırt göğüs kol boyun ağrıyo serçe parmağıma kadar vuruyo ağrı ne iyi gelir. Ağrı kesici kremler emzirirken kullanılır mı. Prospektüsünde kullanılmaz yazıyo ama bi çok kullanılmaz yazan şeyi gebelikte emzirmede kullandırıyo doktorlar
Benim de 37de doğdu 3 hafta fark oluyor yaptığı şeylerde atak haftalarında filan.Kızlar bebelerin aylara göre gelişimlerine bakarken 40 haftada doğduğunu baz alarak mı bakıyoruz. Mesela benimkiler 37 de doğdu 3 hafta geriden mi takip etmeliyim
Hipp mamsel hunnap bunlarin var kuzum ben humana bulamazsam bunlardan aliyorumKızlar merhaba benim kaç gündür sütüm azaldı gibi. Bugün fark ettim ki humana içmiyorum ondan oldu . Şimdi satışı da yok , muadil hangi markanın var önerir misiniz ?
bizimki kucakta oturuyor artık zaten yattı mı kıyamet kopuyor her yere her şeye bakmaya çalışıyorKızlar bebeği oturtuyor musunuz? YouTubeda bir doktor 3.aydan sonra başlatılmalı diyordu doktorumuz da 4.ay bitince dedi bize
Bizim doktorda 4. Ay bitince destekli oturtmaya başlayın dediKızlar bebeği oturtuyor musunuz? YouTubeda bir doktor 3.aydan sonra başlatılmalı diyordu doktorumuz da 4.ay bitince dedi bize
Amiin inşallahCok sagol canim Rabbim hepimize boll sut versin.Sagiyomusun peki
Bu ayda süt azalması genelde olan bir durum herslde! Benım de azaldı. Suyu çoğalttımKızlar merhaba benim kaç gündür sütüm azaldı gibi. Bugün fark ettim ki humana içmiyorum ondan oldu . Şimdi satışı da yok , muadil hangi markanın var önerir misiniz ?
Ben bazen kucağımda oturtutorum. Seviyor oturmayı. Büyük oğlum 6 aylıkken mama sandalyesınde oturabılıyordu.Kızlar bebeği oturtuyor musunuz? YouTubeda bir doktor 3.aydan sonra başlatılmalı diyordu doktorumuz da 4.ay bitince dedi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?