- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #40.941
Biz tam 105.günde yaptirdik doktorumzu yüzunden 2.ay aşilariyla arasinda 1 ay olmali diye tutturdu her doktor niye farkli konusuyo anlamiyorum kiBakanlığın zorunlu aşıları haricinde 3.ay menenjit aşısını yaptırdık. İsterseniz özel aşılar için doktorun paylaşımını buraya koyayım ayrıntılı inceleyebilirsiniz.
Biz 3aylikken yaptirdik göz muaynesi saglik ocagida istedi zaten orayada bi kagit göturduk hersey normaldir diyegöz muayenesi için göz doktorundan randevu alıcaz
Doktorumuz önce çok gerekli dedi sonra gerek yok dedi kararsız sanırım kendileri biraz
Sizin doktorlar ne diyor gittiniz mi 3 aylıkken göz muayenesine
Aslında bizimki de iki ay aşısından 1 ay sonra oldu. 2.ay aşılarını 60 günlük oldu menenjit de 90 günlükken. Ama dediğinizde haklısınız tüm doktorların farklı takvimi var. Ben bi tanesini seçip onu uyguluyorum.Biz tam 105.günde yaptirdik doktorumzu yüzunden 2.ay aşilariyla arasinda 1 ay olmali diye tutturdu her doktor niye farkli konusuyo anlamiyorum ki
Çok afedersiniz de saçmalamışlar. Benim sağlık ocağı yaptı. Zaten damla gibi bi şey ağzına sıkıyor ne farkı var da yapmıyor.Kızlar çıldırıcam ya. Sağlık ocağım rota aşısı konusunda bilgilendirmediği gibi şimdi de alayım getireyim yapın diyorum yok diyorlar biz yapmıyoruz aşıyı.
Su icemiorum ya zorlarsam 1.5 litre anca icebiliorumCanim humana harici hipp mamsel hunnap markalarinin da stil tee ürünü mevcut. Ben humana bulamadimmi onlari alıyorm.sutun en önemli arttiricisi su biliyorsun bol su tüketimi gerekiyor. Tahin helvasi hurma bunlarida tuket bol.bol
Birden fazla urun cikti gunde 1 tanemi aliorsunSolgar b12 hapı var çok arttırıyor benim sütümü ama düzenli kullanıyorum
Ben 3 ayı doldurunca yaptırdım.14 haftaya kadar yapılıyor benim bildiğimKızlar merhaba. Ben rota virüs aşısının tarihini geçirmişim. Sağlık ocağı hiç bilgilendirmedi beni. çocuk doktorum getirin bugün yapalım dedi. 3 ay 15 günlüğe kadar yaptırılıyormuş bebeğim 2 ay 19 günlük. Bilginiz var mı bu konuda? Herkes yaptırdı mı bu aşıyı?
Canım benim de doktor tam aşı haftası şehir dışındaydı.ben de gelmesini beklemedim aşıyı alıp sağlık ocağına gittim yaptılar.zaten d vitamini gibi ağzından azar azar veriyorsun yutuyor.kendin bile yapabilirsin.eğer sağlık ocağı yapmam deseydi özel hastanede yaptıracaktım mecbur.bu arada rotayı bana sağlık ocağı söylemedi çocuk doktorumuz söylediKızlar çıldırıcam ya. Sağlık ocağım rota aşısı konusunda bilgilendirmediği gibi şimdi de alayım getireyim yapın diyorum yok diyorlar biz yapmıyoruz aşıyı.
Benim bebeğim 15+4 hafta olarak. Baya bi geç kaldım aşıya. Bu saatten sonra yaptırsam yan etki olur mu yoksa bir etkisi mi olmaz bilmiyorum.Canım benim de doktor tam aşı haftası şehir dışındaydı.ben de gelmesini beklemedim aşıyı alıp sağlık ocağına gittim yaptılar.zaten d vitamini gibi ağzından azar azar veriyorsun yutuyor.kendin bile yapabilirsin.eğer sağlık ocağı yapmam deseydi özel hastanede yaptıracaktım mecbur.bu arada rotayı bana sağlık ocağı söylemedi çocuk doktorumuz söyledi
Yeğenlerimin rota asisindan sonra kakalari sertlesmisti 7 yasindalar halada öyle. Afedersin keçi gibi yapıyorlar. Ben bunu sormuştum doktora zamanını gecirmislerdir aşının, yan etkileri olabiliyor böyle durumda dedi. O yüzden iyice araştırmanı tavsiye ederim. Ben yaptirmadim. Menenjit yaptiricam sadeceBenim bebeğim 15+4 hafta olarak. Baya bi geç kaldım aşıya. Bu saatten sonra yaptırsam yan etki olur mu yoksa bir etkisi mi olmaz bilmiyorum.
bende rota aşısı yaptırmadım. Menenjit düşünüyorum. Bu özel aşılarda kafam çok karıştı.Yeğenlerimin rota asisindan sonra kakalari sertlesmisti 7 yasindalar halada öyle. Afedersin keçi gibi yapıyorlar. Ben bunu sormuştum doktora zamanını gecirmislerdir aşının, yan etkileri olabiliyor böyle durumda dedi. O yüzden iyice araştırmanı tavsiye ederim. Ben yaptirmadim. Menenjit yaptiricam sadece
Biz bir kaç doktorla görüştük rotanin koruyuculugu 5 yasa kadar, menenjit ömür boyu. Birde yaşadığımız yerde rota görülmemiş, menenjit sadece 2 vaka var dediler onlarda yetişkin. Ozel asilarda bizde aşırı kararsizdik. Büyük kızıma ikisini de yaptırmadık. Hatta eşimin mantığı devlet önemli görse zorunlu aşı kapsamına alır. İnşallah pişman olmayızbende rota aşısı yaptırmadım. Menenjit düşünüyorum. Bu özel aşılarda kafam çok karıştı.
Ya aynen işte çok kişiye sordum aslında yaptırılmalı diyen var. Ama devlet kesin belirli bir tarih bile söylemiyor. rota serumla atlatılır içeriği tam bilinmiyor diyende oldu. İnşallah hiç bir bebisimiz de hasta olmasın sağlıkla büyüsün.Biz bir kaç doktorla görüştük rotanin koruyuculugu 5 yasa kadar, menenjit ömür boyu. Birde yaşadığımız yerde rota görülmemiş, menenjit sadece 2 vaka var dediler onlarda yetişkin. Ozel asilarda bizde aşırı kararsizdik. Büyük kızıma ikisini de yaptırmadık. Hatta eşimin mantığı devlet önemli görse zorunlu aşı kapsamına alır. İnşallah pişman olmayızmenenjit yaptiricaz ama bir terslik olmazsa
Bize 1 yaşında dediler..göz muayenesi için göz doktorundan randevu alıcaz
Doktorumuz önce çok gerekli dedi sonra gerek yok dedi kararsız sanırım kendileri biraz
Sizin doktorlar ne diyor gittiniz mi 3 aylıkken göz muayenesine
Verem asisi koldan digerleri sag bacak sol bacak üstüne yapildi bizde rota asisi da agizdanSevgili anneler merhaba, yarın 2. Ay aşılarımızı olacağız. 3 tane aşımız var. Acaba üçünü de farklı bölgeden mi yapıyorlar yoksa karıştırıp tek seferde mi yapıyorlar.
Ya aynen işte çok kişiye sordum aslında yaptırılmalı diyen var. Ama devlet kesin belirli bir tarih bile söylemiyor. rota serumla atlatılır içeriği tam bilinmiyor diyende oldu. İnşallah hiç bir bebisimiz de hasta olmasın sağlıkla büyüsün.
Tam ismi ney canim
Birden fazla urun cikti gunde 1 tanemi aliorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?