2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim ki 3 ay 20 günluk ve hala disari cikmaktan nefret ediyortummy timeda hic sevmiyor hemen agliyor yinede inatla yaptirmaya calisiyorum kaslari gelissin diye biseyleri tutmaya calisiyor benim ki bilincli mi bilincsiz mi bilmiyorum ama bide bu aralar sanki konusmaya basladi cok söyleniyo

bol bol tummy time yaptırın bizim kız başını tutuyor ellerinden tutunca kalkıyorda ama dr tummy time i çok yaptırın dedi

Bol bol egzersiz bu saatten sonra şimdi bende başladım paniğe
bol bol tummy time yaptırın bizim kız başını tutuyor ellerinden tutunca kalkıyorda ama dr tummy time i çok yaptırın dedi
Tamam canım , bugünden sonra daha çok arttırıcam , çok teşekkür ederimbizimki tembel çıktı babası kılıklı

Arkadaslar hangi vitaminleri kullaniyorsunuz ocean mummy kullaniyorum ben ama inanilmaz sacim dökuluyo bi fayda göremedim

Arkadaslar hangi vitaminleri kullaniyorsunuz ocean mummy kullaniyorum ben ama inanilmaz sacim dökuluyo bi fayda göremedim
Sormak istedigimi sen sormussun kuzum yaa resmen avuc avuc gidiyo saclar cocugun ustunde bile saclarim var surekli. Bende ocean mummy kullanyorum bide kalsiyum takviyesi aliyorum d vitamini de kullaniyorum ama hic bsy degismedi sanki artiyo gittikçe

Ben doktora sordum kızlar
Dökülme normalmiş ve bi süre daha devam edecekmiş
Sonrasında azalacak dedi
Yani şuan ne kullansak da fayda etmeyecek gibi

Bende ocean mummy d vitamini ve demir ilaci kullaniyorum ilactanda bıktim.artik hamilelikten beri artik bitsin istiyorum

Ne zaman toparlayacağız acaba? Ben saçımı makyajımı yapıp çıkacağım günlerin hayalini kuruyorum resmen
Hic sorma makyaj malzemeleri nerede unuttuk gecen bi rimel surdum cikartmaya vakit bulamadım öcü gibi gezdimbide bi sure sonra sanirim giyinmeyi felanda istemiyor insan

Ne zaman toparlayacağız acaba? Ben saçımı makyajımı yapıp çıkacağım günlerin hayalini kuruyorum resmen
Bende aynı şeyi düşünüyorum hep
Sanki o güzel günlere bir gemiden el sallıyor gibiyim
Hiç gelmeyecekmiş gibi
Okadar cok dökuluyor ki duşta gün icinde heryerde benim.sacim var korkudan tarayamiyorum bile
Hele benim canım
Koca bir avuç attım geçen çöpe eşim şok olmuş görünce
Kestiricem bir türlü gidemiyorun kuaföre
Ama niyeti bozdum bu hafta sonu kesin gitmek istiyorum
Bebeyi eşe satıp
Bende öyle kendimi cok bakimsiz çökmüş hissediyorum
Bende bende bende
Hic sorma makyaj malzemeleri nerede unuttuk gecen bi rimel surdum cikartmaya vakit bulamadım öcü gibi gezdimbide bi sure sonra sanirim giyinmeyi felanda istemiyor insan
Bende geçen özenip bir kalem çekip rimel süreyim dedim
2 gün öyle kapkara dolaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…