- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #40.841
Özel hastanede cocuk cerrahi 6bin tl fiyat verdiler bize bartinda 1300 cok iyiymis6bin çok pahalı be ne yaptınız. Basitçe bir işlem. Başka yer araştırın derim. Biz kayseri'de yine çocuk cerrahına kendi özel muayenehanesinde 1300 liraya yaptırdık. 4 sene önce oğlumu da aynı cerrah yapmıştı. Adam zaten genelde sünnet yapıyor, sünnet ile biliniyor yani. Tecrübeli iyi bir doktor.
Gecmis olsun bende korkuyorum yaptirmaktan zaten aglayan bi bebek dahada kötu olur diye ama eninde sonunda yapilacak sizde cok iyi bir fiyata yaptirmissiniz bana nedne okadar pahali dediler acaba bikac hastaneye daha sorayim en iyisiEvet özelde olduk .eşimin babası özel bir hastanede çalışıyor.orda yaptırdık.normalde 3 bin TL olduğunu söylediler.bashekim tarafından yapıldı sunnetimiz 1000 TL ye yaptırdık biz.ameliyathane ortamında oldu.ilerde tranva olmasın diye 4 aylıkken yaptırdım fakat bana tranva oldu ameliyathaneye gönderdiğim de öyle bır baktikinyavrum ağlamaklı kaldığı sürece aklımdan gitmedi ağla ağla bı hal oldum çıkana kadar. hayatı ameliyat olan bebelerin annelerine Allah sabırlar versin.O saatler benim aklımdan hiç çıkmayacak.1 saat okadar çok uzun gectiki 10 saat gibi.cikinca ağladı birtek çişini yapınca birkaç defa bidaha ağlamadi normal haline döndü eve gelince.3 günde normale döndü.
Evet canım hidrosel diye geciyo sanki var bizimkinde birazHidroselse dediğin şey bizde de vardı canım , ama geçti şükür 1 2 haftadır hiç görmedim bi şişlik
Doç doktora eski fiyattan 4.800 yaptırdık. Normalde 6.000 liraya yapıyorlarmış.Biz daha sünnet olmadik mayis gibi düsuniyorum bende insallah özelde mi oldunuz sünnet yaptiran arkadaslar fiyatlar nasil yilbasindan önce 6bin demislerdi bana
Ev nemsizse ondan olabilir. Hava nemlendirici yoksa odada kettleda su kaynatın ben yapıyorum aradaKızlar bebeğimin burnunda hırıltı var hatta tıkanıyo bazen aspiratörle çektim ama sonra tekrarlıyo acaba ahsta mı oluyo yoksa kaloriferden falan olur mu acaba
Heryerde farkli fiyat sanirim bizede 6bin dediler tabi zam gelmediyse dahaDoç doktora eski fiyattan 4.800 yaptırdık. Normalde 6.000 liraya yapıyorlarmış.
Ya ben burnumu yaptırdım koca kemik aldılar 3500e şimdi bi et parçası için 6 bin mi vericeezzHeryerde farkli fiyat sanirim bizede 6bin dediler tabi zam gelmediyse daha
Serum fizyolojik kullanmıyor musunuz? Kaloriferler çok kurutuyor odaları. Üstüne nemli bir bez koyabilirsiniz. Oda nemi yüzde kaç? Aspiratörden ziyade serum kullanmanız daha iyi olur.Kızlar bebeğimin burnunda hırıltı var hatta tıkanıyo bazen aspiratörle çektim ama sonra tekrarlıyo acaba ahsta mı oluyo yoksa kaloriferden falan olur mu acaba
Geçiyor için rahat olsun , bizimki baya belirgindi bi tarafı baya aşağı çekiyordu ama şükür geçtiEvet canım hidrosel diye geciyo sanki var bizimkinde biraz
Nem %53leede gösteriyo amaEv nemsizse ondan olabilir. Hava nemlendirici yoksa odada kettleda su kaynatın ben yapıyorum arada
%53. Nem. Aspiratör ü serumla kullanıyorum evetSerum fizyolojik kullanmıyor musunuz? Kaloriferler çok kurutuyor odaları. Üstüne nemli bir bez koyabilirsiniz. Oda nemi yüzde kaç? Aspiratörden ziyade serum kullanmanız daha iyi olur.
Apiratörü sümükler gorunuyorsa kullanin diyorlar canim fazla cekmek burun etlerini sisiriyor ben fizyolojik sıkıyorum%53. Nem. Aspiratör ü serumla kullanıyorum evet
41 gunlukken yapıldı.. 1700 e. Yozgat'a Bi çocuk doktoruna yaptırdım bu konuda çok ünlüydü. Şehir dışından gittik çok memnun kaldıkBiz daha sünnet olmadik mayis gibi düsuniyorum bende insallah özelde mi oldunuz sünnet yaptiran arkadaslar fiyatlar nasil yilbasindan önce 6bin demislerdi bana
Çocuk psikolojisi icin ya 0-2 yaşta ya da 6 yaş sonrası öneriliyor canım.. İlk aylar olması çok daha konforluBiz de sünnet ettirmek istedik ama doktor önermiyorum bu yaşlarda dedi o yüzden mecbur erteledik , aradan çıksa çok iyi olurdu aslında
Anestezi almıştı zaten olsa benim için de çok iyi olurdu da maalesef yapmadı41 gunlukken yapıldı.. 1700 e. Yozgat'a Bi çocuk doktoruna yaptırdım bu konuda çok ünlüydü. Şehir dışından gittik çok memnun kaldık
Çocuk psikolojisi icin ya 0-2 yaşta ya da 6 yaş sonrası öneriliyor canım.. İlk aylar olması çok daha konforlu
Brnim de çekmek hiç içime sinmiyo ya ama sümkürmüyo ki bu yavrucuk genzi açılsın. Bide minnacık burun delikleri zorluyo sanki o aletApiratörü sümükler gorunuyorsa kullanin diyorlar canim fazla cekmek burun etlerini sisiriyor ben fizyolojik sıkıyorum
bol bol serum fizyolojik damlatın genzine geçiyor oradan mideden kakayla atılıyor bizde de oldu o balgam burun tıkanıklığı falan ılık su verin dedi geçti şükür ama her gün serum sıkıyorum mutlaka 2 3ml falanBrnim de çekmek hiç içime sinmiyo ya ama sümkürmüyo ki bu yavrucuk genzi açılsın. Bide minnacık burun delikleri zorluyo sanki o alet
Fazlası zarardır diye 1 2 damla damlatıyordum sadece ben yabol bol serum fizyolojik damlatın genzine geçiyor oradan mideden kakayla atılıyor bizde de oldu o balgam burun tıkanıklığı falan ılık su verin dedi geçti şükür ama her gün serum sıkıyorum mutlaka 2 3ml falan
birde ben nebülzatör aldım onunla serum fizyolojik veriyorum o da epey rahatlatıyor
Sağ taraf bizimkininde asagiya cekiyo snkiGeçiyor için rahat olsun , bizimki baya belirgindi bi tarafı baya aşağı çekiyordu ama şükür geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?