• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
38 derece ateş olmadığı sürece hiçbir şey verme dediler bana canım ben vermedim. Ateşi de Max 36.9 oldu çok artmadı. Gündüz uyudu ama gece huzursuzlandı aşı oldugu gün
Ben de arada kaldım çünkü istanbuldayken ateş olmadıkça verme demişlerdi, bu sabah memlekette yaptırdım aşıyı bu sefer de ağrısı olur ateş çıkmasa da ver dedi ben de arada kaldım az önce baya canı yanar gibi ağladı ağrı mi yaptı diye düşünüyorum 😥

Doktora sormuş muydunuz? Ben sordum anne sütü dışında hiçbir şey asla verme dedi cesaret edememiştim
Canım benim bebeğim 10 gün küvezde kaldı, orada mama veriyorlardı sütüm olmadığı için. İçine de zeytinyağı katıyorlardı.

Bu arada ben d vitaminin olarak ocean kullanıyorum o zeytinyağlı zaten

Doktora sormuş muydunuz? Ben sordum anne sütü dışında hiçbir şey asla verme dedi cesaret edememiştim
Benim kızım 4 günde yapıyor ama sorunu yok. Şimdilik rutini böyle sanırım. Doktor da çok zorlanırsa, rahatsız olursa vermem için bir fitil önerdi.. Zeytinyağı hiç söylemedi.. ben de vermedim.

Kızlar ali dilini sürekliliği dışarı çıkarıp sokuyor neden böyle yapıyor bilen var mı
Benim kızım uykusu varsa ama kendini aç sanıyorsa yapıyor. Ama sadece dili değil, kollar bacaklar hepsi aynı anda oynuyor. Çok sevdiği bir şey için çocuklar sabırsızlanır ya öyle. Gel senin derdin açlık değil diye uyutuyorum ben de 😂

9 yada 10 subatta yapicaz biz. Cok merak ediyorum nasil gececek cok agrisi olacak mi 🤷🏻‍♀️
Hatırladığım kadarıyla bir gece biraz ağrısı oluyordu
Bebeğine zeytinyağı içiren var mı?
İçirmedim ama verdiğim d vitamininde var
Mart gibi yaptircam devlette düşünüyorum bakalım 😬
Devlette oluyor mu bilmiyordum. Nerden randevu alıyorsun.
Kızlar bugün bizim 40 ımız çıkıyor
Sizler o gün özel birşeyler yaptınızmı?
Aslında spa ya götürecektim ama havalar burda çok soğuk sonra dedim biraz daha büyüsün öyle gideriz
Siz neler yaptınız 40 gününde
Biz annemle kendimizce bişeyler yapıcaz size de sormak istedim
Bir de büyükler diyorlarya hani 40 ı çıkan bebek akıllanır diye
Varmı öyle güzel gelişmeler 😃tünelin ucunda ışık görünüyormu😄
Maşallah🥰
40 çıkınca birşey değişmedi. Oğlum bir haftadır fln bizi farkedip anlamlı bakıyor gülümsüyor. Galiba doğması gereken tarihten sonra 40 günde değişim oluyor.

Canim merhaba benim bebeğim 20 günlük benim kızımda da beyaz uçlu sivilceler çıktı iltihaplı gibi. Senin krem kullanınca gecti mi
Evet geçti ama sivilce yenidoğanlarda hormonlardan oluyor. Benim oğlumun kafası ful konak yüzü de kabuk kabuk kırmızı kabarıktı onlar için verdi Dr. Arada sıcaklarsa da sivilce basıyor.

Kızlar ya benim bebeğimin uykusu çok düzensiz. Genelde sabaha karşı uyuyor 2 veya 3 emzirme arasında 3-4 saat gibi yani toplamda 8-10 saat eder sanırım en fazla, öğleden sonra uyanık kalıyor biraz akşam 9 gibi uyursa uyuyor biraz daha. Atıyorum ama tabi hep 9 değil 7 olur 8 olur. Sonra geceden itibaren 5-6ya kadar uyumuyor. İnanılmaz ters saatler. 3 4 gibi uyusa şükrediyorum. Hemde nasıl saatlerce uyanık kalıyor şaşırıyorum. Bugün çok az uyudu 11 gibi galiba ve hala uyanık. Birkaç kez tam uyudu dedim 15-20 dk beşiğe koydum zınk uyanıyor. Bu durum böyle giderse ben işe giderken nasil olacak ya. Bu kadar düzensiz uyuyan ve bu kadar süre uyanik kalan bebişi olan var mı benim gibi? Ben işe giderken zaten 6'da kalkıyorum. Bir de emzireyim derim gitmeden önce 5.30'da kalkarım. E bu kız o saate kadar hiç uyumamış oluyor ki şu anki düzene göre ben nasıl uyuyacagim🙁🥴
Aynı 😔 yatağına koyduğum gibi uyanıyor ama kucağımda çok rahat uyuyor ben pes ettim artık yanıma reflü yatağını koyup yatırıyorum yoksa uyuyamıyoruz asla atak haftasındalar heralde hep memede kalmak kucağımda olmak istiyor

Benim kızım uykusu varsa ama kendini aç sanıyorsa yapıyor. Ama sadece dili değil, kollar bacaklar hepsi aynı anda oynuyor. Çok sevdiği bir şey için çocuklar sabırsızlanır ya öyle. Gel senin derdin açlık değil diye uyutuyorum ben de 😂
Benim kiz tam olarak boyle yapiyor Selizay Selizay

Melan-kolik5 Melan-kolik5 Selizay Selizay kızlar sizin silikon ucun markası ne ?
Ay inşallah benimki de öğrenir emmeyi ya göğüslerim yara içinde kaldı hep ucunu almaktan

Merhaba, biz de doğduğu günden beri silikon uç kullanıyoruz evet handikapı çok ama ben çok rahat ediyorum silikonla. Hatta son 20 gündür oğlum silikon uçsuz emmeye başlamıştı başta çok sevindim ama iki memede de inanılmaz yaralar oldu kendi isteğimle silikona geri döndüm. Kilo alımında da hiçbi sıkıntı yaşamadık.

Kizlar annem bugun evine döndü basbasa kaldik artik bebeyle. Bi an kendimi cok yalniz ve caresiz gibi hissettim. Lohusalik psikolojiside eklendi tuhaf oldum 🙁
Canım ben başından beri hep yanlızım
Sadece ilk 10 gün yanımdalardı nöbetleşe gelip giderek
Sonrasında hep yanlızdım bide beni düşün😃

Yalnız kalmak bir tek benim mi hoşuma gidiyor 🤭 eşim bile işe gitsin diye bakıyorum 😅 hele büyük kızımda evdeyse keyfime diyecek yok. Zorlanıyorum hemde çok ama kızlarıma bakıp şükrediyorum ve içime bir ferahlık geliyor 🥰
Biz de kocamla evde yalniziz, evden calisiyor. Büroya calismaya gitsin bi kac gün diye gozunun icine bakiyorum. Cunku ordinaryus Cok bilmis bebek uzmani kendisi 😂

Back