• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Biz de kocamla evde yalniziz, evden calisiyor. Büroya calismaya gitsin bi kac gün diye gozunun icine bakiyorum. Cunku ordinaryus Cok bilmis bebek uzmani kendisi 😂
Kesinlikle bir ordinaryusta bende kendisi hic biseye bakmiyor ama herseye karisiyor hele bide aglayinca niye agliyo sakinleştir demesi yok mu sanki benim elimde dogumdan sonra kesinlikle eşlere bisey oluyor 😤

Kızlar ilişki sırasında kuruluk yaşıyor musunuz? Daha önce böyle bir problem yoktu ama doğumdan beri bende var. Biraz canım yanıyor bu yüzden açıkçası.

Normalde günlük akıntısı olan bir insandım hiç akıntı da yok. Neden böyle oldu acaba

Kızlar ilişki sırasında kuruluk yaşıyor musunuz? Daha önce böyle bir problem yoktu ama doğumdan beri bende var. Biraz canım yanıyor bu yüzden açıkçası.

Normalde günlük akıntısı olan bir insandım hiç akıntı da yok. Neden böyle oldu acaba
Kız ne ara vakit buluyorsunuz Allah aşkına 😂😂 bizim her yerimiz çiş kaka kusmuk vakit bulunca bayılarak uyuyoruz

Evet canım. Doktoruma da sordum emzirdiğin süre boyunca kuruluk olacak jel tarzı şeyler kullan dedi

Kız ne ara vakit buluyorsunuz Allah aşkına 😂😂 bizim her yerimiz çiş kaka kusmuk vakit bulunca bayılarak uyuyoruz
Ahahaha Allah iyiliğini versin 😂 araya sıkıştırıyoruz işte kısa versiyonunu ehe
Evet canım. Doktoruma da sordum emzirdiğin süre boyunca kuruluk olacak jel tarzı şeyler kullan dedi
Aa sipariş geçem o zaman bunun geçeceği yok 😅

Kızlar kaka konusu çok geçmiş benim kızım günde 4-6 kez kaka yapıyor, sadece anne sütü alıyor. Mesajları okuyunca çok fazla gibi geldi bana bu kadar çok kaka yapan var mı? 2.5 aylık şu an. Nerdeyse her bezinde kaka var tek çiş olan çok nadir
bEnim kızımda aynı ve sen gibi düşündüm bence normal bizde 1buçuk aylığız

Emzirdigimiz süre boyunca olacak canım. Jel kullanıyoruz bizde maalesef

ben daha 1 kere hasret giderebildim ama herhangi bi acı hissetmedim birazcık kuruluk oldu ama günlük akıntım oluyor benim de seffaf beyaz seklinde

Ahahaha Allah iyiliğini versin 😂 araya sıkıştırıyoruz işte kısa versiyonunu ehe

Aa sipariş geçem o zaman bunun geçeceği yok 😅
Adam bana moralim yerine gelsin diye arada seni seviyorum diyor valla ona bile cevap veresim gelmiyor. O sırada kızım mememi kopardığı için başlarım sevgine diyesim geliyor ama kalbi kırılmasın diye ben de diyorum 😂

Aaa o bizimkinde de. VAr sanirsin 10 tane büyütmüş bir akillar yorumlar sus bi sn diyorum.surekli😀🤣
Benimkine de bu surecte notunu verdim . İlk Dr muaynesinde spiralimi taktiracagim. Kızlar hormonlu mu iyi hormonsuz mu hangisinin koruması daha iyi .Kızlar yanlışlıkla gebe kalanlar farklı koruma yöntemi olarak farklı bisy mi kullandılar acaba yoksa spirale rağmen mi kaldılar ki .

Gecen hafta bizde 1hafta hastaned3 kaldik hem akcigerde balgam hem bagirsakta asiri gaz birikmesinden ama yine ayniyiz bisey degismedi o gaz hic bitmiyo yavrum surekli agliyo doktor masaj yap surekli dedi yapiyorumda aglamadigi nadir zamanlarda ama yinede cok zor gaz cikariyor size ne önerdi doktor
Gaz damlası yazdı başkada bişey yapabilecegi yokmuş 😢

Kizlar günaydin , bebegim bir aylik ve gaz sorunumuz var. Yan yatirinca daha rahat uyuyor sanki . Siz yan yatiriyor musunuz ?

Bizimkinin yorumu sabit çocuk göz açıp kapasa bile aç bu çocuk diyor 😃
Bizde de var ondan
Kesinlikle bir ordinaryusta bende kendisi hic biseye bakmiyor ama herseye karisiyor hele bide aglayinca niye agliyo sakinleştir demesi yok mu sanki benim elimde dogumdan sonra kesinlikle eşlere bisey oluyor 😤
Bizimki bunun daha güncel versiyonu. Neden ağlatıyorsun çocuğu diyor. Özellıkle ağlatıyorum bebek ağlatmak en büyük zevk'in diyerek kovalıyorum odadan. Ya da babası sustursun diye ağlatıyorum diyerek kucagına verıp kaçıyorum. Salak ya yıne sinir oldum durduk yere
Kizlar günaydin , bebegim bir aylik ve gaz sorunumuz var. Yan yatirinca daha rahat uyuyor sanki . Siz yan yatiriyor musunuz ?
Ben hep yan yatırıyorum. Çok sancılı olduğu geceler reflü yatağında yüzüstü yatırıyorum

Back