- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.916
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #38.281
Benim kız 30-50 dk arası emiyor ona rağmen bakıyorum hala süt oluyor memede ama bosaltmiyorum öyle bir vaktim yok şu an. 2-3 hafta sonra depolamak için başlayacağım tekrar sağmaya. Tıkanma olmadı bende. Önceden sertleşiyordu çok artık o kadar sert de değil.Kızlar hepiniz her emzirmede memeyi tam boşaltıyor musunuz bebekle ya da sağarak? Bunu yapmayan ve göğüsü tıkanmayan var mı?
Yok canim yapmıyorum. Benim de başlarda çok şişiyordu göğüsler sütü ayarliyormuş bebeğin talebine göre sonradan şişme olmaması normalmiş bende de öyle oldu.Ben emzirme sonrası başlqrda sağım yapıyordum artık yapmıyorum. Biraz üşengeçkikten sanırım herkes yapıyo mu ya? Sanırım memeyi boşaltıyor. Ya da az bi şey kalıyodur. İlk başlarda çok şişiyodu memelerim ağrı oluyodu vs o zaman sağıyordum artık olmuyo. Sütüm mü azaldı ki
Evet aynen öyle. Lavaboya gideceksem birkaç dk avaz avaz bağırmasını göze alarak gidiyorum, veya keyfi yerindeyse o zamanlar. Gazi azaldı eskisine göre arada daha keyifli oluyor hanımefendi, tamamen biterse uykusu da düzelir belki. Arada bir bu saydığım düzenin dışına çıkıyor bir şeyler değişir diye umuyordum bu gece yine mahvetti bizi sabah 7de artık öldüm bittim ve babasına devrettim. O da baya uğraşmışBizde aynı durumdayız canım
Bazen çok merak ediyorum bu kadar uykusuz nasıl kalıyor diye
Özellikle gündüz hiç uyumuyor
Sallaya sallaya uyutuyorum , yerine koyuyorum , 5 dk sonra uyanıyor , artık insanda güç kuvvet kalmıyor, bazen tuvalete bile gidecek vakit bulamıyorum ben de
Nasıl çözeriz bu durumu bende aynı şekilde arayıştayım açıkçası