- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.916
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.281
Benim kız 30-50 dk arası emiyor ona rağmen bakıyorum hala süt oluyor memede ama bosaltmiyorum öyle bir vaktim yok şu an. 2-3 hafta sonra depolamak için başlayacağım tekrar sağmaya. Tıkanma olmadı bende. Önceden sertleşiyordu çok artık o kadar sert de değil.Kızlar hepiniz her emzirmede memeyi tam boşaltıyor musunuz bebekle ya da sağarak? Bunu yapmayan ve göğüsü tıkanmayan var mı?
Yok canim yapmıyorum. Benim de başlarda çok şişiyordu göğüsler sütü ayarliyormuş bebeğin talebine göre sonradan şişme olmaması normalmiş bende de öyle oldu.Ben emzirme sonrası başlqrda sağım yapıyordum artık yapmıyorum. Biraz üşengeçkikten sanırım herkes yapıyo mu ya? Sanırım memeyi boşaltıyor. Ya da az bi şey kalıyodur. İlk başlarda çok şişiyodu memelerim ağrı oluyodu vs o zaman sağıyordum artık olmuyo. Sütüm mü azaldı ki
Evet aynen öyle. Lavaboya gideceksem birkaç dk avaz avaz bağırmasını göze alarak gidiyorum, veya keyfi yerindeyse o zamanlar. Gazi azaldı eskisine göre arada daha keyifli oluyor hanımefendi, tamamen biterse uykusu da düzelir belki. Arada bir bu saydığım düzenin dışına çıkıyor bir şeyler değişir diye umuyordum bu gece yine mahvetti biziBizde aynı durumdayız canım
Bazen çok merak ediyorum bu kadar uykusuz nasıl kalıyor diye
Özellikle gündüz hiç uyumuyor
Sallaya sallaya uyutuyorum , yerine koyuyorum , 5 dk sonra uyanıyor , artık insanda güç kuvvet kalmıyor, bazen tuvalete bile gidecek vakit bulamıyorum ben de
Nasıl çözeriz bu durumu bende aynı şekilde arayıştayım açıkçası
Doktora sormuş muydunuz? Ben sordum anne sütü dışında hiçbir şey asla verme dedi cesaret edememiştimKaka yapmakta zorlaninca yada gun boyu yapmayinca bir cay kasigi veriyorum
Evet aşırı yorucu düzgün kavramayı öğrense sıkıntı kalmıcak ama yapmıyor bir türlü. Emzirdikten sonra yarın saate yakın kendi kendine takılıyor benimki o arada sağıp besliyorum hemen ama çok yıprandım artık süt sağmak istemiyorumÇok yorucu değil mi? Bir de ben bebekten fırsat bulup boşaltamıyorum ya üstümde uyuyor ya da ağlıyor
Bebiş daha iyi emmeyi öğrenmiştir canım benimki hala beceremediği için sağıyorum ben 1 saatte emse doymuyor çünküBen emzirme sonrası başlqrda sağım yapıyordum artık yapmıyorum. Biraz üşengeçkikten sanırım herkes yapıyo mu ya? Sanırım memeyi boşaltıyor. Ya da az bi şey kalıyodur. İlk başlarda çok şişiyodu memelerim ağrı oluyodu vs o zaman sağıyordum artık olmuyo. Sütüm mü azaldı ki
Ben vermiyorum Zeytinyagi cok guclu bir sey sonuctaDoktora sormuş muydunuz? Ben sordum anne sütü dışında hiçbir şey asla verme dedi cesaret edememiştim
Ben bosaltmiyorum, gündüz zaten iki saati geçirmiyor benim kız ,emmeden kalan eğer bazen çok dolu kalır da rahatsız ederse o zaman sagiyorumKızlar hepiniz her emzirmede memeyi tam boşaltıyor musunuz bebekle ya da sağarak? Bunu yapmayan ve göğüsü tıkanmayan var mı?
Bizim doktor mama verdiğin öğünde yarım çay kaşığı,hatta bir çay kaşığı koyabilirsin mamasina demişti ,her öğünde koymuyorum ama bazen yarım çay kaşığı kadar koyuyorumBebeğine zeytinyağı içiren var mı?
Aşı vuruldu dün. O sayılır mıKızlar bugün bizim 40 ımız çıkıyor
Sizler o gün özel birşeyler yaptınızmı?
Aslında spa ya götürecektim ama havalar burda çok soğuk sonra dedim biraz daha büyüsün öyle gideriz
Siz neler yaptınız 40 gününde
Biz annemle kendimizce bişeyler yapıcaz size de sormak istedim
Bir de büyükler diyorlarya hani 40 ı çıkan bebek akıllanır diye
Varmı öyle güzel gelişmelertünelin ucunda ışık görünüyormu
Canım her ıhtımale karşı var. Mutlaka ağrısı olur çünkü. Ağır bir aşıBugün iki aylık aşısını oldu kızım, hepatit ikinci dozu hala yaptiramadik ama ikinci ayı yaptılarhemşire de ateş çıkmasa bile ağrısı olursa calpol verebilirsin dedi , nelere dikkat etmem lazım aşıyı yaptıranlar ,ağrısı olduğunu nerden anlayacağım normalde de gazdan vs ağlıyor gün içinde çünkü
KeşfetmiştirKızlar ali dilini sürekliliği dışarı çıkarıp sokuyor neden böyle yapıyor bilen var mı
Ne kadar sıklıkta vermek lazım acaba canimAşı vuruldu dün. O sayılır mı
Canım her ıhtımale karşı var. Mutlaka ağrısı olur çünkü. Ağır bir aşı
Keşfetmiştir
Sormadik aklimada gelmedi dogrusu sorun olacagini sanmiyorum bugune kadar olmadi.Doktora sormuş muydunuz? Ben sordum anne sütü dışında hiçbir şey asla verme dedi cesaret edememiştim
Annesi tutup isirsin diyeKızlar ali dilini sürekliliği dışarı çıkarıp sokuyor neden böyle yapıyor bilen var mı
Canim merhaba benim bebeğim 20 günlük benim kızımda da beyaz uçlu sivilceler çıktı iltihaplı gibi. Senin krem kullanınca gecti miGünaydın kızlar. Dün dra gittim oğlumun yüzündeki seboreik dermatitmiş. Krem şampuan verdi. Alerji var muhtemelen ama yeni yayınlarda aşırı tepki yoksa katı diyet önermiyorlarmış. Şuan biraz daha gözlem yapacağım.
Bebeğin yüzünde sivilce olan birkaç arkadaş yazmış oğlumdaki sadece sivilce değil bölge bölge kabuk kabarık kırmızı şekilde. Sadece sivilce sıcaktan veya sütteki hormonlardan olabiliyor normal onlar.
Merhaba alp tuna fazla emdiği zaman gazı varsa kusması yakınsa yapıyor :)Kızlar ali dilini sürekliliği dışarı çıkarıp sokuyor neden böyle yapıyor bilen var mı
Bakalım bekleyelim bir gün düzene girecek elbet umut ediyorumBenim kız 30-50 dk arası emiyor ona rağmen bakıyorum hala süt oluyor memede ama bosaltmiyorum öyle bir vaktim yok şu an. 2-3 hafta sonra depolamak için başlayacağım tekrar sağmaya. Tıkanma olmadı bende. Önceden sertleşiyordu çok artık o kadar sert de değil.
Yok canim yapmıyorum. Benim de başlarda çok şişiyordu göğüsler sütü ayarliyormuş bebeğin talebine göre sonradan şişme olmaması normalmiş bende de öyle oldu.
Evet aynen öyle. Lavaboya gideceksem birkaç dk avaz avaz bağırmasını göze alarak gidiyorum, veya keyfi yerindeyse o zamanlar. Gazi azaldı eskisine göre arada daha keyifli oluyor hanımefendi, tamamen biterse uykusu da düzelir belki. Arada bir bu saydığım düzenin dışına çıkıyor bir şeyler değişir diye umuyordum bu gece yine mahvetti bizisabah 7de artık öldüm bittim ve babasına devrettim. O da baya uğraşmış
Aşı da sayılırAşı vuruldu dün. O sayılır mı
Canım her ıhtımale karşı var. Mutlaka ağrısı olur çünkü. Ağır bir aşı
Keşfetmiştir
38 derece ateş olmadığı sürece hiçbir şey verme dediler bana canım ben vermedim. Ateşi de Max 36.9 oldu çok artmadı. Gündüz uyudu ama gece huzursuzlandı aşı oldugu günBugün iki aylık aşısını oldu kızım, hepatit ikinci dozu hala yaptiramadik ama ikinci ayı yaptılarhemşire de ateş çıkmasa bile ağrısı olursa calpol verebilirsin dedi , nelere dikkat etmem lazım aşıyı yaptıranlar ,ağrısı olduğunu nerden anlayacağım normalde de gazdan vs ağlıyor gün içinde çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?