- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.261
Ben emzirme sonrası başlqrda sağım yapıyordum artık yapmıyorum. Biraz üşengeçkikten sanırım herkes yapıyo mu ya? Sanırım memeyi boşaltıyor. Ya da az bi şey kalıyodur. İlk başlarda çok şişiyodu memelerim ağrı oluyodu vs o zaman sağıyordum artık olmuyo. Sütüm mü azaldı kiKızlar hepiniz her emzirmede memeyi tam boşaltıyor musunuz bebekle ya da sağarak? Bunu yapmayan ve göğüsü tıkanmayan var mı?
Aynen aynen , bi de eşime artistlik yaptım ben alırım diyeHer gün kaka yapmasa bile her yemekten sonra bez değiştiriyorum. Hatta uyursa bazen yemek arasında uyandırmak için değiştiriyorum
Aa bilmiyordum teşekkürlerDoktorlar artık banyo süngeri öneriyorlarmış filede üşüyorlarmış. Altına konulan büyük bir sünger var. Ben ondan aldım. Biz duş içerisinde eşim tutuyor onunla kucağında ben yıkıyorum.
Bizim 8 10 bez gidiyo geneldeKızlar ortalama günde kaç kere bez değişiyorsunuz ?
Yarida kaliyo bazen uyuyo yada birakiyo sagmadigim zamanlarda oldu ama simdilik sorun yasamadim ama 3 4 saat emmez ise sagiyorim o zaman sertlesip aciyo goguslerKızlar hepiniz her emzirmede memeyi tam boşaltıyor musunuz bebekle ya da sağarak? Bunu yapmayan ve göğüsü tıkanmayan var mı?
Biz de yaptırdık dün.Kızlar hepatit b aşıları gelmiş bugün aile hekimliğinde yaptırdık
Maşallah canım2 litre suyla göğüslerimden süt fışkırıyor benim. Bence tamamen vücudun süt üretimi ile alakalı
halbuki bebekler genelde sever kanguruyuBende de bu var ama bebek koyduğum gibi feryat figan bağırdı
Bence deAy bu sitenin rengi ne böyle iğrenç. Alıntıdaki isimler bile okunmuyor gözüm pörtledi yahu
Ben başta öyle yapıyordum. Ama hem mamaya alışmasın hem de sürüm azalmasın dşye kendi sütümü sağıp vermeye başladım. Gün içerisinde toplam 150 ml kadar süt sağıyorum ve gece kendım uyumadan önce saat 11bucuk cıvarı verıyorum. Çok şükür genelde 4 saat delıksız uyuyor. Mama vermek istemiyorsan bunu deneyebılırsın. Bebek anneyi emse bile bir emişte 150 ml kadar çekmiyordur anne sütü.Kızlar iyi geceler burda bi kaç arkadaşımızdan okumuştum gece yarısı mama veriyoruz hem daha derin hem daha uzun süre uyuyo bebiş diye, o sürede sağım yapıyo musunuz peki. Ben de denemek istiyorum artkk uykusuzluğa direnemiyorum ama sütüm azalıcak diye korkuyorum
Bezlerimiz küçük geldiği ve elimde patladığı için ben saat Başı değiştiriyorum çünkü taşıyoKızlar ortalama günde kaç kere bez değişiyorsunuz ?
Ben de 2,5 3 aylık olduğu dönemde şu bak sonu mart bsşı gibi düşünüyorum bir aksılık çıkmazsa.Erkek anaları sünnet yaptıran oldu mu? Büyük oğlumu 2.5 aylık yaptırmıştım. Bunda da hasta fln derken kaldı.
Ay sizin bizden once gidince sorarsan banada.bilgi verirmisin
Erkek anaları sünnet yaptıran oldu mu? Büyük oğlumu 2.5 aylık yaptırmıştım. Bunda da hasta fln derken kaldı.
Kızlar benim oğlum süt gibi kusuyor ve 2 burnundan da geliyor 50 günlüğz normal mu
Biz 22 günlükken yaptırdık. Ne kadar erken o kadar iyi bence.Erkek anaları sünnet yaptıran oldu mu? Büyük oğlumu 2.5 aylık yaptırmıştım. Bunda da hasta fln derken kaldı.
Nisan gibi düşünüyoruz canim bizdeErkek anaları sünnet yaptıran oldu mu? Büyük oğlumu 2.5 aylık yaptırmıştım. Bunda da hasta fln derken kaldı.
Yaptik cok yaradi ise tertemiz oldu 3 gunde 1 yine yapiyorizGünaydın kızlar, dilde beyazlık başladı bebişin. Su ve karbonat diyorlar yapan var mı
Gecen hafta bizde 1hafta hastaned3 kaldik hem akcigerde balgam hem bagirsakta asiri gaz birikmesinden ama yine ayniyiz bisey degismedi o gaz hic bitmiyo yavrum surekli agliyo doktor masaj yap surekli dedi yapiyorumda aglamadigi nadir zamanlarda ama yinede cok zor gaz cikariyor size ne önerdi doktorSelam kızlar nezamandir sizlere katilamiyordm.
Yaklaşık iki haftadır sürekli hastanelerdeyiz.Bebegim kabız olmuş haftada bir anca fitille kakasını yapabiliyorDün elimizde sabahtan akşama kadar ağlayıp durdu ve hiç uyuyamadi.. doktora götürdük röntgen çekildi bağırsakları hem gaz dolmuş hemde bağırsak tembelligi oluşmuş.Bebegkm sadece anne sütü emiyor kaç çeşit mama aldik icmiyor.Baya kilo kaaybediyor.Okadar çaresizim ki.Sabah yine doktora gideceğiz.Dualarinizi bekliyoruz teyzeleri
Kaka yapmakta zorlaninca yada gun boyu yapmayinca bir cay kasigi veriyorumBebeğine zeytinyağı içiren var mı?
Bizde aynı durumdayız canımKızlar ya benim bebeğimin uykusu çok düzensiz. Genelde sabaha karşı uyuyor 2 veya 3 emzirme arasında 3-4 saat gibi yani toplamda 8-10 saat eder sanırım en fazla, öğleden sonra uyanık kalıyor biraz akşam 9 gibi uyursa uyuyor biraz daha. Atıyorum ama tabi hep 9 değil 7 olur 8 olur. Sonra geceden itibaren 5-6ya kadar uyumuyor. İnanılmaz ters saatler. 3 4 gibi uyusa şükrediyorum. Hemde nasıl saatlerce uyanık kalıyor şaşırıyorum. Bugün çok az uyudu 11 gibi galiba ve hala uyanık. Birkaç kez tam uyudu dedim 15-20 dk beşiğe koydum zınk uyanıyor. Bu durum böyle giderse ben işe giderken nasil olacak ya. Bu kadar düzensiz uyuyan ve bu kadar süre uyanik kalan bebişi olan var mı benim gibi? Ben işe giderken zaten 6'da kalkıyorum. Bir de emzireyim derim gitmeden önce 5.30'da kalkarım. E bu kız o saate kadar hiç uyumamış oluyor ki şu anki düzene göre ben nasıl uyuyacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?