2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Herkese selamlar,doğumdan beri çok aktif olrak bakamadım buralara,doğuran arkadaşlara tebrikler,allah analı babalı büyütsün,doğurmayan arkadaşlarada allah bir avazda sağlıkla doğurmayı nasip etsin,ben 12 gün üstüne hastaneden salındığımdan beri kendime gelmeye çalıştım.şimdi çok iyiyim çok şükür.Bgnde doğum günüm en güzel hediyemde koynumda allahıma şükür.şu an için Selizay biraz sıkıntıda sanırım,rabbim sağlık sıhhat ile çıkmayı nasip etsin bir an evvel hastaneden inşallah.

Kızlar 5.24'te doğdu güneşim
4 kg 50 cm bir beybi. spinal anestezi beni yıprattı biraz panik oldum ameliyat esnasında ama şimdi toparladım. Bebek de ben de iyiyiz
Canım gözün aydın , maşallah kuzumuza da sağlıkla büyüsün , kaç haftalıktın canım ?
Kendini iyi hissedince anlatırsın doğum hikayeni , heyecanlandınmı?

Günaydın kızlar.. Konuşmaları çok takip edemedim ama 01.12.2022 un son saatlerine bizde doğuma yetiştik sanırım. Kızım dünyaya geldi. Normal doğumla başlayıp sezeryana döndük.

Hayırlı olsun. Umarım ikiniz de iyisinizdir. Çok merak ediyorum bu normal doğumlar neden sezeryana gidiyo sizin sürrç nasıl oldu müsait olunca yazar mısınız

Arkadaşlar bebek hareketleriniz yavaşladı mı sizinde. Sanki aheste aheste hareket ediyor baya yavaş
Bugün 37+4 oldu. Bi kaç gündür hareketler iyice yavaşladı. Hatta azaldı sanki. Daha çok Bi yerde toplanmasını hissediyorum. Oldukça da yukarıda hissediyorum. Yarın kontrolüm var bu durumu soracağım

Tebrikler.. biraz yakın ilgiden sonra hızla annesinin kollarına sağlıkla gelecektir bebeğin..
Doktoruyla görüştük, muhtemelen ciğerleri ıslak kaldı o ıslaklığı atamadı o yüzden sık nefes alıp veriyor dedi. Bir hafta 10 gün burada kalır siz süt sağıp getireceksiniz dedi. O iyi olsun da gidip gelmek hiç sorun değil

Benimde öyle oldu cnm bugün sekizinci gün küvezdeyiz orda bakımı daha iyi oluyor bir an önce kavuşalım inşallah

Benide saglik ocagindan aradilar kan verdim idrar verdimidrarda enfeksiyon var yine .Muayene etti kafasi assa dayanmis dedi 2 haftaya kalmaz dogurursun dedi.Birde 3. Dogum hizli oluo dedi evde doguruyum falan deme dedi dedim ben surekli sanciliyim zaten dgm sancisini bilemem dedim ilkinde suyum geldi ikincidede normal muayenede 4 cm acilmam vardi dedim kadin baya telas yapti ayy evde doguracan boyle giderse dio

Kızlar 5.24'te doğdu güneşim
4 kg 50 cm bir beybi. spinal anestezi beni yıprattı biraz panik oldum ameliyat esnasında ama şimdi toparladım. Bebek de ben de iyiyiz
Sağlıkla büyüsün canım maşallah tontişe
Bugün kendi doktorumda son kontrolüm vardı. Anestezi de gördü. Tarih belliydi saat de bugün netleşti.. 08 Aralık sabah 8:30 da kızımla kavuşacağız
Aynı durum canım bizde 8 aralığa gün aldık direk doğuma gideceğiz artık sağlıkla kucağımıza alalım

Sağlıkla büyüsün canım maşallah tontişe

Aynı durum canım bizde 8 aralığa gün aldık direk doğuma gideceğiz artık sağlıkla kucağımıza alalım
Aynı gün doğuracağız ne güzel denk gelmiş sağlıkla gelsinlerler.. gününü saatini de beklesin bu akıllı kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…