2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bebeği çok hıçkıran var mı benimki günde bazen 1 saat hıçkırıyor. O hıçkırığa sinirleniyor karnımda. İtiyor dönüyor geçmiyor hıçkırık garibim yoruluyor da.
Aaa bizmkide ayni çok hickiriyo sonra kendi kendine sinirleniyor ayaklarını geriyo bi haller biseyler yapiyob*kuyla kavga ediyo

Kuzum çok geçmiş olsun. Ali ile kavuştuğunuz günler yakın olsun inş.

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Küçük Ali tedavisini tamamlayıp sağlıkla yuvanıza gelsin inşallah. Tansiyonum düşmüyor canım malesef. Sabah akşam ilaca başlattılar ama bu hamileler için olan ilaçlardan. İlacı içtiğim halde 14 lerde. Ve akşamları özellikle çarpıntım oluyor ama nabız normal çıkıyor. İlk kadın doğum kontrolunden sonra dahiliye ve kalp dr randevu al dediler. Babam hipertansiyon hastasıydı. Baba tarafımda kuzenlerde hepsinde tansiyon var ve sonunda bende bu sarmala girdim malesef

Canim cok gecmis olsun hemencik toparlanacaksiniz insallah oglusunda saglicakla gelicek kucagina

Bana neden ilaç vermediler acaba, doktoruma yazsam mı? Kendimi sağlıksız hissediyorum. Benim de ailemde kalp hastalığı var, 14 e düşse mutlu olacağım. 16 falan çıkıyor.

Bana neden ilaç vermediler acaba, doktoruma yazsam mı? Kendimi sağlıksız hissediyorum. Benim de ailemde kalp hastalığı var, 14 e düşse mutlu olacağım. 16 falan çıkıyor.
Selizay güzelim takipsiz bırakmışlar seni, senin yerinde olsam pazartesi ilk işim doktora gitmek olur. Başıboş bırakılacak bir konu değil aman diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…