2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ayy ne kadar çok kişi doğuruyor bugün maşallah hepinizin sağlıklı doğumları olsun

Benim de bugün iznimin ilk günü. Evdeyim. Ama hiç oturmadım sabahtan beri iş yapıyorum. Bel ağrım başladı. 14:45’te randevum var. Planlanan sezaryen tarihime de tam 10 gün kaldı. Bakalım bebik ne durumda heyecanla bekliyorum

Yaaa vallaa bende bu gecee sabaha dogru herhalde sancilanirim diye bekledim ama yokk gayet guzel uyandimm yine ne bi sanci ne bi agriii bakalimm vakti var demekkii benim kuzumun daha gelmesinee annesini iyice meraklandiriyorr

Yaaa vallaa bende bu gecee sabaha dogru herhalde sancilanirim diye bekledim ama yokk gayet guzel uyandimm yine ne bi sanci ne bi agriii bakalimm vakti var demekkii benim kuzumun daha gelmesinee annesini iyice meraklandiriyorr
Eğil ve ona söyle yılbaşından sonra bez ve mamaya zam gelecek acilen doğması lazım

Bebeğin en doğru zamanda sağlıkla gelsin.

Kolay ve keyifli bir doğum tecrübesi ile bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım

Kızlar suyum geldi ben gidiyorum dua edin

Sağlıkla gelsin bebeğin..
Ben de bugün doktora gideceğim inşallah sürprizle karşılaşmam hazır değilim senin haftan harika artık ama doktorun yok beklesin az daha
Senin haftan da gayet iyi.. artık endişelenecek bir şey kalmadı bence

Bide bana az aksiyon ciksaaa yaa bugunden umutluydum ama yokk 40+1 olduk oglusun hala niyeti yokk kizcam artik

Senin bebe grubun erkenci bekelerine inat içeride kalmayı seçti.. içeride keyfi yerinde demek ki dışarı çıkmak istemiyor

Eğil ve ona söyle yılbaşından sonra bez ve mamaya zam gelecek acilen doğması lazım
Hemde hastanede dogum ucreti zamlanicakkk diyorumm oglusa bana surekli muayene parasi odettiriyorr gelmeyipp dogum ucreti suan 8400₺ yilbasinda buyuk zam gelicekmiss neyseki ozamana mecbur dogmus olucakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…