- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.701
Geçmiş olsun hızlıca geçer umarım.Amin amin. Stresden grip oldum herhalde uyandım hastayım
Ay inşallah ya dogurayim derken başımıza gelene bakGeçmiş olsun hızlıca geçer umarım.
YaaaYa şöyle bişey var benim kızımda da eşime doğuracağım diyordum o yok bekle hedefi yapamadım diyordu. Ayın 28 i oldu tamam yaptım doğur dedi 29u doğurdum. 2. Planlı sezeryan oldu. Bu oğlum hastaneye yatırdılar pazartesi cuma yapacaklardı doğumu. eşim salı günü çocuklar evde perişan sancı fln yok mu doğuma alsınlar kötüyüm fln de dedi. gece sabah sancılandım Çarşamba aldılar. Sen biraz oğlunla ciddi ciddi konuş uzatmaları oynuyorsun de
Eğil ve ona söyle yılbaşından sonra bez ve mamaya zam gelecek acilen doğması lazımYaaavallaa bende bu gecee sabaha dogru herhalde sancilanirim diye bekledim ama yokk gayet guzel uyandimm yine ne bi sanci ne bi agriii bakalimm vakti var demekkii benim kuzumun daha gelmesinee annesini iyice meraklandiriyorr
Bayıldımm harika yapmışlar yaa , insan dağıtmaya yemeye kıyamaz bunlarıRica ederim canım benimkininde fotosunu çektim atayım
Direk ultrason bölümüne gidip kalca usg derseniz verirlerKızlar bu kalça ultrason için hangi doktordan randevu almak gerekir devletb hhastanesinde çocuk ortopedi yok
Canım dualarımız seninleKızlar suyum geldi ben gidiyorum dua edin
Ay maşallah sağlıkla büyüsünKızlar 5.24'te doğdu güneşim
4 kg 50 cm bir beybi. spinal anestezi beni yıprattı biraz panik oldum ameliyat esnasında ama şimdi toparladım. Bebek de ben de iyiyiz
Devlette randevu almadan çekiyorlar mi?Direk ultrason bölümüne gidip kalca usg derseniz verirler
Randevu için usg katına gideceksinşz biz oyle yapmıstık orada randevu verirler baska bölüme gitmenize gerek yok demek istedimDevlette randevu almadan çekiyorlar mi?
Bebeğin en doğru zamanda sağlıkla gelsin.Kızlar 2023 ocak annelerinden geldim galiba aralık annesi olacagim . Kasintiyla gittim doktora kan tahlillerimde karaciger enzimlerim yuksek çıktı 200 ler de safra tuzlarınada bakildi ama o gec cikiyormuş doktor riske atmamak icin ilaç başladı hemen .
Gebelik kolestazı diyorlar bu durumun adına aranızda bilen var mı ya da aynı durumda olan suan tam 35+0 doktor 38 i hatta gerekirse 37 yi beklemem dedi . Ilaclar dusururse degerlerimi normal haftalarıma kadar beklermiyiz ki
Kolay ve keyifli bir doğum tecrübesi ile bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarımKızlar sabaha doğru hafif kan geldi hastaneye geldik 1cm açılma olmuş normal doğuma da çatım müsait değilmiş bide bebek iri o yüzden sezaryen yatışı yapıldı bekliyoruz. Dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla kavuşayım oğluma
Kızlar suyum geldi ben gidiyorum dua edin
Senin haftan da gayet iyi.. artık endişelenecek bir şey kalmadı benceBen de bugün doktora gideceğim inşallah sürprizle karşılaşmam hazır değilimsenin haftan harika artık ama doktorun yok beklesin az daha
Bide bana az aksiyon ciksaaa yaa bugunden umutluydum ama yokk 40+1 olduk oglusun hala niyeti yokk kizcam artik
Tebrikler sağlıklı mutlu uzun bir ömrünüz olsun beraber yaşayacağınızKızlar 5.24'te doğdu güneşim
4 kg 50 cm bir beybi. spinal anestezi beni yıprattı biraz panik oldum ameliyat esnasında ama şimdi toparladım. Bebek de ben de iyiyiz
Hemde hastanede dogum ucreti zamlanicakkkEğil ve ona söyle yılbaşından sonra bez ve mamaya zam gelecek acilen doğması lazım
Aynen oyleee anasiyla babasi gibi keyfine duskun olucak herhalde diyorumSenin bebe grubun erkenci bekelerine inat içeride kalmayı seçti.. içeride keyfi yerinde demek ki dışarı çıkmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?