How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar acil tahlili alıp doğumhaneye sevketti. Nstye bağladılar, dr bekliyoruz. Tansiyon 16 ya çıktı. Ebeler alır bebeği dr riske stmaz diyor. Duş ve özel temizlikte almadım. Acayip bi durumdayım. Kardeşim manisada sınavda, oda yetişemez. Allah hayır etsin. Dua edin kızlar yavruma sağlıkla kavuşayım.
Tansiyonunu düşürürler belki de canım evinize dönersin düşmezse doğum olursa da haftanda kilosu da gayet güzeldi zaten o zamanda sağlıkla bebişinle gidersin evine dualarım seninle ve minik kuzuyla ❤️

Arkadaşlar dun yazmıstım durumumu gece 1 cıvarı dayanamadm agrılara hastaneye geldık ve sancılarm dınmedı doktor bu sekılde bebegı tehlıkeye atarız riske giremem dedı 35+2 ile sezeryana gırecegım bırazdan dua edın
Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda ilerler sağlıkla 🙏

Bebeğin verdiği uykusuzluk ve hamilelik uykısuzluğu birbirinden o kadar farklı ki şok olacaksın :KK70:
Hamileyken nasıl da güzel uyuyormuşum diyeceksin :KK70:
ayyy demesek mi öyle zaten ben bu hafta doğum şeklim için yeterince gerildim bir de uykusuzluklar olunca çocuk lise mezunu olana kadar doğurmasam mı acaba 😂

Kızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin 😍 hosgelmis kuzucuk 🧿

Bugün sabah idrarımdan sonra bende de geldi doktorumu aradım vajinadan gelip gelmediğini kontrol et dedi. Kontrol ettim gelmiyor. Taş düşürüyor olabilirmişim. Benim 5 gündür bel ağrım mide ağrım ve vajinada batmam vardı
Benim de vajinadan gelmiyor. Böbrek ağrım ve idrar kesem ağrıyor benim de
Kızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Yaa gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah 🤲🏻🤲🏻😇😇 hoşgeldi minik kuzum

Back