- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.385
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #30.841
Bir_Kucuk_Mars
sesin çıkmamış demek ki doğurdun umarım ikiniz de iyisinizdir. Habersiz bırakma bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oyleymis sagolsun kizlar yazdilar ogrenmis oldum,tesekkur ederim.Araştırma hastanelerinde ve kadın doğum hastanelerinde olur diğerlerinde olmaz
Tansiyonunu düşürürler belki de canım evinize dönersin düşmezse doğum olursa da haftanda kilosu da gayet güzeldi zaten o zamanda sağlıkla bebişinle gidersin evine dualarım seninle ve minik kuzuylaKızlar acil tahlili alıp doğumhaneye sevketti. Nstye bağladılar, dr bekliyoruz. Tansiyon 16 ya çıktı. Ebeler alır bebeği dr riske stmaz diyor. Duş ve özel temizlikte almadım. Acayip bi durumdayım. Kardeşim manisada sınavda, oda yetişemez. Allah hayır etsin. Dua edin kızlar yavruma sağlıkla kavuşayım.
Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda ilerler sağlıklaArkadaşlar dun yazmıstım durumumu gece 1 cıvarı dayanamadm agrılara hastaneye geldık ve sancılarm dınmedı doktor bu sekılde bebegı tehlıkeye atarız riske giremem dedı 35+2 ile sezeryana gırecegım bırazdan dua edın
Hadi bakalım ne olacak süreç merak ediyorumBen de aynı şekilde. Nst lenmeyen bir ikimiz kalmışız sanırım Salı günü tam 37+0 oluyorum o gün nst çekilecek. Bakalım sonunda eriyoruz muradımıza
Bizde beraber gireceğiz yanlız benim eşim sinirli biri umarım hemsirelerle çakismazEvet beraber gireceğiz
Maşallah cnm gözün aydin hosgelmis minik kuşKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Bence de canım , güç toplayalım birazuykusuzluğa hamileliğin başından beri alıştım çok enteresan ilk aylardan beri gece uykularım bişeye benzemiyor izne çıkınca uyuyayım bari biraz doğuma kadar
Canım gözün aydınKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
ayyy demesek mi öyle zaten ben bu hafta doğum şeklim için yeterince gerildim bir de uykusuzluklar olunca çocuk lise mezunu olana kadar doğurmasam mı acabaBebeğin verdiği uykusuzluk ve hamilelik uykısuzluğu birbirinden o kadar farklı ki şok olacaksın
Hamileyken nasıl da güzel uyuyormuşum diyeceksin
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hosgelmis kuzucukKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
inşallah öyleBence de canım , güç toplayalım biraz
Benim de vajinadan gelmiyor. Böbrek ağrım ve idrar kesem ağrıyor benim deBugün sabah idrarımdan sonra bende de geldi doktorumu aradım vajinadan gelip gelmediğini kontrol et dedi. Kontrol ettim gelmiyor. Taş düşürüyor olabilirmişim. Benim 5 gündür bel ağrım mide ağrım ve vajinada batmam vardı
Yaa gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah hoşgeldi minik kuzumKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
hoş geldi aslan bebek hep beraber sağlıklı güzel ömrünüz olsunKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Ah canım benim, sürprizli geldi aslanımız. Sağlıkla büyüsünKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.
Gözün aydınn sağlıkla büyüsün inşallah bebişinKızlar bebişim geldi çok şükür. 2.900 Kg 50 cm. İkimizde iyiyiz çok şükür. Kasık ağrım var biraz. Toparlanınca yazarım. Dualarınıza talibim. Herkse selamlar.