- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.801
Yaaa pamuk tenliiiii
Benim de yarın kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş merak ediyorum. Yarın 35+5 olacak.. en son da cuma Nts ve kontrol olacak 36+2 de .. yaklaşık bir hafta sonra da doğuma gideceğiz.. aslında 7 aralıkta bir randevum daha var ama 28 Aralık tarihli doğuma göre planlanlandığı için o iptal olacak herhalde.Benim de 35+1 de 2.5 kg idi. Yarın 36+4 2.800 falan olsa güzel olur
Cok sagol teyzesi o kadar mutluyuz ki sonunda kendi duzenimize donebilicezYaaa pamuk tenliiiii
Ohhh mis gibi evinizde rahat rahat büyüyün canım benim bebişinle
İnşallah mis gibi büyümüştür annesi sana da güzel pozlar verirBenim de yarın kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş merak ediyorum. Yarın 35+5 olacak.. en son da cuma Nts ve kontrol olacak 36+2 de .. yaklaşık bir hafta sonra da doğuma gideceğiz.. aslında 7 aralıkta bir randevum daha var ama 28 Aralık tarihli doğuma göre planlanlandığı için o iptal olacak herhalde.
Benim de yarın 36+4 nst olacak.Benim de yarın kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş merak ediyorum. Yarın 35+5 olacak.. en son da cuma Nts ve kontrol olacak 36+2 de .. yaklaşık bir hafta sonra da doğuma gideceğiz.. aslında 7 aralıkta bir randevum daha var ama 28 Aralık tarihli doğuma göre planlanlandığı için o iptal olacak herhalde.
Çok şükür canım çok şükürCok sagol teyzesi o kadar mutluyuz ki sonunda kendi duzenimize donebilicez
Sende güzel haberler alırsın inşallah canımBenim de yarın 36+4 nst olacak.
Ay ne güzel.. evinizin ve bu kavuşmanın tadını çıkarın bundan sonra bol bol
Vermiyor vermiyor vermiyorİnşallah mis gibi büyümüştür annesi sana da güzel pozlar verir
Yarın senin için en güzel şey gerçekleşecek. Ares bey yerim dar ben artık dışarıda ferah ferah kudurmak istiyorum derse de buyursun gelsin sağlıkla kucağınaBenim de yarın 36+4 nst olacak.
Ayyy12.12 ye gün aldık aslında ama işte erken olabilir düşüncesi de geriyoraslında çantam falan hazır.
Gelmesin yaYarın senin için en güzel şey gerçekleşecek. Ares bey yerim dar ben artık dışarıda ferah ferah kudurmak istiyorum derse de buyursun gelsin sağlıkla kucağına
Bebeğine sağlıkla kavuş canımKızlar acil tahlili alıp doğumhaneye sevketti. Nstye bağladılar, dr bekliyoruz. Tansiyon 16 ya çıktı. Ebeler alır bebeği dr riske stmaz diyor. Duş ve özel temizlikte almadım. Acayip bi durumdayım. Kardeşim manisada sınavda, oda yetişemez. Allah hayır etsin. Dua edin kızlar yavruma sağlıkla kavuşayım.
Saglikla insallah kuzum allah yardimciniz olsunKızlar acil tahlili alıp doğumhaneye sevketti. Nstye bağladılar, dr bekliyoruz. Tansiyon 16 ya çıktı. Ebeler alır bebeği dr riske stmaz diyor. Duş ve özel temizlikte almadım. Acayip bi durumdayım. Kardeşim manisada sınavda, oda yetişemez. Allah hayır etsin. Dua edin kızlar yavruma sağlıkla kavuşayım.
Bizimki de aynıVermiyor vermiyor vermiyorarkasını dönüyor, elleriyle yüzüne kapatıyor. Ailemiz uzakta diye doktorumuz bazen uğraşıyor bir güzel poz yakalamak için. Geçen gün yüzünü gördük, onda da rahat bırakın beni der gibi memnuniyetsiz bir ifadesi vardı Elleri yüzünde doğacak bence.
bu bende de var bi yanım biran önce gelsin diyor diğer yanım gelince nasıl bakacaksın diyorGelmesin yayine de. Sanırım ben doğurmaktan korkuyorum. Çözcem artık içimde.
Aaa bu da benbu bende de var bi yanım biran önce gelsin diyor diğer yanım gelince nasıl bakacaksın diyor
Önemli olan ikinizin sağlığı canım bende bu durumdan çok korkuyordum ama kaç kere buraya yazıldı hemşire ve ebeler takılmıyor bu duruma, sağlıkla kavusun inşallahKızlar acil tahlili alıp doğumhaneye sevketti. Nstye bağladılar, dr bekliyoruz. Tansiyon 16 ya çıktı. Ebeler alır bebeği dr riske stmaz diyor. Duş ve özel temizlikte almadım. Acayip bi durumdayım. Kardeşim manisada sınavda, oda yetişemez. Allah hayır etsin. Dua edin kızlar yavruma sağlıkla kavuşayım.
O eliii yicemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?