2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim de 35+1 de 2.5 kg idi. Yarın 36+4 2.800 falan olsa güzel olur
Benim de yarın kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş merak ediyorum. Yarın 35+5 olacak.. en son da cuma Nts ve kontrol olacak 36+2 de .. yaklaşık bir hafta sonra da doğuma gideceğiz.. aslında 7 aralıkta bir randevum daha var ama 28 Aralık tarihli doğuma göre planlanlandığı için o iptal olacak herhalde.

İnşallah mis gibi büyümüştür annesi sana da güzel pozlar verir

Benim de yarın 36+4 nst olacak.

İnşallah mis gibi büyümüştür annesi sana da güzel pozlar verir
Vermiyor vermiyor vermiyor arkasını dönüyor, elleriyle yüzüne kapatıyor. Ailemiz uzakta diye doktorumuz bazen uğraşıyor bir güzel poz yakalamak için. Geçen gün yüzünü gördük, onda da rahat bırakın beni der gibi memnuniyetsiz bir ifadesi vardı Elleri yüzünde doğacak bence.

Bebeğine sağlıkla kavuş canım
Geri kalanı da çok dert etme artık ama dilersen imkanın varsa jiletle halledebilirsin yapamazsan da hiç sıkma canını önemli olan bebeğini kucağına alacak olman Aslan beyin canı şimdi gelmek istemiş demek ki

Saglikla insallah kuzum allah yardimciniz olsun

Bizimki de aynı
En son 22. Haftada yüzünü gördük beyefendinin
Doktor okadar uğraşıyor ama kaç aydır gram göstermedi

Önemli olan ikinizin sağlığı canım bende bu durumdan çok korkuyordum ama kaç kere buraya yazıldı hemşire ve ebeler takılmıyor bu duruma, sağlıkla kavusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…