- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #30.821
Kızlar acil tahlili alıp doğumhaneye sevketti. Nstye bağladılar, dr bekliyoruz. Tansiyon 16 ya çıktı. Ebeler alır bebeği dr riske stmaz diyor. Duş ve özel temizlikte almadım. Acayip bi durumdayım. Kardeşim manisada sınavda, oda yetişemez. Allah hayır etsin. Dua edin kızlar yavruma sağlıkla kavuşayım.
Bizim de son iki ultrason görüntümüzde hep eli yüzündendi şimdi de ne zaman ellerini serbest bıraksam yüzüne götürüyor öyle uyumak istiyorVermiyor vermiyor vermiyorarkasını dönüyor, elleriyle yüzüne kapatıyor. Ailemiz uzakta diye doktorumuz bazen uğraşıyor bir güzel poz yakalamak için. Geçen gün yüzünü gördük, onda da rahat bırakın beni der gibi memnuniyetsiz bir ifadesi vardı Elleri yüzünde doğacak bence.
Kocam bayilmazsa birlikte girecegiz Insallah , spinal anesthezi olacakKizlar sezeryan doğuma eşiyle girecek olan varmı
Bennnn...Kizlar sezeryan doğuma eşiyle girecek olan varmı
Evet beraber gireceğizKizlar sezeryan doğuma eşiyle girecek olan varmı
Bence bizde de böyle olacak. Biraz utangaç sanki. Bakalım hayata başladığında karakteri nasıl olacak ?Bizim de son iki ultrason görüntümüzde hep eli yüzündendi şimdi de ne zaman ellerini serbest bıraksam yüzüne götürüyor öyle uyumak istiyor
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar acil tahlili alıp doğumhaneye sevketti. Nstye bağladılar, dr bekliyoruz. Tansiyon 16 ya çıktı. Ebeler alır bebeği dr riske stmaz diyor. Duş ve özel temizlikte almadım. Acayip bi durumdayım. Kardeşim manisada sınavda, oda yetişemez. Allah hayır etsin. Dua edin kızlar yavruma sağlıkla kavuşayım.
Benim eşim bayılırKizlar sezeryan doğuma eşiyle girecek olan varmı
Benim kocam için de zor olacak sanırım. Hiç konuşturmuyor.. beni çok defa ameliyatta bekledi ama o ameliyatta olmak ona zor geliyor.. bir de ilk bir kaç saat baba kız beraber vakit geçirecekler, ilk bakımını ebe ile yapacaklar... Biraz korkuyor nasıl tutarım, nasıl yaparım diye ama üstesinden gelecektirKocam bayilmazsa birlikte girecegiz Insallah , spinal anesthezi olacak
Bence de olayin verecegi adrenalin bizimkileri diri tutacaktir, ne guzel kizinizla vakit gecirecekBenim kocam için de zor olacak sanırım. Hiç konuşturmuyor.. beni çok defa ameliyatta bekledi ama o ameliyatta olmak ona zor geliyor.. bir de ilk bir kaç saat baba kız beraber vakit geçirecekler, ilk bakımını ebe ile yapacaklar... Biraz korkuyor nasıl tutarım, nasıl yaparım diye ama üstesinden gelecektir
uykusuzluğa hamileliğin başından beri alıştım çok enteresan ilk aylardan beri gece uykularım bişeye benzemiyor izne çıkınca uyuyayım bari biraz doğuma kadarAaa bu da ben
En çok korktuğum uykusuzluk
Nasıl olacak bilmem
Bence de burada gerginlik yaratan şey bilinmezlik biraz da… içine girdikçe yaşadıkça her anı keyif verecek gibi geliyorBence de olayin verecegi adrenalin bizimkileri diri tutacaktir, ne guzel kizinizla vakit gecirecek
Geçmiş olsun acaba acile falan mı gitsen? Bu kadar kan varsa bir kontrol ettirmek daha iyi olmaz mı ?Kızlara resmen idrarım kanyarın randevum var inşallah ters bişey Olmaz
Çantan hazır mı ? Biberon aldın mı ? Biz emzik aldıkBence de burada gerginlik yaratan şey bilinmezlik biraz da… içine girdikçe yaşadıkça her anı keyif verecek gibi geliyor
Bugün sabah idrarımdan sonra bende de geldi doktorumu aradım vajinadan gelip gelmediğini kontrol et dedi. Kontrol ettim gelmiyor. Taş düşürüyor olabilirmişim. Benim 5 gündür bel ağrım mide ağrım ve vajinada batmam vardıKızlara resmen idrarım kanyarın randevum var inşallah ters bişey Olmaz
Araştırma hastanelerinde ve kadın doğum hastanelerinde olur diğerlerinde olmazGunaydin kizlar,kismetse mart annesi olacagim kendi grubumda da yazdim buraya da yazayim acil cevaba ihtiyacim var pazar gunu acilde kadin dogum doktoru olur mu? Kendi gittigim ozel hastaneyi aradim yokmus.Baska hastanelerde var midir?
Bebeğin verdiği uykusuzluk ve hamilelik uykısuzluğu birbirinden o kadar farklı ki şok olacaksınuykusuzluğa hamileliğin başından beri alıştım çok enteresan ilk aylardan beri gece uykularım bişeye benzemiyor izne çıkınca uyuyayım bari biraz doğuma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?