How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
12.12 ye gün aldık aslında ama işte erken olabilir düşüncesi de geriyor 🥲 aslında çantam falan hazır.
Artık erken diye bir şey kalmadı. Günü çok havalı 12/12/22 ama o günü beklemezse de sağlıkla kucağına gelecektir.. yine de insan planlanan günde gelsin istiyor o ayrı

Artık erkek diye bir şey kalmadı. Günü çok havalı 12/12/22 ama o günü beklemezse de sağlıkla kucağına gelecektir.. yine de insan planlanan günde gelsin istiyor o ayrı
Aynen psikolojik olarak sanki erken hissediyorsun. Bir de buradaki bebeklerin maşallahı var benimki minnak velet 🤣

Sanırım aç gel dediler. Öyle uzun bekletmezler bence.. Genelde sabahtan alıyorlar diye biliyorum planlı sezaryenleri..
Aynen canım aç gel dedi ama 6 tane sezaryeni varmış doktorun sıra belli değil, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız 🤲

Aynen psikolojik olarak sanki erken hissediyorsun. Bir de buradaki bebeklerin maşallahı var benimki minnak velet 🤣
Benimki de öyle geçen hafta 2372 gr dı.. 2 gr da ihmal etmiyorum söylerken. 2 hafta sonra alınacak bebek için bence azdı ama doktor takılmıyor. Dün psikolojik midir nedir yemediğim şeker yükselten şey kalmadı. Çocuma kilo aldırmak istedim herhalde 😂o kadar yedim ki gece yatarken 24 doz yavaş insülin vuruyorum o bile toparlayamamış suçlarımı.. Bugün açlığım bile yüksekti. ama hemen pişman oldum ve tövbe ettim. İlk toklukta düzeldi.. 😂

Benimki de öyle geçen hafta 2372 gr dı.. 2 gr da ihmal etmiyorum söylerken. 2 hafta sonra alınacak bebek için bence azdı ama doktor takılmıyor. Dün psikolojik midir nedir yemediğim şeker yükselten şey kalmadı. Çocuma kilo aldırmak istedim herhalde 😂o kadar yedim ki gece yatarken 24 doz yavaş insülin vuruyorum o bile toparlayamamış suçlarımı.. Bugün açlığım bile yüksekti. ama hemen pişman oldum ve tövbe ettim. İlk toklukta düzeldi.. 😂
Benim de 35+1 de 2.5 kg idi. Yarın 36+4 2.800 falan olsa güzel olur 🤣

Dun ben de tum evi yedim nerdeyse 😂😂

Kızlar acil tahlili alıp doğumhaneye sevketti. Nstye bağladılar, dr bekliyoruz. Tansiyon 16 ya çıktı. Ebeler alır bebeği dr riske stmaz diyor. Duş ve özel temizlikte almadım. Acayip bi durumdayım. Kardeşim manisada sınavda, oda yetişemez. Allah hayır etsin. Dua edin kızlar yavruma sağlıkla kavuşayım.

Kızlar acil tahlili alıp doğumhaneye sevketti. Nstye bağladılar, dr bekliyoruz. Tansiyon 16 ya çıktı. Ebeler alır bebeği dr riske stmaz diyor. Duş ve özel temizlikte almadım. Acayip bi durumdayım. Kardeşim manisada sınavda, oda yetişemez. Allah hayır etsin. Dua edin kızlar yavruma sağlıkla kavuşayım.
Güzel hayırlı haberle dön inşallah.Bebitona sağlıkla kavuş

Aslan bey geliyor gercekten, endiselenme canim onemli olan bebegin ve senin sagligin. Sen kendini toparlayana kadar kardesin gelir zaten , 3 saat falan galiba arabayla. Allahim kolaylikla saglikla kavustursun seni bebegine 🌸

Canım senin ve bebek için en sağlıklısı ne ise o olsun 🤲🏻

2-3 kg aldığıma eminim ama tartılmıyorum 😂 miden alev aldı mı? Aksi gibi midem de bir rahattı. Böyle mi beslenmeliyim acaba diye düşündüm kısa bir an 😂
Midem gecti gitti, bir tek o gunlukmus anlamiyorum gercekten 😆 Ben de cikmadim 3 gundur tartiya , korkuyorum 😬

Canım sakin ol.. hiç önemli değil… 16 da devam edecek mi anlık mı ona da bakmak lazım. Nts ye bağladılar onunla beraber sürekli tansiyon da ölçüyorlar mı? 5-10 dakikada bir..
hepsi doğumu işaret ediyorsa da sağlıkla gelsin bebeğin. Oradasın güvendesin sonuçta.. tüm endişelerin yakında giderilecek. Ya doğum olacak ya tansiyon düşecek eve döneceksin.. ama her iki seçenek de en iyi şekilde yaşanacak.

Canım hiç panik yapma. Bakmıyorlar öyle çok neler görüyor onlar. Çok rahatsız isen bi jilet al

Teyzoslar biz bugun eve gidiyoruz 💃🏻

2EFAA02E-34BC-439F-BEE6-01023CDB9106.jpeg

Back