2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gunaydin kizlar,kismetse mart annesi olacagim kendi grubumda da yazdim buraya da yazayim acil cevaba ihtiyacim var pazar gunu acilde kadin dogum doktoru olur mu? Kendi gittigim ozel hastaneyi aradim yokmus.Baska hastanelerde var midir?
Yakınınızda devlet kadın doğum hastanesi varsa ona gidin orda oluyor canım

14/9 sınır sanırım canım bir hastaneye gitmende fayda var gibi, en azından bir uzman görüşü almış olursun yarında kendi doktoruna görünürsün
Sağlıkla kavuşun inşallah

Sağlıkla al kucağina canım. Hamilelik takvımınde 37lerde görünüyorsun

Sağlıkla al kucağına inşallah canım bebeğini
Çok heyecanlı bir bekleyiş bende herhalde uyuyamam diye düşünüyorum yarın bu saatlerde kucağında olacak kızın harika

ben bu hafta gittim bi kaç gün önce özelde kontrole gitmiştim onu söyledim nst ye bağladılar sancı çıkmadı dedim dr biz 36 dan önce bakmıyoruz dedi demek ki dr a göre değişiyor
Benim sancım var diye 29 da baktı. Ama 37 ye girince bakacağım dedi. Yarın 36+4 gireceğim nstye

İsterseniz bı acile gidin içiniz rahat olur en azından ya da doktorunuzla iletişime gecin

Günaydın. Haftanız ileri tansiyonu görmezden gelmeyin bence önemli bir şey çünkü. Ben olsam bi duş alırdım hala düşmemişse bi acile giderdim. Doktorunuza telefonla ulaşabiliyomusunuz

acile bi gitseniz tahlil falan yaparlar en azından idrarda protein kaçağı falan var mı bakılır
Uymuşum, uyanınca yine 14/9. Acile gidiyoruz kızlar sağolun cevaplarınız için.

Benim arkadaşlarım sürpriz yapmış ayarladılar ben çektirdim

Kızlar 2 gündür midem ağrıyordu gaz falan dedim. Dün de belim ağrıyordu. Sabah idrara gittim bi nokta kanama geldi. Ama baktım kan vajina girişinden değil. Doktoruma yazdım yüksek ihtimal kum ya da taş döküyorum.

Ağrım vardı ama önemsemedim yarın kontrol ve nst yapılacak. Sancım çıkarsa 1/2 gün Max doğuma alınacağım.

Canım benim de o civarlarda çıkınca doktoruma yazmıştım. Bir iki gün takip et bol su iç düşmezse gel demişti. Çok acil anında müdehale edilmesi gereken bir şey değil sakin ol telaş yapma.
İnşallah çıkmaz canım artık kavuşma günleri yaklaştı, maksimum 2,3 hafta erteleyebiliriz. Sağlıkla gelsin

12.12 ye gün aldık aslında ama işte erken olabilir düşüncesi de geriyor aslında çantam falan hazır.

Bebeğini sağlıkla kucağına alacağın kolay bir doğum olsun

Sanırım aç gel dediler. Öyle uzun bekletmezler bence.. Genelde sabahtan alıyorlar diye biliyorum planlı sezaryenleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…