How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar acil tahlili alıp doğumhaneye sevketti. Nstye bağladılar, dr bekliyoruz. Tansiyon 16 ya çıktı. Ebeler alır bebeği dr riske stmaz diyor. Duş ve özel temizlikte almadım. Acayip bi durumdayım. Kardeşim manisada sınavda, oda yetişemez. Allah hayır etsin. Dua edin kızlar yavruma sağlıkla kavuşayım.

Hiç umurlarında bile olmaz temizlik vs canını sıkma hiç canım , bebiş ve sen sağlıcakla ayrılın ordan en önemlisi o

Vermiyor vermiyor vermiyor 😂 arkasını dönüyor, elleriyle yüzüne kapatıyor. Ailemiz uzakta diye doktorumuz bazen uğraşıyor bir güzel poz yakalamak için. Geçen gün yüzünü gördük, onda da rahat bırakın beni der gibi memnuniyetsiz bir ifadesi vardı 😂 Elleri yüzünde doğacak bence.
Bizim de son iki ultrason görüntümüzde hep eli yüzündendi şimdi de ne zaman ellerini serbest bıraksam yüzüne götürüyor öyle uyumak istiyor 😊

Kızlar acil tahlili alıp doğumhaneye sevketti. Nstye bağladılar, dr bekliyoruz. Tansiyon 16 ya çıktı. Ebeler alır bebeği dr riske stmaz diyor. Duş ve özel temizlikte almadım. Acayip bi durumdayım. Kardeşim manisada sınavda, oda yetişemez. Allah hayır etsin. Dua edin kızlar yavruma sağlıkla kavuşayım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲

Kocam bayilmazsa birlikte girecegiz Insallah , spinal anesthezi olacak
Benim kocam için de zor olacak sanırım. Hiç konuşturmuyor.. beni çok defa ameliyatta bekledi ama o ameliyatta olmak ona zor geliyor.. bir de ilk bir kaç saat baba kız beraber vakit geçirecekler, ilk bakımını ebe ile yapacaklar... Biraz korkuyor nasıl tutarım, nasıl yaparım diye ama üstesinden gelecektir 😍

Benim kocam için de zor olacak sanırım. Hiç konuşturmuyor.. beni çok defa ameliyatta bekledi ama o ameliyatta olmak ona zor geliyor.. bir de ilk bir kaç saat baba kız beraber vakit geçirecekler, ilk bakımını ebe ile yapacaklar... Biraz korkuyor nasıl tutarım, nasıl yaparım diye ama üstesinden gelecektir 😍
Bence de olayin verecegi adrenalin bizimkileri diri tutacaktir, ne guzel kizinizla vakit gecirecek 🌸🌸

Kızlara resmen idrarım kan 🤦🏼‍♀️ yarın randevum var inşallah ters bişey Olmaz
Bugün sabah idrarımdan sonra bende de geldi doktorumu aradım vajinadan gelip gelmediğini kontrol et dedi. Kontrol ettim gelmiyor. Taş düşürüyor olabilirmişim. Benim 5 gündür bel ağrım mide ağrım ve vajinada batmam vardı

Gunaydin kizlar,kismetse mart annesi olacagim kendi grubumda da yazdim buraya da yazayim acil cevaba ihtiyacim var pazar gunu acilde kadin dogum doktoru olur mu? Kendi gittigim ozel hastaneyi aradim yokmus.Baska hastanelerde var midir?
Araştırma hastanelerinde ve kadın doğum hastanelerinde olur diğerlerinde olmaz

uykusuzluğa hamileliğin başından beri alıştım çok enteresan ilk aylardan beri gece uykularım bişeye benzemiyor izne çıkınca uyuyayım bari biraz doğuma kadar 😂
Bebeğin verdiği uykusuzluk ve hamilelik uykısuzluğu birbirinden o kadar farklı ki şok olacaksın :KK70:
Hamileyken nasıl da güzel uyuyormuşum diyeceksin :D

Tam iki haftadır öksürüyorum. Hamileliğin sonlarına doğru öksürmek, geçmemesi ne zormuş. Önce kaburgalarımın önleri ağrımaya başladı. Şimdi arkaları ağrıyor öksürürsen acı çekiyorum resmen. Bu seferki hamileliğim beni çok yordu. İyice tükenmiş hissediyorum kendimi. Doktora doğsa da kurtulsam dedim öyle deme daha bir ay dursun diyor. Geçen sefer hiç böyle hissetmemiştim.

Back