• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Günaydın, dünden beri tansiyonum 14/9.akşam sarımsak yedim 13 e düştü ve uyudum sonrasında. Bir saattir uyanığım yine yükseldi ve çarpıntı hissediyorum. Kasım başında dr gittiğimde yüksekti ve ellerim şişiyor diye proteine baktılar sorun yoktu. O günden beri takip ediyorum tansiyonu normal çıkıyordu. Şimdi haftasonu dr gidemiyorum. Sizce napmalıyım, bebeği tehlikeye düşürecek durum oluşturur mu?
İsterseniz bı acile gidin içiniz rahat olur en azından ya da doktorunuzla iletişime gecin

Günaydın, dünden beri tansiyonum 14/9.akşam sarımsak yedim 13 e düştü ve uyudum sonrasında. Bir saattir uyanığım yine yükseldi ve çarpıntı hissediyorum. Kasım başında dr gittiğimde yüksekti ve ellerim şişiyor diye proteine baktılar sorun yoktu. O günden beri takip ediyorum tansiyonu normal çıkıyordu. Şimdi haftasonu dr gidemiyorum. Sizce napmalıyım, bebeği tehlikeye düşürecek durum oluşturur mu?
Günaydın. Haftanız ileri tansiyonu görmezden gelmeyin bence önemli bir şey çünkü. Ben olsam bi duş alırdım hala düşmemişse bi acile giderdim. Doktorunuza telefonla ulaşabiliyomusunuz

Gunaydin kizlar,kismetse mart annesi olacagim kendi grubumda da yazdim buraya da yazayim acil cevaba ihtiyacim var pazar gunu acilde kadin dogum doktoru olur mu? Kendi gittigim ozel hastaneyi aradim yokmus.Baska hastanelerde var midir?

Artık tamamen hormondan oluşan bir varlık olduğumu düşünüyorum. Aşık olduğum kocama gıcık oluyorum. O normal rutininde hayatına devam ediyo uyuyo uyanıyo işe gidiyo geliyo takılıyo falan. Acaba kıskanıyomuyum ki onu😊
Hamilelikte stüdyo fotoğrafı çektireniniz oldu mu. Ben fotoğraf çekinmek istiyorum güzel güzel anı kalsın istiyorum bi türlü kısmet olmadı stüdyoya para vermek de boşa masraf gibi geliyo
Günlük hayatta da fotoğraf çekme/ çektirme özürlü olduğum için fotoğraf çektirmek için bir organizasyon aklıma bile gelmedi. Bırak çekim yaptırmayı bence hamilelik boyunca anı kalacak fotoğraflarımın bile olduğunu sanmıyorum 😂 ne olacak benim bu halim der der yine aynen devam ederim. Belki çocukla değişirim bakalım bekliyoruz..

Gunaydin kizlar,kismetse mart annesi olacagim kendi grubumda da yazdim buraya da yazayim acil cevaba ihtiyacim var pazar gunu acilde kadin dogum doktoru olur mu? Kendi gittigim ozel hastaneyi aradim yokmus.Baska hastanelerde var midir?
Devlette olur mutlaka , olmasa da ihtiyaç halinde arar çağırırlar

Benim gittiğim hastanede acilde kadın doğum doktoru nöbetçi oluyordu geceleri ve haftasonlari için

14/9 tam sınır zaten canım. Stresle de artıyor biliyorsun.. Bu yüzünden olabildiğince sakin olmaya çalış ve takip et.. böyle devam ediyorsa da tedbir amaçlı acile git istersen..

normalde sabah öğlen akşam ölçüyorum ben ama yükseldiği dönemde daha sık ölçtüm. Bir günde neredeyse hiç 14 altına düşmediği hatta bir kere 16 ya dayandığı için doktorum çağırmıştı. O gün hamilelik değil hastalık kaynaklı denmişti.. bir kaç gün hala 14 lerde gezdi, hastalık geçince tansiyon da düştü bende.

Ben pazar günü şehir hastanesine gitmiştim orda vardı.kendi özel hastanemde yoktu ama gerek olunca arayıp haber veriyorlardı doktoruma

Canım iş güç yaparsam veya uzun süre oturursam oluyor bel ağrım. Durup dururken olmuyor pek.
Benim de öyle.
Kızlar. 18 Kasım'da yazmıştım. Doğum o gün oldu. Sezeryan sonrası biraz zorladı beni. Oğlumu çok seviyorum ama yetemediğimi düşünüyorum..
Canım öyle hissetmen çok normal ama öyle hissettiğin için de gerçekleşiyor diye bi durum yok. Bebeğine en iyi sen yetersin, senden başka hiç kimse iyi gelmez.
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bebek küvezde memelerim şişti kaç dakikada bir makineyle sağmam gerekiyor @kar_bella yardımcı olurmusun
Sürekli sağ canım Allah korusun mastit olursun .
Hamilelikte stüdyo fotoğrafı çektireniniz oldu mu. Ben fotoğraf çekinmek istiyorum güzel güzel anı kalsın istiyorum bi türlü kısmet olmadı stüdyoya para vermek de boşa masraf gibi geliyo
Şuan parklarda bahçelerde inanılmaz bi görüntü var sonbahar yapraklarından ötürü. Çıkın dışarı kendiniz çekin :)
Günaydın canım. İlk gebeliği m'de tansiyonum 16lardan düşmedi sanırım, kendini takip et. İdrarında protein kaçağı çıkmadığı sürece evde takip edebilirsin.
Devlet hastanelerinde olur

Canim benim doktorum kucuk tansiyon 9 oldugu anda beni ara demişti. Normalde tansiyonum 9-6 10-6 civaridir. Ama senin normali.kac ki bi acile git sor ne olur.ne olmaz malum son zamanlarimiz 🤗

acile bi gitseniz tahlil falan yaparlar en azından idrarda protein kaçağı falan var mı bakılır

Artık tamamen hormondan oluşan bir varlık olduğumu düşünüyorum. Aşık olduğum kocama gıcık oluyorum. O normal rutininde hayatına devam ediyo uyuyo uyanıyo işe gidiyo geliyo takılıyo falan. Acaba kıskanıyomuyum ki onu😊
Hormonlar gerçekten insanı çok farklı birine çeviriyor.
Ben de geçen hafta Bi parkta bir kaç fotoğraf çekindim anı kalsın diye. Şu an doğa çok güzel.. Her yer kurumuş sararmış yaprak dolu. 🥰

Back