- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #30.741
İlk hamilelikte 3 saatte bir sağıyordumKızlar yardımınıza ihtiyacım var bebek küvezde memelerim şişti kaç dakikada bir makineyle sağmam gerekiyor @kar_bella yardımcı olurmusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk hamilelikte 3 saatte bir sağıyordumKızlar yardımınıza ihtiyacım var bebek küvezde memelerim şişti kaç dakikada bir makineyle sağmam gerekiyor @kar_bella yardımcı olurmusun
İsterseniz bı acile gidin içiniz rahat olur en azından ya da doktorunuzla iletişime gecinGünaydın, dünden beri tansiyonum 14/9.akşam sarımsak yedim 13 e düştü ve uyudum sonrasında. Bir saattir uyanığım yine yükseldi ve çarpıntı hissediyorum. Kasım başında dr gittiğimde yüksekti ve ellerim şişiyor diye proteine baktılar sorun yoktu. O günden beri takip ediyorum tansiyonu normal çıkıyordu. Şimdi haftasonu dr gidemiyorum. Sizce napmalıyım, bebeği tehlikeye düşürecek durum oluşturur mu?
Günaydın. Haftanız ileri tansiyonu görmezden gelmeyin bence önemli bir şey çünkü. Ben olsam bi duş alırdım hala düşmemişse bi acile giderdim. Doktorunuza telefonla ulaşabiliyomusunuzGünaydın, dünden beri tansiyonum 14/9.akşam sarımsak yedim 13 e düştü ve uyudum sonrasında. Bir saattir uyanığım yine yükseldi ve çarpıntı hissediyorum. Kasım başında dr gittiğimde yüksekti ve ellerim şişiyor diye proteine baktılar sorun yoktu. O günden beri takip ediyorum tansiyonu normal çıkıyordu. Şimdi haftasonu dr gidemiyorum. Sizce napmalıyım, bebeği tehlikeye düşürecek durum oluşturur mu?
Günlük hayatta da fotoğraf çekme/ çektirme özürlü olduğum için fotoğraf çektirmek için bir organizasyon aklıma bile gelmedi. Bırak çekim yaptırmayı bence hamilelik boyunca anı kalacak fotoğraflarımın bile olduğunu sanmıyorumArtık tamamen hormondan oluşan bir varlık olduğumu düşünüyorum. Aşık olduğum kocama gıcık oluyorum. O normal rutininde hayatına devam ediyo uyuyo uyanıyo işe gidiyo geliyo takılıyo falan. Acaba kıskanıyomuyum ki onu
Hamilelikte stüdyo fotoğrafı çektireniniz oldu mu. Ben fotoğraf çekinmek istiyorum güzel güzel anı kalsın istiyorum bi türlü kısmet olmadı stüdyoya para vermek de boşa masraf gibi geliyo
Devlette olur mutlaka , olmasa da ihtiyaç halinde arar çağırırlarGunaydin kizlar,kismetse mart annesi olacagim kendi grubumda da yazdim buraya da yazayim acil cevaba ihtiyacim var pazar gunu acilde kadin dogum doktoru olur mu? Kendi gittigim ozel hastaneyi aradim yokmus.Baska hastanelerde var midir?
Aaa oyle mi tamam cok tesekkur ederim.Devlette olur mutlaka , olmasa da ihtiyaç halinde arar çağırırlar
Benim gittiğim hastanede acilde kadın doğum doktoru nöbetçi oluyordu geceleri ve haftasonlari içinGunaydin kizlar,kismetse mart annesi olacagim kendi grubumda da yazdim buraya da yazayim acil cevaba ihtiyacim var pazar gunu acilde kadin dogum doktoru olur mu? Kendi gittigim ozel hastaneyi aradim yokmus.Baska hastanelerde var midir?
14/9 tam sınır zaten canım. Stresle de artıyor biliyorsun.. Bu yüzünden olabildiğince sakin olmaya çalış ve takip et.. böyle devam ediyorsa da tedbir amaçlı acile git istersen..Günaydın, dünden beri tansiyonum 14/9.akşam sarımsak yedim 13 e düştü ve uyudum sonrasında. Bir saattir uyanığım yine yükseldi ve çarpıntı hissediyorum. Kasım başında dr gittiğimde yüksekti ve ellerim şişiyor diye proteine baktılar sorun yoktu. O günden beri takip ediyorum tansiyonu normal çıkıyordu. Şimdi haftasonu dr gidemiyorum. Sizce napmalıyım, bebeği tehlikeye düşürecek durum oluşturur mu?
Ben pazar günü şehir hastanesine gitmiştim orda vardı.kendi özel hastanemde yoktu ama gerek olunca arayıp haber veriyorlardı doktorumaGunaydin kizlar,kismetse mart annesi olacagim kendi grubumda da yazdim buraya da yazayim acil cevaba ihtiyacim var pazar gunu acilde kadin dogum doktoru olur mu? Kendi gittigim ozel hastaneyi aradim yokmus.Baska hastanelerde var midir?
Benim de öyle.Canım iş güç yaparsam veya uzun süre oturursam oluyor bel ağrım. Durup dururken olmuyor pek.
Canım öyle hissetmen çok normal ama öyle hissettiğin için de gerçekleşiyor diye bi durum yok. Bebeğine en iyi sen yetersin, senden başka hiç kimse iyi gelmez.Kızlar. 18 Kasım'da yazmıştım. Doğum o gün oldu. Sezeryan sonrası biraz zorladı beni. Oğlumu çok seviyorum ama yetemediğimi düşünüyorum..
Sürekli sağ canım Allah korusun mastit olursun .Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bebek küvezde memelerim şişti kaç dakikada bir makineyle sağmam gerekiyor @kar_bella yardımcı olurmusun
Şuan parklarda bahçelerde inanılmaz bi görüntü var sonbahar yapraklarından ötürü. Çıkın dışarı kendiniz çekin :)Hamilelikte stüdyo fotoğrafı çektireniniz oldu mu. Ben fotoğraf çekinmek istiyorum güzel güzel anı kalsın istiyorum bi türlü kısmet olmadı stüdyoya para vermek de boşa masraf gibi geliyo
Günaydın canım. İlk gebeliği m'de tansiyonum 16lardan düşmedi sanırım, kendini takip et. İdrarında protein kaçağı çıkmadığı sürece evde takip edebilirsin.Günaydın, dünden beri tansiyonum 14/9.akşam sarımsak yedim 13 e düştü ve uyudum sonrasında. Bir saattir uyanığım yine yükseldi ve çarpıntı hissediyorum. Kasım başında dr gittiğimde yüksekti ve ellerim şişiyor diye proteine baktılar sorun yoktu. O günden beri takip ediyorum tansiyonu normal çıkıyordu. Şimdi haftasonu dr gidemiyorum. Sizce napmalıyım, bebeği tehlikeye düşürecek durum oluşturur mu?
Devlet hastanelerinde olurGunaydin kizlar,kismetse mart annesi olacagim kendi grubumda da yazdim buraya da yazayim acil cevaba ihtiyacim var pazar gunu acilde kadin dogum doktoru olur mu? Kendi gittigim ozel hastaneyi aradim yokmus.Baska hastanelerde var midir?
Canim benim doktorum kucuk tansiyon 9 oldugu anda beni ara demişti. Normalde tansiyonum 9-6 10-6 civaridir. Ama senin normali.kac ki bi acile git sor ne olur.ne olmaz malum son zamanlarimizGünaydın, dünden beri tansiyonum 14/9.akşam sarımsak yedim 13 e düştü ve uyudum sonrasında. Bir saattir uyanığım yine yükseldi ve çarpıntı hissediyorum. Kasım başında dr gittiğimde yüksekti ve ellerim şişiyor diye proteine baktılar sorun yoktu. O günden beri takip ediyorum tansiyonu normal çıkıyordu. Şimdi haftasonu dr gidemiyorum. Sizce napmalıyım, bebeği tehlikeye düşürecek durum oluşturur mu?
acile bi gitseniz tahlil falan yaparlar en azından idrarda protein kaçağı falan var mı bakılırGünaydın, dünden beri tansiyonum 14/9.akşam sarımsak yedim 13 e düştü ve uyudum sonrasında. Bir saattir uyanığım yine yükseldi ve çarpıntı hissediyorum. Kasım başında dr gittiğimde yüksekti ve ellerim şişiyor diye proteine baktılar sorun yoktu. O günden beri takip ediyorum tansiyonu normal çıkıyordu. Şimdi haftasonu dr gidemiyorum. Sizce napmalıyım, bebeği tehlikeye düşürecek durum oluşturur mu?
Hormonlar gerçekten insanı çok farklı birine çeviriyor.Artık tamamen hormondan oluşan bir varlık olduğumu düşünüyorum. Aşık olduğum kocama gıcık oluyorum. O normal rutininde hayatına devam ediyo uyuyo uyanıyo işe gidiyo geliyo takılıyo falan. Acaba kıskanıyomuyum ki onu
Hamilelikte stüdyo fotoğrafı çektireniniz oldu mu. Ben fotoğraf çekinmek istiyorum güzel güzel anı kalsın istiyorum bi türlü kısmet olmadı stüdyoya para vermek de boşa masraf gibi geliyo
sağlıkla gelsin bebişinizArkadaşlar dun yazmıstım durumumu gece 1 cıvarı dayanamadm agrılara hastaneye geldık ve sancılarm dınmedı doktor bu sekılde bebegı tehlıkeye atarız riske giremem dedı 35+2 ile sezeryana gırecegım bırazdan dua edın
Tesekkur ederim bilgilendirme icinBenim gittiğim hastanede acilde kadın doğum doktoru nöbetçi oluyordu geceleri ve haftasonlari için
Ben de simdi devlet hastanesine gittim orda vardi ama ozelde yoktu,ogrenmis oldum,tesekkur ederim bilgilendirme icinBen pazar günü şehir hastanesine gitmiştim orda vardı.kendi özel hastanemde yoktu ama gerek olunca arayıp haber veriyorlardı doktoruma