- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #30.561
Ne güzel anlatmışsın maşallah diyeyim çabuk toparlamissinKızlar anca toparlandım.. size şunu söyleyeyim hiç korkmayın hepsi geçiyor ve insan her şeyi unutuyor gerçekten bebeği görünce o his çöl başka. Normal doğum yapacaklar için sabah 9 akşam 4.30 a kdr suni sancı almış biri olarak evet kolay değil ama inanın zor da değil asla dayanılmayacak bir şey değil. Ben bol bol yürüdüm pilates topunu oturdum aktif geçirmeye çalıştım. 4 cm açılmada artık ağrı arttığı için epidural istedim. Ve o iğneyi falan hissetmiyorsunuz asla korkmayın. Epiduralden sonra yine sancılarınızı hissedersiniz ama daha az ve daha zayıf. Sezeryanda da yine iğneyi hiç hissetmedim. Hiç bir ağrım sızım olmadı ameliyat boyunca asla hissetmiyorsunuz. Kızım doğdu babası yanındaydı o ağladı ben ağladım.. kızımla babası gitti. Benim dikişlerim atıldı odaya çıktık. 3-4 saat sonra sanırım sondam çıktı. O da acı vermedi. Biraz yürüttüler beni o zaman ağrım oldu ama sonuçta bir ameliyat geçiriyoruz ve dikişler elbet biraz ağrıyacak. Şuan 4. Günüm ve geçti diyebilirim.. lütfen sakın telaş yapmayın korkmayın :) düğündüğünüzden daha kolay olacak.