• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim ilk hamileliğimde baklava inanılmaz artırıyordu sütümü birde uyku.sütüm sarıydı ama bol su içince beyaz oluyordu sanki daha az besleyici gibi.sarıyken herkes bana süt az doymaz diyordu ama inanılmaz yağlıydı.oğlumun kilo alımı hep önden gidiyordu.doktor da gayet yetiyor yetmese kilo almaz demişti.arkadaşımın sütü benimkinin iki katıydı ama bembeyazdı.onun kızı daha zayıf ilerliyordu mesela.sütün miktarından çok yağ oranı önemli aslında.aynı biz gibi nasıl tereyağlı iskender yiyince anında kilo alıyoruz bu da öyle sanırım 😂😂😂
😀aynen .ben emziremedim 2.5ay sagabıldım sadece cok bi bilgim yok deneyimim yok gibi ama duydugum kadarıyla proteinli beslenme yaglı süt yapıyor birde ceviz yemek

😀aynen .ben emziremedim 2.5ay sagabıldım sadece cok bi bilgim yok deneyimim yok gibi ama duydugum kadarıyla proteinli beslenme yaglı süt yapıyor birde ceviz yemek
Yani ben herşeyden yiyordum.kilo vereyim diye az yediğim zamanlar inanılmaz azalıyordu sütüm.canım ne isterse yiyordum.tatlı ve uyku çok süt yaptı bana.ama uyku çok uyuyamıuorsun tabi o sıkıntı.geriye sadece beslenme kalıyor.bende emziremedim emmedi hiç ama 2 sene sağdım.o yüzden rengini falan biliyorum

Yani ben herşeyden yiyordum.kilo vereyim diye az yediğim zamanlar inanılmaz azalıyordu sütüm.canım ne isterse yiyordum.tatlı ve uyku çok süt yaptı bana.ama uyku çok uyuyamıuorsun tabi o sıkıntı.geriye sadece beslenme kalıyor.bende emziremedim emmedi hiç ama 2 sene sağdım.o yüzden rengini falan biliyorum
Hmm aynen uyku ve beslenme haklısın umarım bu sefer saglıkla emzirir besleriz miniklerimizi

Kızlar doğum oldu 35+6 da dün gece saat onda solunum sıkıntısı var bebekte cihaza bağladılar dua edin bana
Canım öncelikle gözün aydın. Bende aynı haftada doğurdum ve solunum sıkıntısı bizde de oldu. 1 hafta yoğun bakımda solunum tedavisi gördü. Göbeği düşüp iyileşince hastaneden çıktık.

Gönlünü ferah tut. Allahın izniyle güzel günler sizi bekliyor.

Ama doktorum zaten erken değil şuan kilosu çok fazla kendi haftanı beklersem 4500 kiloya çıkar hiç
Doğuramazsın dedi sanırım normal doğum istediğim için öyle dedi. Ama ben şuan bile doğurursam miadından önce doğmuş olacak belki ciğerleri bile gelişmemiştir tam olarak. Nst de de sancı çıkmadı yani beklemedeyiz sanırım
Evet beklerse büyük olur ve normal doğum zor olur. inşallah gönlünce güzel bir doğum olur 🤲🏻

Doğum yapan anneler. Benim kız sol göğsü emmek istemiyor sürekli sağı emiyor arada ayıp olmasın diye bi fırt çekiyor. Önerisi olan var mı? Solu sağıyorum ama emmediği için çok fazla artmıyor Süt.

Doğum yapan anneler. Benim kız sol göğsü emmek istemiyor sürekli sağı emiyor arada ayıp olmasın diye bi fırt çekiyor. Önerisi olan var mı? Solu sağıyorum ama emmediği için çok fazla artmıyor Süt.
geçen gün buraya videolar atmışlar bu tek meme emmeyle ilgili eski yorumlara bi bakın isterseniz

Hastaneden hasta bezi ve yatak koruyucu almami söylediler normal kulot seklinde giyilenlerden aldim ben hasta bezini ama dogru mu acaba bide yanlardan bantlisi varmis

Back