• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Günaydın kızlar🌸
Bugün görüş günümüz var 36+3 olduk bir anda gerçekleşen 35-36 haftalık doğumları duyunca çok tırsıyorum bugün doktor seni doğuma alacağız diyecek diye😅 o yüzden hastaneye gitmeden temizliğimi yapıp hastane çantamdaki son eksiklikleri tamamlamam lazım 🤭

Günaydın kızlar🌸
Bugün görüş günümüz var 36+3 olduk bir anda gerçekleşen 35-36 haftalık doğumları duyunca çok tırsıyorum bugün doktor seni doğuma alacağız diyecek diye😅 o yüzden hastaneye gitmeden temizliğimi yapıp hastane çantamdaki son eksiklikleri tamamlamam lazım 🤭
Bende diğer gruplarda okuyunca hep erken dogacak sandım ama çok şükür 38+0 olduk bugün 🧿 inşallah hepimizin bebisleri zamanını bekler ❤️

Bende diğer gruplarda okuyunca hep erken dogacak sandım ama çok şükür 38+0 olduk bugün 🧿 inşallah hepimizin bebisleri zamanını bekler ❤️
İnşallah canım ya benim en başından erken doğum korkum vardı ama 20li haftalarda olacak diye endişeliydim bu kadar geldik on gün daha bekler inşallah da 38 de vakitli vakitli olur 🙏

Kızlar malum bebişim daha sütle beslenemiyor ama ben yine de 3 saatte bir sagiyorum sanki emzirir gibi, daha iki üç damla anca geldi su içiyorum bol bol, spinal anesteziyi atmak için kahve içiyorum en çok onu önerdiler , kahve bitter çikolata ve bol su, süt için başka ne yapabilirim

Kızlar malum bebişim daha sütle beslenemiyor ama ben yine de 3 saatte bir sagiyorum sanki emzirir gibi, daha iki üç damla anca geldi su içiyorum bol bol, spinal anesteziyi atmak için kahve içiyorum en çok onu önerdiler , kahve bitter çikolata ve bol su, süt için başka ne yapabilirim
Sıcak kompres çok işe yarıyor. Hastanede isen doktor eldivenin içine sıcak su koyup göğsüne koy. ♥️

Süt için bol bol dinlenmek de lazım. Fırsat buldukça uyu. Düzenli sagmaya devam et. Hatta bebisin fotosu kıyafeti vs varsa sağım yaparken onlara bakabilirsin 🥰

Bol su, dinlenme ve zaman canım. Bak çok şükür iki üç damla geldiyse yavaş yavaş cogalacaktir. Benim ilk dogumumda sancı çekmeme rağmen 3.gun gelmişti o da damla damla, sonra zamanla arttı çok şükür. Emzirir gibi sagmaya devam et❤️

Hanımlar birde benim ilk dogumumda süt için denemedigim kalmamıştı, bilmiyorum tesadüf bilmiyorum etkisi var ama tahin yedikten sonra goguslerim dolu dolu oluyordu. Sabah aç karna 1 yemek kaşığı tahin yiyordum hep, hem bağışıklık güçlendirici olarak öneriyorlar, simdi de hastane çantama koyucam bakalım inşallah yine etkisini götürürüm

Her yerimiz ağrıyordu 😂😂 valla şuan tek derdim çatı kemiği ağrısı öğlenden beri. Asla yürüyemiyorum. Yatarken otururken sabit dururken sorun yok, adım attırmıyo meret ya bu ne böyle
benim de öyleydi fenaydım. Burdan arkadaşların tavsiyesiyle sabah akşam magnezyum kalsiyum takviyesi (osteocare) başladım ve baya rahatladım. Sen kullanıyor muydun? Bana doktorum başlatmamıştı kafama göre başladım valla :)

Hanımlar birde benim ilk dogumumda süt için denemedigim kalmamıştı, bilmiyorum tesadüf bilmiyorum etkisi var ama tahin yedikten sonra goguslerim dolu dolu oluyordu. Sabah aç karna 1 yemek kaşığı tahin yiyordum hep, hem bağışıklık güçlendirici olarak öneriyorlar, simdi de hastane çantama koyucam bakalım inşallah yine etkisini götürürüm
Tahin helvası da anında etki ediyor. Hem besleyici hem de su içimini arttırıyor. 👍

Kasım annelerinde bir anne hurma yedim ve üzerine su içtim cok arttı demişti 🤷🏻‍♀️Umarım faydası olur

benim de öyleydi fenaydım. Burdan arkadaşların tavsiyesiyle sabah akşam magnezyum kalsiyum takviyesi (osteocare) başladım ve baya rahatladım. Sen kullanıyor muydun? Bana doktorum başlatmamıştı kafama göre başladım valla :)
Osteocare değil ama Magosit var içmiyordum bir süredir başladım bakalım.

Kızlar doğum oldu 35+6 da dün gece saat onda solunum sıkıntısı var bebekte cihaza bağladılar dua edin bana
canım gözün aydın , kavuştun mis kokuluna :KK200:
nasıl geçti doğumun ? sezeryandan korkuyordun sen de ben gibi , kolay olmuştur inşallah
nasıl başladı doğum neye göre aldılar seni , sancınmı oldu ?
inşallah bebiş de hemen toparlar sağlıcakla eve dönersiniz canım :dua:

Kasım annelerinde bir anne hurma yedim ve üzerine su içtim cok arttı demişti 🤷🏻‍♀️Umarım faydası olur
Benim ilk hamileliğimde baklava inanılmaz artırıyordu sütümü birde uyku.sütüm sarıydı ama bol su içince beyaz oluyordu sanki daha az besleyici gibi.sarıyken herkes bana süt az doymaz diyordu ama inanılmaz yağlıydı.oğlumun kilo alımı hep önden gidiyordu.doktor da gayet yetiyor yetmese kilo almaz demişti.arkadaşımın sütü benimkinin iki katıydı ama bembeyazdı.onun kızı daha zayıf ilerliyordu mesela.sütün miktarından çok yağ oranı önemli aslında.aynı biz gibi nasıl tereyağlı iskender yiyince anında kilo alıyoruz bu da öyle sanırım 😂😂😂

Back