• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Selam kızlar, bugün 37+5ken sezeryanla geldi minik kızım 2880 Gr,49 santimmis, suyum tamamen bitmiş ilginç bir şekilde ,bebeğimin de nefes alış verişi biraz hızlı imiş , doktor biraz rahatlasın diye kuvoze almış , benim uyuşuklugum geçince yanına ineceğim görmek için , ins çabuk toparlar kavuşuruz ❤️ spinal anestezi ile oldu doğum anı bence çok rahattı bebeğim cikisina şahit olmak çok güzel sesini de duydum orda 😍 şimdi biraz ağrılarım var tabi ama zamanla azalacak o da inşallah
Gözün Aydın canım inşallah bir an önce bebeğinle kavuşup evinize geçersiniz sağlıkla büyüsün🙏

Kızlar sancı nasıl bi şey 🤭
Belim ağrıyo hani adet olacakmışım yada adetimin ilk günü gibi çoğalıp azalıyor 1 saattir böyleyim
Bekleyim mi ne yapayım artarsa mı gideyim acile sancı mı ki bu 😄
Benim kızımda öyle oldu gece 5 dk da bir oldu. Sabah hazırlanırken suyum geldi

Bende anlamadim ki dedim kilo almasi icin neler yemeliyim oda kilo degilde gelisimi tamamlansa yeter dedi.Boysadedigi bnmkiler kisa oluo zaten minyon.Kafalari buyuk oluo genelde ama bnde anlamadim
Bilemedim, istersen baska bir doktora daha görün. Neden gerilik oldugunu dusundugunu sana aciklamasi lazimdi. Benim kafama yatmadi pek söyledikleri

Kızlar sancı nasıl bi şey 🤭
Belim ağrıyo hani adet olacakmışım yada adetimin ilk günü gibi çoğalıp azalıyor 1 saattir böyleyim
Bekleyim mi ne yapayım artarsa mı gideyim acile sancı mı ki bu 😄
Ben de 38 haftaya kadar hiç sancı yaşamadığım için bizzat sordum canım sancı nasıl diye, "belden kasıklara doğru bir ağrı olur itme gibi olur" dedi yarım saatte bir falan olursa yalancı sancidir 10 dk'da bir olursa hastaneye gelirsin demişti.
Selam kızlar, bugün 37+5ken sezeryanla geldi minik kızım 2880 Gr,49 santimmis, suyum tamamen bitmiş ilginç bir şekilde ,bebeğimin de nefes alış verişi biraz hızlı imiş , doktor biraz rahatlasın diye kuvoze almış , benim uyuşuklugum geçince yanına ineceğim görmek için , ins çabuk toparlar kavuşuruz ❤️ spinal anestezi ile oldu doğum anı bence çok rahattı bebeğim cikisina şahit olmak çok güzel sesini de duydum orda 😍 şimdi biraz ağrılarım var tabi ama zamanla azalacak o da inşallah
Gözün aydın olsun canım sağlıkla kucağına da alıp güzel güzel emzirir koklarsin mis kokuluyu 💓

Benim kızımda öyle oldu gece 5 dk da bir oldu. Sabah hazırlanırken suyum geldi
Aay deme 😂 biraz eşim belime masaj yaptı bi şeyler yedim uzanıyorum daha az şuan yalancı sancı galiba gece artmaz inş 🙏🏻
Ben de 38 haftaya kadar hiç sancı yaşamadığım için bizzat sordum canım sancı nasıl diye, "belden kasıklara doğru bir ağrı olur itme gibi olur" dedi yarım saatte bir falan olursa yalancı sancidir 10 dk'da bir olursa hastaneye gelirsin demişti.
Kasıklarda karnımda bi ağrı hissetmedim kuzum yalancı heralde
Bekleyeyim şuan kötü değilim geçti gibi çok sıklaşırsa olmadı bi acile gidip nstye gireyim 🙏🏻

Bilemedim, istersen baska bir doktora daha görün. Neden gerilik oldugunu dusundugunu sana aciklamasi lazimdi. Benim kafama yatmadi pek söyledikleri
16693185963857716020640922212154.jpg

Eklentiler

• 16693185357783239626244248750330.jpg
    16693185357783239626244248750330.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 1669318561231404322070839343744.jpg
    1669318561231404322070839343744.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 63
Bilemedim bu makineler ne kadar güvenilir, benim TR de ölcümümde de kafasi 1.5 hafta büyük cikmisti, üzülmüstüm bayagi. Simdi Burda haftasiyla uyumlu gidiyor. Hem Anne baba Cok iri yari degilse bebek de illa 4 kg dogmak zorunda degil diye dusunuyorum. Kontrol ne zaman ?

Sağlıkla büyüsün canım umarım en kısa sürede toparlarsın sen de 💘
Bu arada son ultrason kilomuz 3kilo 60 gramdi, güncel kilomuz 2880😌
Benim kız son ultrasonda 2818di 2780 doğdu yakındı baya sende de çok sapma olmamış

Kızlar merhaba normalde 35+3 üm ama dün doktora gittiğimde bebiş 38 haftalık boyuta ulaşmış durumda 10 güne kadar doğurabilirsin dedi. Ben size sancılar nasıl oluyor diye soracaktım bazen belime bazen sırtıma bazen de karnıma ara ara sancılar giriyor. Bunlar doğum sancısı mı oluyor

Kızlar merhaba normalde 35+3 üm ama dün doktora gittiğimde bebiş 38 haftalık boyuta ulaşmış durumda 10 güne kadar doğurabilirsin dedi. Ben size sancılar nasıl oluyor diye soracaktım bazen belime bazen sırtıma bazen de karnıma ara ara sancılar giriyor. Bunlar doğum sancısı mı oluyor
30 dk da en az 2 kez gelen ve pozisyon değiştirsen de geçmeyen karında toplanmalar ve bel ağrısı ile vajina kemiklerinde ağrı ve vajinada baskı hissi demişti doktor bana

Benim de 34. Haftadan beri iki hafta önden gidiyor şu an 36+ da yım 38 + görünüyor ama sancı falan yok yani ona bakıp da erken doğar diye düşünme benim haftaya sezeryanim var.37+5 de ama bekllese 40 haftayı bulacak gibi

İlk doğumumda düzensiz başlamıştı benim adet sancısı gibi gün içinde ara ara yokluyordu,akşam 7 gibi hastaneye uğradım nöbetçi doktor doğum sancısı olsa bu şekilde rahat konuşamazsın demişti 😅 Eve geldikten sonra da devam etti adet sancıları gece 12 gibi biraz rahatladım uyuyakalmışım,2de bir gözümü açtım bir daha uyumak ne mümkün 🤣 Belden kalçaya yayılan vurucu bir sancı,karnımda pek bir şey hissetmemiştim ben, bazen 10 dkda bir bazen 8 dkda bir geliyordu telefona not etmiştim hala saklarım 😊sabaha kadar belime kalçama masajlar yaptırmıştım,5 dkda bire düştü sancılar,hastaneye gittik sabah 8 gibi,4 cm açıklığım vardı,öğlen tam 12de doğmuştu kızım🙂 Kısacası doğum sancısı insanı rahata vermez,bir vurur sesin soluğun kesilir,korkutucu gelmesin ama derin derin düzenli nefes alınca rahat atlatıyorsun sancıları

30 dk da en az 2 kez gelen ve pozisyon değiştirsen de geçmeyen karında toplanmalar ve bel ağrısı ile vajina kemiklerinde ağrı ve vajinada baskı hissi demişti doktor bana
Çok fazla karnımda toplanmalar oluyor ama ağrıyla eşlik eden toplanmalar değil aslında o galiba ağrıyla beraber kasılırsa gerçek sancı oluyor dimi

Back