- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.041
Teşekkürler canım öğrendiğim iyi olduVajinal muayenede beni once tuvalete yonlendirdi. Alttan icin sıkısık olmaya gerek yok yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım öğrendiğim iyi olduVajinal muayenede beni once tuvalete yonlendirdi. Alttan icin sıkısık olmaya gerek yok yani
Ben öğrenmeden oruç tutuyordum. İftar sonrası üşüme geliyordu hamileliğe yormamıştım ama olabilir sanki
Ben gündüz ayaklarımı ısıtamıyordum gece de yanıyordu ayaklarım. Hala aynı şekildeKızlar bi de gereksiz üşüyen var mı ya? Ayaklarım hep buz gibidir zaten benim ama dün ekstra üşüme titreme geldi bana biraz ateşim yükselir gibi oldu. Gebelik başında böyle bi şey yaşayan var mı
3+6da silik çizgi ile öğrendim ben canım sonra da kan verdim 25 çıktı beta
Bende 6 gün kala öğrendim, teşekkür ederimAdetime 4 5 gün vardı şu an normal senin de silik olmasi
Bata 2 gün kala erken gebelik testim negatifti canım o yüzden panik yapmaBende 6 gün kala öğrendim, teşekkür ederim
Bu tezide ben çürüteyim o zaman kızımda hiç ama hiç mide bulantım olmadı, hatta 35.haftada renkli ultrasonda doktor ne saçı kaşı bile yok demişti. bende mide bulantımda olmayınca saçsız herhalde dedim ama doğduğunda her yeri kıllı ve yaklaşık 6 8 cm saçı vardı hatta eşimin bile ilk tepkisi saçı var bunun olmuştuBulantı ile ilgili benim kızda hiç bulantım olmamıştı (anneme çekmemişim bu konuda hatta bulantı olmayınca erkek bebek demişti bizimkiler, birde zayıf bayanım yuvarlak dünya gibi göbekle geziyordum sonuç olarak kızım oldu ama kızımın hiç saçı yoktu dogdugunda ben saçlı bebeklerin bulantı yaptığına inanıyorum sanırım)
Şimdi ki ve kayıpların olan gebekliklerim de bulantı başlamadı inşallah da olmaz
Günaydın, sen kese gördün mü? Benim kontrol 28 nisan bir ben mi bu kadar geç gidiyorum acaba?Bata 2 gün kala erken gebelik testim negatifti canım o yüzden panik yapma
Teşekkür ederim canımBata 2 gün kala erken gebelik testim negatifti canım o yüzden panik yapma
Bugün gideceğim. Daha görmedim.Günaydın, sen kese gördün mü? Benim kontrol 28 nisan bir ben mi bu kadar geç gidiyorum acaba?
Yoğun oluyor fiziki şartları güzel ama çok vakit ayıramıyor doktorlarŞehir hastanesinden memnun kaldınız mı peki
Aa bende yarın kalp.atisi için gidicem hayırlı haberler aliriiz ins
Kalbini duyduk 6+2 günlükmuş. TSH daha önce yüksek olmadığı için ilaç vermedi sınırda zaten dedi sağlık ocağında tekrar kontrol için test yaptiricagim zamanı söyledi.. hiç bir konuda sınırlama getirmedi 65 kiloya kadar alabilirsin ama son aylarında al dedi sağlıklı ilerliyoruz çok şükürTekrar kan verin bakın 25 mg olmadı ilaç başlarlar düşuge sebep oluyor malesef
Sağlıkla gör ben de bugün kana baktırıp erkene aldırtayım randevumu bari. 1 hafta zor geçecek yoksaBugün gideceğim. Daha görmedim.
Canım onu kendin sorman lazım hepsi söylemiyor ben benimkine soylemistim öyle ölçmüştüKızlar günaydın ben de bugün keseyi gördüm çok şükür darısı kese için bekleyen herkesin başına inşallah sıra kalp atışlarında Bana bıyutunu falan söylemedi doktor ya.
Naptın canım sordun mu doktoraYaa bu zamana kadar kullanmamam sorun olmuş mudur bebek üzerinde acaba. Doktor görüp hiç uyarmadı resmen. Her gün uykularımı kaçırcak bi şey çıkıyor. Yarın kadın doğum randevum vae kadın doğum doktoruma danışayım o zaman çünkü sanırım aile hekimim pek ilgili değil
Hayırlı olsun canım böle zor bulunca insan daha çok korkuyo millete söylemeye bencede iyi yapmışsınız benim tüp bebek değil ama çok çok uğraştım bende söylemiyorum kimseye10 yıllık evliyim tüp bebekle hamileyim şu anda inşallah devam eder sağlıkla.Yalnız etrafta kimseye demedik bir iki kişi dışında .Daha iyi yaptık diye düşünüyorum
Merhaba benim de öyledir ayaklarım ellerim hiç ısınmaz. Özellikle 5-7 haftalar arasında akşamları bir üşütme tutuyordu neredeyse titreme boyutunda. Şuanda daha iyiyim.Kızlar bi de gereksiz üşüyen var mı ya? Ayaklarım hep buz gibidir zaten benim ama dün ekstra üşüme titreme geldi bana biraz ateşim yükselir gibi oldu. Gebelik başında böyle bi şey yaşayan var mı
Gözünüz aydınn darısı kalp atışına inşallah ❤ Kaç haftalıksınız ben haftaya gideceğim tam 5+0 da acaba keseyi görebilir miyim merak ettimKızlar günaydın ben de bugün keseyi gördüm çok şükür darısı kese için bekleyen herkesin başına inşallah sıra kalp atışlarında Bana bıyutunu falan söylemedi doktor ya.