- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
- Konu Sahibi melekomelek
- #14.141
TV izleyemiyorum, instagrama bakamıyorum. Allah yardımcıları olsun inşallah. Tekrar yaşatmasın kimselere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben senin yerinde olsam yaptırmazdım bidaha.Allah’ın izniyle gayet iyi bebişin çok şükürKızlar geçen bahsetmiştim yaş riskimden dolayı panorama testi yaptırmıştım. 13, 18 ve 21. kromozomlara baktırmak için. Test amerikaya gitti. Bugün labaratuvarın doktoru ile görüştüm. Gönderilen kanda bebeğin dna sı çok az bulunmuş. Normalde %8 lerde olup buna göre değerlendirme yapılıyormuş. Benim kanda %2,96 civarı dna çıkmış. Çok düşük yani. Bu sebeple değerlerim yüksek riskli çıktı. Doktor bu şekilde değerlendirme sonucu doğru sonuç alamıyoruz o yüzden tekrar kan vermeniz lazım diyor. Ben tekirdağdayım sırf bu test için istanbula gitmiştim. Yine giderim mecburen ama kar buz hava çok soğuk nasıl yapıcam bilmiyorum.
Dr a sebebini sordum. İkiz gebeliklerde ve tek gebelik olup kilolu hamilelerde çok rastlıyoruz dedi. İnternetten araştırdım kan sulandırıcı yüzünden de çok oluyormuş bu durum. İğneden sonra 16-17 saat geçince testi verin demişler.
Ben zaten 4000 lik 2 iğne ve 100 mg lık coraspin kullanıyorum. Bu da etkilemiş olabilir tabi. Kafam karman çorman oldu
Amin. Bende bakamıyorum ya Mlk anns nerde yaşıyordu ? O aklıma geldi hemenTV izleyemiyorum, instagrama bakamıyorum. Allah yardımcıları olsun inşallah. Tekrar yaşatmasın kimselere
Adanadayim büyük deprem yaşadık Allahim göstermesin tekrarAmin. Bende bakamıyorum ya Mlk anns nerde yaşıyordu ? O aklıma geldi hemen
Ayy ya geçmiş olsun aminAdanadayim büyük deprem yaşadık Allahim göstermesin tekrar
Teşekkür ederim çok sagol cnmAyy ya geçmiş olsun amin
Bugün görüştüğüm dr ultrason ve perinatolog sonuçlarını sordu. Hiç bir sıkıntı yok şükür dedim. Bu da bizim için olumlu kriter dedi. İnşallah bir sıkıntı yoktur ama sonuçta o tahlil için o kadar para verdim yani düzgün bir sonuç almak isterim doğal olarak.Ben senin yerinde olsam yaptırmazdım bidaha.Allah’ın izniyle gayet iyi bebişin çok şükür
Çok geçmiş olsunAdanadayim büyük deprem yaşadık Allahim göstermesin tekrar
Evet haklısın ama seni strese sokmasında.Bugün görüştüğüm dr ultrason ve perinatolog sonuçlarını sordu. Hiç bir sıkıntı yok şükür dedim. Bu da bizim için olumlu kriter dedi. İnşallah bir sıkıntı yoktur ama sonuçta o tahlil için o kadar para verdim yani düzgün bir sonuç almak isterim doğal olarak.
Çok çok geçmiş olsunAdanadayim büyük deprem yaşadık Allahim göstermesin tekrar
Türkiye’de nasıl bilmiyorum, ama burada o testten sonuç alınamadığında otomatikman tekrarlanıyor. Yine sonuç çıkmazsa ödenen miktarın büyük bir kısmı geri veriliyor.Bugün görüştüğüm dr ultrason ve perinatolog sonuçlarını sordu. Hiç bir sıkıntı yok şükür dedim. Bu da bizim için olumlu kriter dedi. İnşallah bir sıkıntı yoktur ama sonuçta o tahlil için o kadar para verdim yani düzgün bir sonuç almak isterim doğal olarak.
Normaldi canım. Bunlar da tekrarlıycaz dediler. Havalar biraz düzelsin gidicem mecbur.Türkiye’de nasıl bilmiyorum, ama burada o testten sonuç alınamadığında otomatikman tekrarlanıyor. Yine sonuç çıkmazsa ödenen miktarın büyük bir kısmı geri veriliyor.
İkili taramada ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümleri normaldiyse içini ferah tut
Teşekkür ederim Allah razı olsunÇok çok geçmiş olsun
Bende oyle uyku uyuyamıyorumTV izleyemiyorum, instagrama bakamıyorum. Allah yardımcıları olsun inşallah. Tekrar yaşatmasın kimselere
Canım ben siz ikili test yaptırırken ben hatırlarsın nipty testı yaptırmıstım. Senın dedıgın gıbı tüm kromozlara ayrı ayrı bakılıyor. Ve ben bunun ıcın kan vereceğim gunden 24 saat onceye kadar asprin ve kan sulandırıcıyı kesmemı soyledıler. Cunku kezmezsem dogru sonuc cıkmayacagını söylediler . Bunu sanda soylemıs olmaları gerekırdı bu sebeple bu uyarıda bulunmadıysalara ara ve hakkını ara. Buna sebep onlar. Soylemeden sen bunu bilemezsinKızlar geçen bahsetmiştim yaş riskimden dolayı panorama testi yaptırmıştım. 13, 18 ve 21. kromozomlara baktırmak için. Test amerikaya gitti. Bugün labaratuvarın doktoru ile görüştüm. Gönderilen kanda bebeğin dna sı çok az bulunmuş. Normalde %8 lerde olup buna göre değerlendirme yapılıyormuş. Benim kanda %2,96 civarı dna çıkmış. Çok düşük yani. Bu sebeple değerlerim yüksek riskli çıktı. Doktor bu şekilde değerlendirme sonucu doğru sonuç alamıyoruz o yüzden tekrar kan vermeniz lazım diyor. Ben tekirdağdayım sırf bu test için istanbula gitmiştim. Yine giderim mecburen ama kar buz hava çok soğuk nasıl yapıcam bilmiyorum.
Dr a sebebini sordum. İkiz gebeliklerde ve tek gebelik olup kilolu hamilelerde çok rastlıyoruz dedi. İnternetten araştırdım kan sulandırıcı yüzünden de çok oluyormuş bu durum. İğneden sonra 16-17 saat geçince testi verin demişler.
Ben zaten 4000 lik 2 iğne ve 100 mg lık coraspin kullanıyorum. Bu da etkilemiş olabilir tabi. Kafam karman çorman oldu
Nasılsın canım ıyımısın ?Adanadayim büyük deprem yaşadık Allahim göstermesin tekrar
Söylemediler canım. Bende bilmediğim için öyle iğnemi vuruldum gittim. Cuma veya cumartesi tekrar gidicem kan vermeyeCanım ben siz ikili test yaptırırken ben hatırlarsın nipty testı yaptırmıstım. Senın dedıgın gıbı tüm kromozlara ayrı ayrı bakılıyor. Ve ben bunun ıcın kan vereceğim gunden 24 saat onceye kadar asprin ve kan sulandırıcıyı kesmemı soyledıler. Cunku kezmezsem dogru sonuc cıkmayacagını söylediler . Bunu sanda soylemıs olmaları gerekırdı bu sebeple bu uyarıda bulunmadıysalara ara ve hakkını ara. Buna sebep onlar. Soylemeden sen bunu bilemezsin
Cok şükür iyiz bizde birsey yokAllahim göçük altında kalanlara yardım etsinNasılsın canım ıyımısın ?