2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

kızlar gunaydınnn
sezeryan yada normal dogum bakıyorumda bır cogu sezeryancı.
buna sebep nedır ?
doktorunuzun tavsıyesımı sezeryan .
cunku benım tüp bebek doktorum daha baştan asla normal olmaz dırek sezeryan dedıgı ıcın kendısını bıraktık ve hersey yolunda gıderse neden normal olmasın dıyerek baska doktora gıttık ve suankı doktorumda normalcı.

sizlerdeki durum nedir bu normal ve sezeryanla ıle ılgılı ??

kızlar gunaydınnn
buna sebep nedır ?
cunku benım tüp bebek doktorum daha baştan asla normal olmaz dırek sezeryan dedıgı ıcın kendısını bıraktık ve hersey yolunda gıderse neden normal olmasın dıyerek baska doktora gıttık ve suankı doktorumda normalcı.

Benim doktorum doğum şeklin sen ve bebeğe bağlı dedi bi seçenek sunmadı

merhaba neden sezeryan sızın tercıhınız mı ?
yanı daha cok erken ya bunun ıcın o sebeple merak ettım
Benim tercihimden ziyade doktorun da tavsiyesi.
Zor elde edilen bir bebek tüp bebek bekledikçe komplikasyon yaşama riski artıyor en iyisi sezeryan ile almak dediler.

Bende açıkçası sıcak bakıyorum buna çünkü cok panik ve stresli bir yapım var normal doğum asla yapamam kendimi tanıyorum.

Benim tercihimden ziyade doktorun da tavsiyesi.
Zor elde edilen bir bebek tüp bebek bekledikçe komplikasyon yaşama riski artıyor en iyisi sezeryan ile almak dediler.

Bende açıkçası sıcak bakıyorum buna çünkü cok panik ve stresli bir yapım var normal doğum asla yapamam kendimi tanıyorum.
BENIMDE DOKTORUMDA TAM AKSİ EVET ZOR BIR SUREC AMA GEBE KALDIKTAN SONRA NORMAL HAMILELIKTEN HICBIR FARKI YOK SEZERAYN DIYENLER İŞİN KOLAYINA KACANLAR DEDİ.
BAMBASKA 2 TAM KARŞIT GÖRÜŞ :KK43: GELDE AKLIN KARISMASIN ŞİMDİİ

BENIMDE DOKTORUMDA TAM AKSİ EVET ZOR BIR SUREC AMA GEBE KALDIKTAN SONRA NORMAL HAMILELIKTEN HICBIR FARKI YOK SEZERAYN DIYENLER İŞİN KOLAYINA KACANLAR DEDİ.
BAMBASKA 2 TAM KARŞIT GÖRÜŞ :KK43: GELDE AKLIN KARISMASIN ŞİMDİİ
Tüp bebeğin normal ya da sezaryen doğumla direkt bağlantısı yok. Sağlıklı ilerleyen bir gebelikse, sezaryen gerektirecek tıbbi bir durum söz konusu değilse, gayet de normal doğum yapabilirsin. Türkiye nedense dünyada en çok sezaryen doğum yapılan ülkelerden bir tanesi. Özellikle özel hastanelerde bu oran aşırı yüksek (%90 okumuştum bir yerde). Tamamen duygusal sebeplerden sanırım 😅
Bence doktoruna güven. Zaten normal doğum da olsa hastanedesin. Sezaryen gerektirecek bir durum olduğunda anında müdahale ediliyor.

kızlar gunaydınnn
buna sebep nedır ?

Bende sordum doktora. Daha önce 2 normal doğumun olduğu için yine normal doğum düşünüyorum dedi. 37-38. Haftalara gelince bakacağız durumuna dedi.

X