2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

33 ilk deneme

24 ilk deneme

İşte o ümit,umudunu kesmemek heyecanlandırıyor insanı.Annelik çok zor ama çok güzel bir duygu rabbim hakeden kimseyi evlatsız bırakmasın
Çok haklısın canım.
Bazen instagramda görüyorum yıllarca pes etmemişler hatta bazıları 10-15 deneme yapmış ama sonunda kucağına almış. Tabi ki Allah kimseyi o kadar uğraştırmasın ama isteyene de nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar bende yeni başladım tedaviye pazartesi iğnemi vurunmaya baslicam adet olana kadar vurunup adetli iken kontrole cagirildim daha sonra ilave iğneler olacakmış ilk denemem benimsw o yüzden cok heyecanlıyım rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimiz mutlu haberler alırız inşallah

Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun tedavin aynen hepimiz heyecanlıyız. Kafamıza takılanları buradan paylaşalım muhakkak bir bilen çıkar İlk defa deneyecekler için diyorum.

Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun tedavin aynen hepimiz heyecanlıyız. Kafamıza takılanları buradan paylaşalım muhakkak bir bilen çıkar İlk defa deneyecekler için diyorum.
Teşekkür ederim canım aynen öyle tecrübe edinenler bizleride aydınlatsın inşallah benimki sebepsiz olanından bana sebepsizde cok fazla surmez en fazla 15 gün sürer demişlerdi ama bana uzun tedavi yapilacagi söyledi 10 gun fazladan iğne olacağım bu durumu yaşayan var mi hiç aslında ben bunu cok merak ediyorum

Sebepsizse ben sana histereskopi olmanı tavsiye ederim. Arkadaşım vardı 5-6 sene uğraştı doktorlar hiç bir şey yok dediler. En son bir doktor histereskopiyi önermiş. İşlem yaparken rahimde perde olduğunu görüyorlar. Sonra tüp bebek denedi ilk denemesinde hamile kaldı. Şimdi çok tatlı bir kızı var
Sana uzun protokol mü uygulayacaklar.
Normalde iğneleri kullanmaya başlıyorsun 10-15 gün içinde topluyorlar

Histeroskopi oldum canım sonrasında iki aşılama denedik ama olmadi maalesef bende direk tüp bebek istedim bunda şans daha yüksek diye inşallah bende ilk denememde basari elde ederim canım
Evet uzun protokol uygulanacak dediler bende pek bişey anlamadım netten araştırdığım kadariyla yumurtalarin hepsi esit büyüklükte olsunlar diye bu protokolu uyguluyorlarnis hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Aynen hayırlısı olsun. Tek toplamada fazla yumurta olsun diye olabilir. Olsun da geç olsun önemli olan o

Hayırlı olsun canım.
Ekledim listeye.
Daha önce düşüklerin mi oldu?
Aslında en iyisi ngs ye göndermek tabi ama çok maliyetli ve az yumurta olunca olmuyor işte.
Eşimle ben tasiyiciyiz 2 çocugumda da peroksizomal bozuklugu var oyuzden pgt ve ngs yapıldı şükür biri normal geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…