-
- Konu Sahibi melekomelek
33 ilk denemeMerhabalar ,
Tüp bebek yolunda epey yorulan ama yine de pes etmeyen biri olarak bu süreci
paylaşmayı ve sizlerle karşılıklı konuşmayı istedim
Yaşım 40, 3 kere olumsuz denemem oldu 1 i kürtaj 2 si negatif ama pes etmeyeceğim tabi ki
En son tedavimde2 kere yumurta topladık ve 6 tane 3. gün embriyolarım ( ) donduruldu.
Ağustos sonu gibi bir aksilik olmazsa transfer olurum diye düşünüyorum.
❤
Transfer olacak arkadaşlarla birbirimize destek olalım lütfen
Transfer öncesi neler yapıyorsunuz dertleşelim...
Kızlarrrrr
Yaşınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu da yazarsanız listemize ekleyeyim
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Transfer Tarihi Sonuç melekomelek 40 4. deneme @Efsaar 32 İlk deneme @nopenoname 38 İlk deneme @Yazkizim32 32 ilk deneme @Bulut347 34 ilk deneme ayliss 24 2. deneme @Zaman5432 35 4. deneme @Tuna umut 34 ilk deneme @denz2010 35 İlk deneme @Punk3 35 ilk deneme @nazli busra 26 ilk deneme @fasullebebek1 29 2. deneme S scooby-doo 31 2. deneme Mlk anns 34 İlk deneme @aaynaa 37 3. deneme
33 ilk den
24 ilk denemeMerhabalar ,
Yaşım 40, 3 kere olumsuz denemem oldu 1 i kürtaj 2 si negatif ama pes etmeyeceğim tabi ki
En son tedavimde2 kere yumurta topladık ve 6 tane 3. gün embriyolarım ( ) donduruldu.
❤
Kızlarrrrr
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Transfer Tarihi Sonuç melekomelek 40 4. deneme @Efsaar 32 İlk deneme @nopenoname 38 İlk deneme @Yazkizim32 32 ilk deneme @Bulut347 34 ilk deneme ayliss 24 2. deneme @Zaman5432 35 4. deneme @Tuna umut 34 ilk deneme @denz2010 35 İlk deneme @Punk3 35 ilk deneme @nazli busra 26 ilk deneme @fasullebebek1 29 2. deneme S scooby-doo 31 2. deneme Mlk anns 34 İlk deneme @aaynaa 37 3. deneme
Dondurulmuş olanların tutunma şansı daha yüksek diyorlar bakalım nasıl olucak bu süreç bende çok heyecanlıyımHarikaşanslısın önceden dondurulmuşların var. Benim minnoşlarda 3. gün embriyoları
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Evet ilk gittiğim tüp bebek doktoru taze transferde şans %35 ise donmuşta %60 demişti.Dondurulmuş olanların tutunma şansı daha yüksek diyorlar bakalım nasıl olucak bu süreç bende çok heyecanlıyım
Merhaba canımMerhaba kızlar, bizim de ilk denememiz olucak tüp bebekte. Aynı ay hem yumurta toplanıp hem transfer yapılıyor mu yoksa beklemek mi gerekiyor acaba ?
İşte o ümit,umudunu kesmemek heyecanlandırıyor insanı.Annelik çok zor ama çok güzel bir duygu rabbim hakeden kimseyi evlatsız bırakmasınEvet ilk gittiğim tüp bebek doktoru taze transferde şans %35 ise donmuşta %60 demişti.
Heyecan = ben
Halbuki o kadar da tecrübem var
Çok haklısın canım.İşte o ümit,umudunu kesmemek heyecanlandırıyor insanı.Annelik çok zor ama çok güzel bir duygu rabbim hakeden kimseyi evlatsız bırakmasın
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun tedavinMerhaba kızlar bende yeni başladım tedaviye pazartesi iğnemi vurunmaya baslicam adet olana kadar vurunup adetli iken kontrole cagirildim daha sonra ilave iğneler olacakmış ilk denemem benimsw o yüzden cok heyecanlıyım rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimiz mutlu haberler alırız inşallah
Teşekkür ederim canım aynen öyle tecrübe edinenler bizleride aydınlatsın inşallah benimki sebepsiz olanından bana sebepsizde cok fazla surmez en fazla 15 gün sürer demişlerdi ama bana uzun tedavi yapilacagi söyledi 10 gun fazladan iğne olacağım bu durumu yaşayan var mi hiç aslında ben bunu cok merak ediyorumHoşgeldin canım. Hayırlı olsun tedavinaynen hepimiz heyecanlıyız. Kafamıza takılanları buradan paylaşalım muhakkak bir bilen çıkar İlk defa deneyecekler için diyorum.
Sebepsizse ben sana histereskopi olmanı tavsiye ederim. Arkadaşım vardı 5-6 sene uğraştı doktorlar hiç bir şey yok dediler. En son bir doktor histereskopiyi önermiş. İşlem yaparken rahimde perde olduğunu görüyorlar. Sonra tüp bebek denedi ilk denemesinde hamile kaldı. Şimdi çok tatlı bir kızı varTeşekkür ederim canım aynen öyle tecrübe edinenler bizleride aydınlatsın inşallah benimki sebepsiz olanından bana sebepsizde cok fazla surmez en fazla 15 gün sürer demişlerdi ama bana uzun tedavi yapilacagi söyledi 10 gun fazladan iğne olacağım bu durumu yaşayan var mi hiç aslında ben bunu cok merak ediyorum
Histeroskopi oldum canım sonrasında iki aşılama denedik ama olmadi maalesef bende direk tüp bebek istedim bunda şans daha yüksek diye inşallah bende ilk denememde basari elde ederim canımSebepsizse ben sana histereskopi olmanı tavsiye ederim. Arkadaşım vardı 5-6 sene uğraştı doktorlar hiç bir şey yok dediler. En son bir doktor histereskopiyi önermiş. İşlem yaparken rahimde perde olduğunu görüyorlar. Sonra tüp bebek denedi ilk denemesinde hamile kaldı. Şimdi çok tatlı bir kızı var
Sana uzun protokol mü uygulayacaklar.
Normalde iğneleri kullanmaya başlıyorsun 10-15 gün içinde topluyorlar
Aynen hayırlısı olsun. Tek toplamada fazla yumurta olsun diye olabilir. Olsun da geç olsun önemli olan oHisteroskopi oldum canım sonrasında iki aşılama denedik ama olmadi maalesef bende direk tüp bebek istedim bunda şans daha yüksek diye inşallah bende ilk denememde basari elde ederim canım
Evet uzun protokol uygulanacak dediler bende pek bişey anlamadım netten araştırdığım kadariyla yumurtalarin hepsi esit büyüklükte olsunlar diye bu protokolu uyguluyorlarnis hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Aynen canım zor süreçlerden geciyoruz hepimiz Allah yardımcımız olsunAynen hayırlısı olsun. Tek toplamada fazlaypruz yumurta olsun diye olabilir. Olsun da geç olsun önemli olan o
Merhabalar ,
❤
Kızlarrrrr
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Transfer Tarihi Sonuç melekomelek 40 4. deneme @Efsaar 32 İlk deneme @nopenoname 38 İlk deneme @Yazkizim32 32 ilk deneme @Bulut347 34 ilk deneme ayliss 24 2. deneme @Zaman5432 35 4. deneme @Tuna umut 34 ilk deneme @denz2010 35 İlk deneme @Punk3 35 ilk deneme @nazli busra 26 ilk deneme @fasullebebek1 29 2. deneme S scooby-doo 31 2. deneme
Eşimle ben tasiyiciyiz 2 çocugumda da peroksizomal bozuklugu var oyuzden pgt ve ngs yapıldı şükür biri normal geldiHayırlı olsun canım.
Ekledim listeye.
Daha önce düşüklerin mi oldu?
Aslında en iyisi ngs ye göndermek tabi ama çok maliyetli ve az yumurta olunca olmuyor işte.
Benim 3.denememHayırlı olsun canım.
Ekledim listeye.
Daha önce düşüklerin mi oldu?
Aslında en iyisi ngs ye göndermek tabi ama çok maliyetli ve az yumurta olunca olmuyor işte.
Tamam canım listede düzelttim.Benim 3.denemem