- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
Kaliteleri ve hücre sayıları için bişey dediler mi ?Şöyle bende rezerv azlığı var 5 kere yumurta toplama yapıldı hiç transfer olmadım ilk defa bu ay olacağım elimde sadece 2 tane 3. Gün embriyosu oldu. Malesef son üç toplama da ya döllenme olmadi yada boş çıktı zaten hep 2 yumurta gözüktü
Sıkılıp direkt suyunu içmek daha faydalı diye duymuştum.Ben hep yumurta kalitesine odaklandım transfer öncesi ve sırasında ne yapılması gerektiğini bilmiyorumnar suyu mu ise yarıyor ne yapıyorsunuz kendiniz mi sıkıyorsunuz yoksa hazır mi
Galibaİlk transfer senin olacak sanırsam
Aminnnnnnnnnnn canım inşallahGalibainslalah güzel haberi burda paylaşabilir im
Biri için çok iyi kalite dedi bisiler dedi ama yabancı terimler kullandı anlamadım işin açıkçası ben sorup moral bozmak istemiyordum eşim tuttu sordu kaliteleri nedir diye biri çok iyi kalite dedi diğeri orta nasipten öte yol yok . İşimi Allah'a bıraktım oldu biliyorum artıkKaliteleri ve hücre sayıları için bişey dediler mi ?
Sizin nedir durum kaliteleri nedir 3. Gündü sanırım değil mi sizindeKaliteleri ve hücre sayıları için bişey dediler mi ?
Evet 3. gün embriyoları benimde.Sizin nedir durum kaliteleri nedir 3. Gündü sanırım değil mi sizinde
İki kere toplamada 6 embriyo oldu.5. Güne riske mi atmak istemediler aslında yumurta sayısı çok
İki kere toplamada 6 embriyo oldu.
3+3 şeklinde.
Bence de riske atmak istemediler.
İğnesiz tedavi gördüm bu sefer.
İğneyle zar zor 2 embriyo oluyordu.
Klomenle 3 er embriyo oluştu.
İğneye göre daha doğaldır diye düşünüyorum.
İnşallah sonrasında yanılmam.
Bu tedavinin daha doğru olduğu söyleniyor özellikle rezerv azlığında keşke bana da öyle bir tedavi uygulasaydilar neyse buna şükür cok sevindim inşallah güzel bir haber alırız sizden deİki kere toplamada 6 embriyo oldu.
3+3 şeklinde.
Bence de riske atmak istemediler.
İğnesiz tedavi gördüm bu sefer.
İğneyle zar zor 2 embriyo oluyordu.
Klomenle 3 er embriyo oluştu.
İğneye göre daha doğaldır diye düşünüyorum.
İnşallah sonrasında yanılmam.
Hiç üzülme şöyle düşün belki şuan tam zamanı değildi hem okul açılınca en azından kafan oyalanir bekleme süreci daha hızlı geçer bende öğretmenim ordan biliyorum3 Ağustosta transferim olacaktı. Covid oldum. Herşey mahvoldu. 2 ay beklemeyi öneriyor doktorum. Çizik atılmıştı onun anlamı kalmadı. Öğretmenim ,tatilimde olacak diye sevinmiştim o da bitti. Allah başka şeyle sınamasın ama çok üzüldüm elimde değil
Ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim.Hiç üzülme şöyle düşün belki şuan tam zamanı değildi hem okul açılınca en azından kafan oyalanir bekleme süreci daha hızlı geçer bende öğretmenim ordan biliyorum
Merhaba 10 yumurtam toplandı 1 tanesi donduruldu geriden gelen 3 tane var onunda haberi yarın gelecek hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın isteyen hak eden herkese annelik duygusunu yaşatsın gerçekten çok zor bir süreçmiş…Kimse yok mu kızlarrrrrrrrr
Merhaba transfer için kullanılan ilaçların maliyeti ne kadar acaba aşağı yukarı?:) umarım her şey güzel olur hepimiz içinBende transfer için için ilaç kullanmaya başladım. Temmuzun sonu veya ağustosun başı transfer olur sanırım
EvetCanım senin ilk denemen mi olacak
Her şerde bir hayır vardır bozmayın moralinizi.3 Ağustosta transferim olacaktı. Covid oldum. Herşey mahvoldu. 2 ay beklemeyi öneriyor doktorum. Çizik atılmıştı onun anlamı kalmadı. Öğretmenim ,tatilimde olacak diye sevinmiştim o da bitti. Allah başka şeyle sınamasın ama çok üzüldüm elimde değil
Hoşgeldin canım.Merhaba 10 yumurtam toplandı 1 tanesi donduruldu geriden gelen 3 tane var onunda haberi yarın gelecek hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın isteyen hak eden herkese annelik duygusunu yaşatsın gerçekten çok zor bir süreçmiş…
Haklısınız allah beterinden saklasın. Sizlere de yolunuzda kolaylıklar dilerimHer şerde bir hayır vardır bozmayın moralinizi.
Biraz bekleyip transferinizi olursunuz.
Geçen yumurta takibi için dr a giderken bir bayanla tanıştım.
Kendisinin de embriyoları dondurulmuş.
1 yıldır her ay ilaç kullanıp transfere hazırlanıyormuş.
Ama maalesef tam transfer zamanı gelince rahim inceliyormuş.
12 aydır her ay ilaç içiyorum çok yoruldum dedi.
Siz kendinizi üzmeyin sizinki sadece aksama.
Çok zorunu yaşayan insanlar var.
Dediğim gibi vardır bir hayır geç olsun da güç olmasın.
İnşallah hepimizin güzel haberlerini paylaşır birbirimize umut oluruzHoşgeldin canım.
Hayırlı olsun tedavin.
İnşallah herkes buradan güzel haberini paylaşır