- 22 Ekim 2021
- 160
- 30
- 31
-
- Konu Sahibi melekomelek
Hayırlısı olsun hakkında inşallah simdi hayırlı bir haber alırsınKızlar benimde ilk denemem negatif 2. Denemem eylülde olcak benide alın aranıza
Canım transfer sonrası çok masraflı olmuyor ilaçlar.Merhaba transfer için kullanılan ilaçların maliyeti ne kadar acaba aşağı yukarı?:) umarım her şey güzel olur hepimiz için
Canım benide yazMerhabalar ,
Tüp bebek yolunda epey yorulan ama yine de pes etmeyen biri olarak bu süreci
paylaşmayı ve sizlerle karşılıklı konuşmayı istedim
Yaşım 40, 3 kere olumsuz denemem oldu 1 i kürtaj 2 si negatif ama pes etmeyeceğim tabi ki
En son tedavimde2 kere yumurta topladık ve 6 tane 3. gün embriyolarım ( ) donduruldu.
Ağustos sonu gibi bir aksilik olmazsa transfer olurum diye düşünüyorum.
❤
Transfer olacak arkadaşlarla birbirimize destek olalım lütfen
Transfer öncesi neler yapıyorsunuz dertleşelim...
Kızlarrrrr
Yaşınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu da yazarsanız listemize ekleyeyim
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Transfer Tarihi Sonuç melekomelek 40 4. deneme @Efsaar 32 İlk deneme @nopenoname 38 İlk deneme @Yazkizim32 32 ilk deneme B Bulut347 34 ilk deneme @ayliss 24 2. deneme Z Zaman5432 35 4. deneme T Tuna umut 34 ilk deneme @denz2010 35 İlk deneme @Punk3 35 ilk deneme @nazli busra 26 ilk deneme
Teşekkür ederimHaklısınız allah beterinden saklasın. Sizlere de yolunuzda kolaylıklar dilerim
Hayırlı olsun canım.Kızlar benimde ilk denemem negatif 2. Denemem eylülde olcak benide alın aranıza
Hosgeldin canım tabiki ekledim seni de.Canım benide yazilk tüp bebek denememden bir kızım oldu 7 yaşında.bu ikinci transfer olucak.bugün ilk muayeneme gittim dekort ve folbiol e başladık.yaşım 31
4 tane dondurulmuş embriyom var.3 günlüklerdi yanlış hatırlamıyorsam.kızımda 3 günlük embriyo iken transfer edilmişti.12 yumurta toplanmıştı o zaman.5 i döllenmiştiHosgeldin canım tabiki ekledim seni de.
Ne güzel bir kızın olmuş.
Donmuş embriyon kalmış mıydı yoksa tedaviye baştan mı başlıyorsun
Harika4 tane dondurulmuş embriyom var.3 günlüklerdi yanlış hatırlamıyorsam.kızımda 3 günlük embriyo iken transfer edilmişti.12 yumurta toplanmıştı o zaman.5 i döllenmişti
Hayırlı olsun canım.Slm kizlar benimde 1 embriyom var pgt ve ngs yapıldı normal çıktı ağustos ortalarında transfer olacak hayirlisiyla
Hosgeldin canım.merhaba kızlar benim de yaş 37 3. tüp bebek denemem olacak ağustos ya da eylül ayında düşünüyorum ne zaman hazır hissedersem hiç hamile kalmadım iki tüp bebeğimde de 5. gün embiriyosu kondu iki tane ama tutmadı çok kiloluydum 9 ay önce tüp mide ameliyatı oldum bebek için hamileliğime olumlu katkısı olur belkii diyerek heyecanlıyım stresliyim çok..
Hiç üzülmeyin her iste bir hayır vardır3 Ağustosta transferim olacaktı. Covid oldum. Herşey mahvoldu. 2 ay beklemeyi öneriyor doktorum. Çizik atılmıştı onun anlamı kalmadı. Öğretmenim ,tatilimde olacak diye sevinmiştim o da bitti. Allah başka şeyle sınamasın ama çok üzüldüm elimde değil
Merhaba taze transfer yapılırsa aynı ay içerisinde yapılıyor, dondurulmuş transfer yapılacaksa rahim dinlendirme yapılıyor. Kararı doktorunuz size uygulayacagi tedaviye ve yumurta kalitenize sayısına vs göre veriyorMerhaba kızlar, bizim de ilk denememiz olucak tüp bebekte. Aynı ay hem yumurta toplanıp hem transfer yapılıyor mu yoksa beklemek mi gerekiyor acaba ?
Taze transfer olucak ben de hiçbir problem yokmuş çok şükür en azından orada şanslıyız ama eşimin değerleri olması gerekenden biraz düşükmüş hareketlilik şekil vs. ama eşime hiçbir takviye vermediler işin tuhafı sadece bana yedi gün falan kullanacağım iğne vericeklermişMerhaba taze transfer yapılırsa aynı ay içerisinde yapılıyor, dondurulmuş transfer yapılacaksa rahim dinlendirme yapılıyor. Kararı doktorunuz size uygulayacagi tedaviye ve yumurta kalitenize sayısına vs göre veriyor
Ne kadar güzelTaze transfer olucak ben de hiçbir problem yokmuş çok şükür en azından orada şanslıyız ama eşimin değerleri olması gerekenden biraz düşükmüş hareketlilik şekil vs. ama eşime hiçbir takviye vermediler işin tuhafı sadece bana yedi gün falan kullanacağım iğne vericeklermiş
Yaaa çoookkkk teşekkür ederim öneri ve iyi dilekleriniz içinNe kadar güzelhiç o kısımları düşünmeyin isterseniz esiniz propolis, polen arı sütü karışımlarından yesin biz öyle yaptık faydası da oldu bize göre, apitera marka almıştık , yumurtaların büyüme durumuna göre igne sayi ve günlerini artıyorlar mutlu son ile biter ins süreciniz