2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba transfer için kullanılan ilaçların maliyeti ne kadar acaba aşağı yukarı?:) umarım her şey güzel olur hepimiz için
Canım transfer sonrası çok masraflı olmuyor ilaçlar.
Ben hepsini reçeteli aldım.
Sadece climara bant diye bir ilaç vardı onu zor buldum. Onu reçetesiz aldım. 4 kutu 700 TL'ye aldım. Yumurta toplamada öncesi ilaçlar masraflı

Canım benide yaz ilk tüp bebek denememden bir kızım oldu 7 yaşında.bu ikinci transfer olucak.bugün ilk muayeneme gittim dekort ve folbiol e başladık.yaşım 31

Canım benide yaz ilk tüp bebek denememden bir kızım oldu 7 yaşında.bu ikinci transfer olucak.bugün ilk muayeneme gittim dekort ve folbiol e başladık.yaşım 31
Hosgeldin canım tabiki ekledim seni de.
Ne güzel bir kızın olmuş.
Donmuş embriyon kalmış mıydı yoksa tedaviye baştan mı başlıyorsun

merhaba kızlar benim de yaş 37 3. tüp bebek denemem olacak ağustos ya da eylül ayında düşünüyorum ne zaman hazır hissedersem hiç hamile kalmadım iki tüp bebeğimde de 5. gün embiriyosu kondu iki tane ama tutmadı çok kiloluydum 9 ay önce tüp mide ameliyatı oldum bebek için hamileliğime olumlu katkısı olur belkii diyerek heyecanlıyım stresliyim çok..

merhaba kızlar benim de yaş 37 3. tüp bebek denemem olacak ağustos ya da eylül ayında düşünüyorum ne zaman hazır hissedersem hiç hamile kalmadım iki tüp bebeğimde de 5. gün embiriyosu kondu iki tane ama tutmadı çok kiloluydum 9 ay önce tüp mide ameliyatı oldum bebek için hamileliğime olumlu katkısı olur belkii diyerek heyecanlıyım stresliyim çok..

Hosgeldin canım tabiki ekledim seni de.
Ne güzel bir kızın olmuş.
Donmuş embriyon kalmış mıydı yoksa tedaviye baştan mı başlıyorsun
4 tane dondurulmuş embriyom var.3 günlüklerdi yanlış hatırlamıyorsam.kızımda 3 günlük embriyo iken transfer edilmişti.12 yumurta toplanmıştı o zaman.5 i döllenmişti

4 tane dondurulmuş embriyom var.3 günlüklerdi yanlış hatırlamıyorsam.kızımda 3 günlük embriyo iken transfer edilmişti.12 yumurta toplanmıştı o zaman.5 i döllenmişti
Harika şanslısın önceden dondurulmuşların var. Benim minnoşlarda 3. gün embriyoları
Hepimiz için hayırlısı olsun.

Slm kizlar benimde 1 embriyom var pgt ve ngs yapıldı normal çıktı ağustos ortalarında transfer olacak hayirlisiyla
Hayırlı olsun canım.
Ekledim listeye.
Daha önce düşüklerin mi oldu?
Aslında en iyisi ngs ye göndermek tabi ama çok maliyetli ve az yumurta olunca olmuyor işte.

Hosgeldin canım.
Bu sefer 3. Gün olarak mı denesen??
Transfer olacakların da 5. Gün mü?
Belki alakası yoktur bilemiyorum ama her kadının bedeni rahimi farklı. Labaratuvarda kalitesi düşen embriyo belki anne rahmindeyken daha sağlıklı gelişir.
Aklıma her şey geliyor valla.

Merhaba kızlar, bizim de ilk denememiz olucak tüp bebekte. Aynı ay hem yumurta toplanıp hem transfer yapılıyor mu yoksa beklemek mi gerekiyor acaba ?

Merhaba kızlar, bizim de ilk denememiz olucak tüp bebekte. Aynı ay hem yumurta toplanıp hem transfer yapılıyor mu yoksa beklemek mi gerekiyor acaba ?
Merhaba taze transfer yapılırsa aynı ay içerisinde yapılıyor, dondurulmuş transfer yapılacaksa rahim dinlendirme yapılıyor. Kararı doktorunuz size uygulayacagi tedaviye ve yumurta kalitenize sayısına vs göre veriyor

Taze transfer olucak ben de hiçbir problem yokmuş çok şükür en azından orada şanslıyız ama eşimin değerleri olması gerekenden biraz düşükmüş hareketlilik şekil vs. ama eşime hiçbir takviye vermediler işin tuhafı sadece bana yedi gün falan kullanacağım iğne vericeklermiş

Ne kadar güzel hiç o kısımları düşünmeyin isterseniz esiniz propolis, polen arı sütü karışımlarından yesin biz öyle yaptık faydası da oldu bize göre, apitera marka almıştık , yumurtaların büyüme durumuna göre igne sayi ve günlerini artıyorlar mutlu son ile biter ins süreciniz

Yaaa çoookkkk teşekkür ederim öneri ve iyi dilekleriniz için Keşke güzel memleketimde bu işlere kalkışsaydık ama maalesef biz yurtdışındayız o yüzden arısütü falan nereden bulabilirim hiçbir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…