2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Evet ben yumurta toplama işlemini oldum. Regl olunca histereskopi işlemi olacağım rahim genişletilecek çift rahim var da bende transferde ondan sonra olacak inşallah Eylül gibi falan baya masraflı ve yorucu bir süreç ama rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım.insallah hepimiz mucize lerimize tez zamanda kavuşuruz

Baktım da topikte yaş olarak en büyük benim Yaş ilerledikçe şans da düşüyor. Ama 40 küsürlerde olup hamile olan bir sürü kişi var. Allah nasip ederse olacak inşallah
Allah yardımcın olsun abla bu sefer mucizen sana sımsıkı tutunsun sende umut olursun herkese güzel düşünelim her şey güzel olsun

Allah yardımcın olsun abla bu sefer mucizen sana sımsıkı tutunsun sende umut olursun herkese güzel düşünelim her şey güzel olsun
Amin canım inşallah.
Valla umutsuz değilim
umutsuz olsaydım bu sefer uğraşmazdım.
Hiç belli olmuyor bu işler.
İnşallah hepimiz için her şey güzel olsun

Kızlar benimde ilk denemem negatif oldu 24 yaşındayım sebepsiz interletife dediler yani hiçbir sıkıntı yokken olmuyornasip işte ilkinde çok iyi demişlerdi iki tane embriyo transferi oldum ikiside tutmadı şimdi ikinci deneme olacam şuan iğne kullanyrm yarın kontrol var ilk taze transferdi bu sefer dondurabliriz Ağustos ta olur transfer bakalım yarın ne olacak

Yolumuz uzun mu kısa mı bilmiyorum ama her şey de hayır vardır her halimize şükür diyip yolumuza devam ediyoruz işte. sıkma canını bu sefer şansımız daha yüksek Allah’ın izniyle güzel şeyler olacak

Bilmyrm kafam o kadar karışık ki bu sefer ya olmazsa diyorum çevredeki insanlar bana ne diyecekler sürekli düşünemeden yapamyrsn hep aklında yine olmazsa diye suekeli bunu dusunyrm artık çıksın aklımdan zar zor para biriktirip yapyrz o da olmayınca insanın çok zoruna gidyr inşallah bu son olur hepimiz için

konacaklar da 5. gün embriyosun dondurulmuşlarım var bilmiyorum gerçekten ben de ne düşüneceğimi bilmiyorum

Gerçekten senin bu düşündüklerinle hepimiz mücadele ediyoruz.aynı endişe,korku ama öncelikle başkalarının ne düşündüğünü tamamen sil kafandan kimse senin ne yaşadığını bilmediği için bir şey deme hakları da yok onlara böyle bir hak verme , kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.
Bide şöyle düşün bu günler çok zor ama hayatta bununla sınanmazsan daha kötü şeylerle sınanabilirsin bide tadını çıkar ya keyif al kendini mutlu edecek şeyler bul çalışmıyorsan örgü ör , işleme yap meditasyon yap,bol bol da dua et çok bunaltmışsın kendi Eşinle birbirinizi hep yükseltin başka türlü olmaz canım dualarım seninle

Yok calısmyrm Allah kahretsin ki çevre oylenbir çevreki o kadar kötü kalpli insanslrki benim eşimin ailesi vanliyim İstanbul'a gelyrm tedavi için başkasının evinde kalyrm yani gorumcemin şuan yine onun evindeyim onun o kötü sözlerine maruz kalyrm bazen stres yapyrm delirten inşallah olur diyorm kurtulayım artık bu serüvenden Allah razı olsn canm gerçekten çok bunaldım bazen diyorm keşke hiç evlenmeseydim evlenmeden önce sadece okul dertlerim vardı calısmyrm kafamı başka şeylere vereyim diyorm olmuyor ya nasıl yapacam bilmyrm

Eşin neden müsaade ediyor ki .. orda rahatsızsan başka bir yerde kalsaydınız keşke tedavi süresinde en önemli şey sensin bu kadar sinir, stres zaten ilaçlar ayarımızı kaçırıyor

Eşin neden müsaade ediyor ki .. orda rahatsızsan başka bir yerde kalsaydınız keşke tedavi süresinde en önemli şey sensin bu kadar sinir, stres zaten ilaçlar ayarımızı kaçırıyor
Bende dedim kalmak istemyrm ama malum İstanbul'da kimse bir aylığına ev kiralamiyor bizim de hastanemiz Ataşehir Memorial da kiralar heryerde çok pahalı eşyalı evle birlikte bizde idare edyrz şimdilik geçen sefer evdeydi banacok stres yaşatti bu arada görümcem şuan Van'da ailesini görmeye gitti ben onun evinde kalyrm telefonumu ucak moduna aldim wifi ile baglanyrm sadece Instagram birde buraya bakyrm kimseyle konsmyrm gerçekten stres çok etkiliyor doktor bu ay dondurup gelecek ay transfer yapabilrm dedi yarın son kontrol sonra yumurta toplama olacak yarın söyleyecek tazemi dondurulmusmu bende gelecek aya kadar görümcem gelecek eve o yüzden burda kalmak istemyrm ev aryrm

Ne var yani senin yanında olsaydı destek çıksaydı kardeş kardeş işlerinizi halletseydiniz insanlarda sevgiden çok nefret duygusuyla dolmuşlar artık ama duyma kimseyi bence çoğu bitmiş azı kalmış sinirlerinde bozulmuş iyice ama rahatlat kendini bundan sonrası güzel olsun Allah’ın izniyle

Yaşın daha genç canım.
Hiç stres yapma zaten tedavidesin.
İlki tutmadı olabilir bu sefer de tutmayacak diye bir şey yok.
Hep olumlu düşün inşallah olumlu olacak

Sorun ne peki tüp bebek için

Amin Allah razı olsun hepimiz için güzel olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…