2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Sorun yok diyorlar bende anlamyrm bu sefer daha çok kafam karsyr hani bir sorun varmı bulmayrlarmi diye bu sefer onu dusunyrsn
Çok haklısın sebepsiz olunca bulamıyorlar mı diye düşünür insan.
Hiç darlama kendini bugün senin görümcene işin düşmüş yarın da onun sana düşer.
Zaten üzülüyorsun belli edemiyorsun birde üstüne böyle abuk sabuk konuşanlar oldu mu daha da etkileniyor insan.
Sen tedavine bak ablacım kimseye takılma çünkü üzülünce derdine ortak olan olmuyor.
Anca lafa gelince konuşurlar.

Üzülme yaşın küçük olduğu için şansın çok bir bakmissin kendiliğinden hamile kalmış olacaksın stresle baş etmek gerçekten çok zor bende bu süreçte kimseyi görmek dahi istemiyorum hicbirsey söylemedikleri halde değişik bir psikoloji çok enteresan ben kimseden destek dahi istemiyorum ah vah duymaya stres yapma demelerine vs duymk istemediğim için herhalde . Yani süreç zor umut hep var ara ara dibe inip çıkıyorum bende ya çocuğum olmazsa diye çok korkuyorum sonra tekrar toparlaniyorum yani herkes aynı durumda üzülme en büyük sansin yaşın üzülme

Aynn öyle işte ister istemez insan üzülüyor gerçekten kimse yaşamadan anlamyr bizim varda ne oldu diyorlar bu günlerin tadını çıkarın diyip duruyorlar sadece kendimizi uzmekle kalyrz çok saolun hepinize konuşmak iyi geldi

Doktor aynı sizin dediğiniz gibi dedi yaş çok önemli sıkıntı yoksa olur dedi ben de doktora o zman niye olmuyor diye soryrm oda bana nasip diyor..şansımız yüksek ama yaptık bir defa olmadı bu seferde çok korkyrdm hatta doktor normal yollardan olma şansı da çok yüksek çünkü hiç problem bulamadılar eee bende yoksa neden altı yıldır olmuyor diye sorgulamadan duramyrm

Zamanı gelmemiştir öyle düşün ama tedavini aksatma ayrıca vitamin takviyesi alıyor musun mutlaka kan değerlerine bak d vit çok önemli

Eşinin testleri iyi değil mi ?
Spermiogram dışında sperm dna hasar testi de yapılıyor.
Onu da yaptırsın eğer yapılmadıysa.
Sperm testi iyi çıkabilir ama bi ihtimal dna hasarı da olabiliyor.

Sorun yok diyorlar bende anlamyrm bu sefer daha çok kafam karsyr hani bir sorun varmı bulmayrlarmi diye bu sefer onu dusunyrsn
Sebepsiz değil sebebi bilinemeyen infertilite olarak geçiyor.bir sebebi var fakat bilinemiyor.benimde mesela herşey normal herşey yolunda yumurtalar büyüyor gelişiyor kaliteliler ama kendiliğinden döllenme olmuyor.tüp bebekle ilk denemede oldu o da garip demek ki döllenme sürecinde bir problem oluşuyor.artık düşünmüyorum sende düşünme işin içinden çıkamazsın yoksa relax rahat ol gerisi boş

Ben birinden sey duymuştum kiminin yumurtasinin zari karin oluyo sperm delip dolleyemiyo diye bazen kendime diyorum benimki öyle mi acaba diye valla aciklanamayan olunca insanın aklına herşey geliyo

Kızlar tekrardan merhaba, biz önceden de belirttiğim gibi yurtdışında oturuyoruz bugün ilaçların isimlerini aldık doktordan, doktorumuz başka ülkelerde daha ucuz olabileceğini söyledi. Türkiyeden nasıl fiyat alabilirim bir fikriniz var mı?

İnternette güncel eczane deki fiyatları yazıyor ordan bakabilirsin (sen başka bir şey sormuş olabilirsin )

Ben birinden sey duymuştum kiminin yumurtasinin zari karin oluyo sperm delip dolleyemiyo diye bazen kendime diyorum benimki öyle mi acaba diye valla aciklanamayan olunca insanın aklına herşey geliyo
Onu bende duymuştum evet.birde geçenlerde bir yazıda okudum bilimadamları yumurtanın bir koku yaydığını ve o kokuyla spermin yumurtayı bulduğunu yazmışlardı hatta bunun üstünde çalışmalara devam ediliyor ve sonuçlanırsa sebebi bilinmeyen infertilite vakalarına teşhis şansı sunuyor falan diye yazıyordu.

Yani olabilir canım valla ben böyle şeylere özellikle sebepsiz olanına Allah'ın sınavı diyorum vakti zamani gelmeden hersey mukemmel de gitse Rabbim ol demeden olmuyo vardır Rabbim in de bi bildiği bolca dua edelim verecekse o verecek yavrularımızı kucağımıza inşallah burda herkes mutlu sonuçları açıklar

Merhabalar herkese Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun isteyen herkese bizlerede anne olmayı nasip etsin inşallah.benm de iki negatif denemem var.bu ay adet olunca histereskobi için gün verecekler rahme çizik atacaklar.ve hemen gider adetimde tedavime baslicam inşallah Ağustos sonu tedaviye başlarsak Eylül de de Allah nasip ederse transfer olur sanırım

İnşallah tedaviniz hayırla sonuçlanır.banada bu ay histereskobi yapılacak çizik atılacak nasıl bir işlem acaba adet olunca ara cagircaz dediler adet ortasında mi yapılıyor birde narkozla mi oluyor bu işlem ağrılı mi

Ben hep yumurta kalitesine odaklandım transfer öncesi ve sırasında ne yapılması gerektiğini bilmiyorum nar suyu mu ise yarıyor ne yapıyorsunuz kendiniz mi sıkıyorsunuz yoksa hazır mi
Yumurta kalitesi için neler yapıyorsunuz acaba söylerseniz çok sevinirim benden on yumurta toplanıyor hepsi dolleniyor fakat bir kaliteli oluyor en sonda çikolata kisti hastası oldgmdan kalitesi düşüyor heralde hiç bi doktor bu konuda bir açıklama yapmiyor

Ofis histeroskopi hakkında bilgim yok eğer öyle olacaksa ben normal ameliyathane de genel anesteziyle oldum adet bittiği gibi rahim kalınlaşmadan oluyormuş :)) bir kaç gün lekelenmem oldu hafif bir ağrı onun dışında bir şey yok opu gibi değildi ama bana öyle demişlerdi bunda net daha fazla narkoz alınıyor çünkü ayılmaya çalıştığımı hatırlıyorum bide çok üşüdüğümü ortam biraz geriyor ama eğer endişeliysen endişelenme her şey çok güzel olacak çiziğin faydasını gören çok insan var Allah’ın izniyle güzel sonuçlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…