2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben 14 haftada sanırım bir kanama yaşamıştım ondan beri kestiler benim enox kan sulandırıcı igneyi sadece ecoprin tablet devam dediler o da doğuma kdr evet detaylida kan akışı izleniyor hatta kan atimini dinleyip ölçüyorlar benim ki sorunsuz çıktı çok şükür göbek de kocaman oldu artik her gun daha da zorlanıyorum yürümeye işe gitmeye yaşamaya 🤣 bir yandan da ne mutlu ki tanidiklarin yanında çalışıyorum birsey olsa hemen hooop hastaneye götürüyorlar yardımcı oluyorlar sagolsunlar.

Bel ağrıları göğüs sizlamalari başladı bende doğum tarihi en son bakıldığında 2 Mayıs denildi hayırlısı bakalım.

Rabbim transfer olacaklara hayırlısı ile bebiş sevincini yaşatsın inşallah olanlarinda kucağına almayı nasip etsin

Ben 14 haftada sanırım bir kanama yaşamıştım ondan beri kestiler benim enox kan sulandırıcı igneyi sadece ecoprin tablet devam dediler o da doğuma kdr evet detaylida kan akışı izleniyor hatta kan atimini dinleyip ölçüyorlar benim ki sorunsuz çıktı çok şükür göbek de kocaman oldu artik her gun daha da zorlanıyorum yürümeye işe gitmeye yaşamaya 🤣 bir yandan da ne mutlu ki tanidiklarin yanında çalışıyorum birsey olsa hemen hooop hastaneye götürüyorlar yardımcı oluyorlar sagolsunlar.

Bel ağrıları göğüs sizlamalari başladı bende doğum tarihi en son bakıldığında 2 Mayıs denildi hayırlısı bakalım.

Rabbim transfer olacaklara hayırlısı ile bebiş sevincini yaşatsın inşallah olanlarinda kucağına almayı nasip etsin
oyy masallah
o kocaman gobek bende hala yok
cok mınnos bır cıkıntı var sadece:)
19+4 bugun
hem artık göbişim belırsın ıstıyorum hemde hareketleri hissetmek ıstıyoruumm

Sizde pıhtı sorunu var mı peki. Pıhtı sorunu olmuş olsa detaylida belli oluyor mu o zaman canım bilgim yok o yüzden soruyorum

Kızlaarr selaam
Şimdi size bir soruyla geldim
Hem doktorunuzun yorumu hemde sizin yorumlarınızı merak edıyorum …
Herkes cevaplamaya calısırsada cok sevınırım.

Tüp bebek annesiyiz diye normal doğum olmaz dendi mi size ??
Canım ben buna çok denk geldim hani merakta ettim neden tüp bebekte hep sezeryan diye bu bebeklerin çok kıymetli ve zahmetli olduğunu bu yüzden riske atmamalari gerektiğini söylediler
Sana normal doğum olmazmi dediler

Canım ben buna çok denk geldim hani merakta ettim neden tüp bebekte hep sezeryan diye bu bebeklerin çok kıymetli ve zahmetli olduğunu bu yüzden riske atmamalari gerektiğini söylediler
Sana normal doğum olmazmi dediler
Bana doktorum bu konuda asla yorum yapmadı bende sormadım sadece hersey yolunda giderse tabıkı normal yapıcaz dedi.
Bende senın gıbı hep kulaktan dolma seyler duyuyorum. Bu konuyu kendı doktoruma sorunca sizede yazcam

KIZLAAR GÜNAYDINN :)
BEN YİNE İDRAR YOLU ENFEKSIYONU OLMUŞUM.
İKİ HAFTAD BİR NASIL OLUNUR AKLIM ALMIYOR.
YİNE AĞRI ŞİKATİYLE GİTTİM.
GEÇEN SEFER MUNUROL VERMISTI ŞİMDİ KLOMAKS ANTIBIYOTIK VERDI.
ON KERE SORDUM SAKINCASI YOK DIMI DIYE YOK OLSA VERIRMIYIM DIYOR. ECZACI DA BIR SENEDIR TÜP BEBEK İLAÇLARINI ALDIGIM YER ORAYADA SORDUM ORASIDA SIKINTI YOK DIYOR AMA GELDE ANLA İŞTE :)

KULLANAN VARMI ACABA GRUPTA KLOMAKS ANTİBİYOTİK
Canm bende kum dokuyormusum enfeksiyon tekrarlarmis bende maalesef antibiyotigin zararı yok bende sordum dktrlara ikinci kez antibiyotik kullanıyorum ilkinde idrar enfeksiyon icin kullandım geçti şimdide boğazım ağrıyor grip olmuşum tekrar antibiyotik kullaniyorum

Canm bende kum dokuyormusum enfeksiyon tekrarlarmis bende maalesef antibiyotigin zararı yok bende sordum dktrlara ikinci kez antibiyotik kullanıyorum ilkinde idrar enfeksiyon icin kullandım geçti şimdide boğazım ağrıyor grip olmuşum tekrar antibiyotik kullaniyorum
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine bol bol dinlen.

Kızlar çok şükür bin şükür nipt test sonucumuz geldi Amerika'dan. Bütün olumsuzluklara karşı negatif yani hastalık riski yok denildi.
Artık gönül rahatlığıyla kalan haftalarımı yaşayacağım inşallah.
Gözün aydın canım
Çok şükür 🙏🙏
Çok uğraştırdı seni ama şükür sıkıntı yok.

Kızlar dr kontrolüm vardı sabah.
Her şey yolunda çok şükür 🙏🙏
Yalnız benim fındık kız değil erkekmiş.
Saklamış kendini 🤣🤣 Dr erkek diyince şok oldum. Pipisini gösterdi öyle inandım 🤣🤣
ALIŞVERİŞ YAPTINMIII
AAYY BIZ ALISVERISINI YAPTIK DUSUNSENE DEGISTIGINI :KK70:

YANI BIZDE KROMOZOMA BAKILMISTI DÖNMEZ MUHTEMELEN AMA YANI BAKILMADAN TAHMIN EDILSEYDI AMANİİ :anneadayı:
SENİN NAZLICAN ŞAŞIRTTI BİZİ :*

ALIŞVERİŞ YAPTINMIII
AAYY BIZ ALISVERISINI YAPTIK DUSUNSENE DEGISTIGINI :KK70:

YANI BIZDE KROMOZOMA BAKILMISTI DÖNMEZ MUHTEMELEN AMA YANI BAKILMADAN TAHMIN EDILSEYDI AMANİİ :anneadayı:
SENİN NAZLICAN ŞAŞIRTTI BİZİ :*
Yok öyle pek bir şey almadım. 2 pembe zıbın aldım ki giydiririm onu. Pembe alt üst hastane çıkışı aldım onu degiştiricem

X