- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 32
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.721
Çook sevindim canimKızlar dr kontrolüm vardı sabah.
Her şey yolunda çok şükür
Yalnız benim fındık kız değil erkekmiş.
Saklamış kendiniDr erkek diyince şok oldum. Pipisini gösterdi öyle inandım
AhhKızlar dr kontrolüm vardı sabah.
Vallahi dediğin gibi ekşınlı geldik ekşınlı gidiyoruzAhhmelekomelek bu bebişin her şeyi böyle sürprizli gidecek anlaşılan
Sağlıkla gelsin de, kız erkek fark etmez
Aaaa çok şaşırdım sağlıklı olsun bebiş cinsiyetin önemi yok inşallah alış veris yapmamışsındırKızlar dr kontrolüm vardı sabah.
Sağlıklı olsun yeterli.Aaaa çok şaşırdım sağlıklı olsun bebiş cinsiyetin önemi yok inşallah alış veris yapmamışsındır
Geçmiş olsun. Evet çoğu kişi lekelenme veya kanama yaşadı. Dinlenin bol bol. İnşallah bir sıkıntı olmazHanimlar merhaba araniza yeni katildim
4+4 bugün Transfer sonrasi 13. günüm
Bir kac gündür kahverengi akintim var bugün yogunlasti Doktora gittim kirmizi olmadigi sürece sorun yok dedi ama belki olabilirde vücut atar dedi kese cok kücüktü haftaya tekrar gel dedi..
Cok korkuyorum bu benim 5. denemem 25 yasindayim ve hic cocugum yok insallah olur devam eder yawrularim..
Siz yasadiniz mi böyle Bir durum
Geçmiş olsun. Evet çoğu kişi lekelenme veya kanama yaşadı. Dinlenin bol bol. İnşallah bir sıkıntı olmaz
Alabiliyorsanız 1 hafta rapor alın. Riske atmayın.Haftaya işe başlıyorum rapor mu alsam yine acaba ne yapacağımı şaşırdım
Hep yattım şimdiye kadar biraz çalışmak iyi gelir mi ki
Cevaplarınız için teşekkür ederim inşallah yoluna gider herşeyAlabiliyorsanız 1 hafta rapor alın. Riske atmayın.
Ayyy maşallah canım benim allah nazarlardan saklasın analı babalı büyüsünKızlar dr kontrolüm vardı sabah.
Amin canım çok sağol. Darısı başına inşallahAyyy maşallah canım benim allah nazarlardan saklasın analı babalı büyüsün
Bazen 1 hafta geriden geliyor kese. Benimde öyleydi 6 haftalıkken gitmiştim kese 5 haftalık çıkmıştı. Sonra 2 hafta sonra kalp atışı için çağırmışlardı. Şuan çok küçük bebeğin görülmemesi normal yani.Kızlar burada tecrübeli olduğunuz için size sorayım, normalde son adet tarihime göre 6+3 deyim , transfer tarihim 21 Kasım da 5. Gün embriyosu, bugün doktora gittim kese görüntüsüne göre ultrasonda 5+4 gözüküyorsun dedi bu yüzden kese büyümüş ama yolk kesesi ve kalp atışı ya da bebeği göremedim yaşayan var mı, normal mi????
İnşallah canım ben de öyle düşünüyorum sanırım 1 hafta geriden gidiyor kese umarım sonraki kontrol de her şey normal çıkar, başka başlıkta bir arkadaşımız da 5. Gün embriyosunun boş gebelik olma ihtimalinin düşük olduğunu yazmış o da biraz içimi rahatlattıBazen 1 hafta geriden geliyor kese. Benimde öyleydi 6 haftalıkken gitmiştim kese 5 haftalık çıkmıştı. Sonra 2 hafta sonra kalp atışı için çağırmışlardı. Şuan çok küçük bebeğin görülmemesi normal yani.
Sonra o 1 haftalık fark kapandı.
Kızlar dr kontrolüm vardı sabah.
Sorma yaa hala inanamıyorum. Valla bana da gösterdi pipisini. Gözümle görmesem bende inanmazdım.Kız şuan resmen çığlık attım senin Nazlıcan baya Can çıktı ya ama olsun vallahi yeterki sağlıkla gelsinler hayırlı olsun cnm vallahi benim Pars a erkek kardeş geliyor desene :) vallahi sevindim bizimkisi değişmez ama bizim gözümüze doktor baya baya pipisini soktu
Canım sen kontrole aret hocayami gidiyorsunSorma yaa hala inanamıyorum. Valla bana da gösterdi pipisini. Gözümle görmesem bende inanmazdım.