2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar bir şey soracağım, iki gündür Prolutex vurunca bayağı bir kısmı dışarı akıyor. Ne kadarı gerçekten enjekte oldu hiç emin olamıyorum. Bir tane daha yapsam sorun olur mu acaba? Var mı aranızda bu konuda bir bilgisi olan?

Sen göbekten vuruluyorsun değil mi.
Bence başka yapma bu sefer de fazla gelir.
Bende kan sulandırıcıyı göbekten yapıyorum ve bazen bir kısmı dışarı akıyor.
Yani olur o kadar bence. Çok takılırsan dr un hemşiresine sor canım.

Evet, göbekten yapıyorum. Hani olur biraz akması da, ikidir neredeyse tamamı dışarı akıyor gibi görünüyor. Zaten şuncacık bir şey var bir flakonda. Bugün geç olduğu için yazamadım, yarın bir sorarım. Progestanı fazla almak gibi bir durum olmuyor diye biliyorum ama yine de belli olmaz.

Onun da bir tüyo su var.
Iğne ucunda hafif bir hava kabarcığı olur onu en geriye getirin ki igneyi vurunca en son o piist diye karnınıza igne ile enjekte edilince ilacın geriye tepmesi yani akmasını engeller. Kan sulandırıcı iğneler de mesela geri akma sıkıntı deri yüzeyinde tahriş alerjik reaksiyon yapabiliyor. Umarım bilgili olur bu yazdıklarım önceden iğne yüzünden ağlayan ben prof oldum resmen bu konuda evlat hasreti nelere kadir.

Hiç bilmiyordum bunu, çok teşekkür ederim Bir dahakine buna dikkat edeyim. Daha önce hiç böyle olmamıştı, ben de anlamadım.

Kızlar ben daha 5+2 yim keseyi gördük ama yolk kesesi daha gözükmüyordu normal mi acaba ? 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı doktor kese şuan 6mm her şey normal dedi?
Şu aşamada gayet normal, bir dahakine hepsi görünür
Ben de doktorum keseye baksın isterdim ama haftaya ancak çağırdı. İçim içimi yiyor acaba kese oluştu mu diye

Sen iki kese görmezsen bende bir şey bilmiyorum Dedi dersin.
Ya olsun da, bir olsun iki olsun hiç fark etmez. Ki ben çok korkardım ikiz gebelikten. İlk gebeliğimde de iki kese görünmüştü ilk muayenede, bayağı afallamıştım. Bir sonraki muayenede tek kese ve kalp atışı vardı. Şimdi hepsi kabulüm, yeter ki sağlıklı olsun

Ben sormuştum ilk zamanlar hatta baya çıkmıştı ilacı almamış gibi oldum diye paniklemiştim merkezi aradım hemşire gerek yok yapma demişti.
Geçenlerdede kan sulandırıcıyı ipneyi çıkarınca kanadı baya ve ilacın yarısını belki daha gazlasını dışarı verdi (karnım beze dolu artık yer yok) zar zor yer buluyoruum bezeler öyle büyük ki o sebeple geri verdi hepsini dr aradım yani bi yarısı geri çıkmıştır dedim, yeni yapıyım mı dedim ama yapma dedi.

Bir daha düşününce yapmadım zaten ikinciyi, gerektiği kadarını almıştır vücut inşallah.
Aynen, ben de yer bulamıyorum artık. Yaptığım yerler sepsert oldu, etrafından yapmaya çalışıyorum ama nereye kadar bakalım.

Gerekti kadarını alıyormuş canım. Benimde öyle 18. Haftadayım artık karnımda hiç ama hiç yer yok ceviz büyüklüğünde beze dolu ve koca koca morluklar. Morluk ve beze üstüne vurulmaması gerekiyor ozamanda yer yok resmn saçma sapan yerlere vuruyorum göbek deliği üstüne geçiş yaptım doğuma kadar da devam

İnşallah her şey yolunda giderse benim de doğuma kadar kan sulandırıcı kullanmam gerekecek. Bacağa da yapılıyormuş sanırım, belki bir yerden sonra oralara geçmek gerek.

Kızlar ben daha 5+2 yim keseyi gördük ama yolk kesesi daha gözükmüyordu normal mi acaba ? 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı doktor kese şuan 6mm her şey normal dedi?
benımde ilk gittiğimde yolk kesesi görünmüyordu çünkü çok küçüktü seninki gibi
diğer gıttıgımde hıc yolk fılan demeden hem bebegı gorduk hemde kalp atışını duyduk.

bacaktanda yapılabılır dedi doktorum
bazen bacaktan yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…