2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İnsallah herşey güzel gider ve kavuşursun yavruna canım 🤲🏻 bende geçen ay doktorum tutunma olmuyo sende birtek histtereskopi yapalim birde dedi histereskopi oldum polip varmis kucukmua onlari almis doktorum temizlemis şimdi iste ikinci adetimle basladik canım estrofem kullaniyorum yarin ilk kontrolum var duruma gore transfer tarihi verir heralde
Histeroskopi yapılması çok iyi olmuş o zaman, polip ve miyomlar tutunmayı çok etkiliyor. İnşallah bu sefer her şey güzel ilerler ve mutlu sona ulaşırsın 🙏🏻💕
Şimdiden bol şans diliyorum 🍀

Dün ve bugün hiç kanamam olmadı neyse ki. Az önce de muayeneden çıktım, Allahıma çok şükür her şey yolundaymış. Mini minnacık bebek göründü kesenin içinde, kalbi pıt pıt atıyordu. O kadar gergindim ki, hâlâ da kendime gelemedim. İnsan kafasında kurdukça kuruyor. Kanama alanı falan da göremedi, belki Cumartesi günü o yoğun kanama o yüzdeni ve geçti, bilemiyorum. Ama şimdilik her şey güzel görünüyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Amin, çok teşekkür ederim 🙏🏻
Darısı bekleyen herkesin başına 🙏🏻 💕
Ayyy çok sevindim 🧿 Çok şükür 🙏🙏
Demek ki kanama alanı vardı o geldi.
Vallahi çok mutlu oldum okuyunca 🧿🙏 Gözün aydın.

Histeroskopi yapılması çok iyi olmuş o zaman, polip ve miyomlar tutunmayı çok etkiliyor. İnşallah bu sefer her şey güzel ilerler ve mutlu sona ulaşırsın 🙏🏻💕
Şimdiden bol şans diliyorum 🍀
Valla canim doktora sordum tutunmayi etkiler mi diye küçüktü cok o yüzden etkilemez dedi o yuzden cokda umutlanmak istemedim rahim filminde de küçük oldugu icin gozukmemis ama doktorun buyuyebilecegi icin aldim temizledim dedi cizikte atıldı bakalım inşallah şifa olur teşekkür ediyorum güzel dileklerin için 🥰❤️

KIZLAAR GÜNAYDINN :)
BEN YİNE İDRAR YOLU ENFEKSIYONU OLMUŞUM.
İKİ HAFTAD BİR NASIL OLUNUR AKLIM ALMIYOR.
YİNE AĞRI ŞİKATİYLE GİTTİM.
GEÇEN SEFER MUNUROL VERMISTI ŞİMDİ KLOMAKS ANTIBIYOTIK VERDI.
ON KERE SORDUM SAKINCASI YOK DIMI DIYE YOK OLSA VERIRMIYIM DIYOR. ECZACI DA BIR SENEDIR TÜP BEBEK İLAÇLARINI ALDIGIM YER ORAYADA SORDUM ORASIDA SIKINTI YOK DIYOR AMA GELDE ANLA İŞTE :)

KULLANAN VARMI ACABA GRUPTA KLOMAKS ANTİBİYOTİK
Amoklavin 1000lik kullanıyorum bende 3. Aydan sonra sakinci olmuyor korkma cnm

TEŞEKKÜR EDERIM CANIMM
YAA HANI TUTTUMU DIYE DERTLENIRDIK YA ILK ZAMANLAR
ŞİMDİDE HEP BOYLE SEYLER CIKIYOR :KK70:
HIC BITMIYOR HICBIRSEY
DOĞANA KADAR BİZE RAHAT YOK AYLİİSS
AY SONU DETAYLI ULTRASON VAR ONDANDA HAYIRLISI ILE CIKARIZ ALLAHIN IZNIYLE
SEN NASILSINN NE DURUMDASIN KAC HAFTALIK OLDUNUZ :):KK15:
Bu tekrarlanan bir şeyse nasıl önüne geçebilirsin acaba ya o da önemli.
Bencede yok ya olsun benimde başımda diş belası kaç günlerdir hayattan bezdirdi.
Yarın 11 olucaz Allah nasip ederse , çok şükür canım bir sıkıntı yok 💜

İnsallah herşey güzel gider ve kavuşursun yavruna canım 🤲🏻 bende geçen ay doktorum tutunma olmuyo sende birtek histtereskopi yapalim birde dedi histereskopi oldum polip varmis kucukmua onlari almis doktorum temizlemis şimdi iste ikinci adetimle basladik canım estrofem kullaniyorum yarin ilk kontrolum var duruma gore transfer tarihi verir heralde
Hadi insalh bizede yaz kalınlaşma nasılmis tek estrofemmi kullaniyosun

BENIMDE 2 HAFTA ÖNCE VARDI YİNE ÇIKTI YANI ANLAMIYORUM NEDEN OLUYORKI DEVAMLI
OKADA SU İÇİYORUM DİKKAT EDIYORUM

Vallahi bende anlamıyorum ki inşallah tekrarlamaz🤲
İdrar yolu enfeksiyonuna karşı kızılcık meyvesi suyu çok iyi geliyor. Hamilelikte bir zararı var mı yok mu bir bakın elbette, ona göre deneyebilirsiniz. Hani zaten olduktan sonra antibiyotik alıyorsunuz, ama geçince belki arada içmenizin bir faydası olur, tekrarlamaz.

X