- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 34
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.641
Kızlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Histeroskopi yapılması çok iyi olmuş o zaman, polip ve miyomlar tutunmayı çok etkiliyor. İnşallah bu sefer her şey güzel ilerler ve mutlu sona ulaşırsınİnsallah herşey güzel gider ve kavuşursun yavruna canım bende geçen ay doktorum tutunma olmuyo sende birtek histtereskopi yapalim birde dedi histereskopi oldum polip varmis kucukmua onlari almis doktorum temizlemis şimdi iste ikinci adetimle basladik canım estrofem kullaniyorum yarin ilk kontrolum var duruma gore transfer tarihi verir heralde
Ayyy çok sevindim Çok şükürDün ve bugün hiç kanamam olmadı neyse ki. Az önce de muayeneden çıktım, Allahıma çok şükür her şey yolundaymış. Mini minnacık bebek göründü kesenin içinde, kalbi pıt pıt atıyordu. O kadar gergindim ki, hâlâ da kendime gelemedim. İnsan kafasında kurdukça kuruyor. Kanama alanı falan da göremedi, belki Cumartesi günü o yoğun kanama o yüzdeni ve geçti, bilemiyorum. Ama şimdilik her şey güzel görünüyor
Amin, çok teşekkür ederim
Darısı bekleyen herkesin başına
Benim zaten göbeğim vardı baya transfer öncesinde. O yüzden net hissedemedim bişey.Kızlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı
Valla canim doktora sordum tutunmayi etkiler mi diye küçüktü cok o yüzden etkilemez dedi o yuzden cokda umutlanmak istemedim rahim filminde de küçük oldugu icin gozukmemis ama doktorun buyuyebilecegi icin aldim temizledim dedi cizikte atıldı bakalım inşallah şifa olur teşekkür ediyorum güzel dileklerin içinHisteroskopi yapılması çok iyi olmuş o zaman, polip ve miyomlar tutunmayı çok etkiliyor. İnşallah bu sefer her şey güzel ilerler ve mutlu sona ulaşırsın
Şimdiden bol şans diliyorum
Amoklavin 1000lik kullanıyorum bende 3. Aydan sonra sakinci olmuyor korkma cnmKIZLAAR GÜNAYDINN :)
BEN YİNE İDRAR YOLU ENFEKSIYONU OLMUŞUM.
İKİ HAFTAD BİR NASIL OLUNUR AKLIM ALMIYOR.
YİNE AĞRI ŞİKATİYLE GİTTİM.
GEÇEN SEFER MUNUROL VERMISTI ŞİMDİ KLOMAKS ANTIBIYOTIK VERDI.
ON KERE SORDUM SAKINCASI YOK DIMI DIYE YOK OLSA VERIRMIYIM DIYOR. ECZACI DA BIR SENEDIR TÜP BEBEK İLAÇLARINI ALDIGIM YER ORAYADA SORDUM ORASIDA SIKINTI YOK DIYOR AMA GELDE ANLA İŞTE :)
KULLANAN VARMI ACABA GRUPTA KLOMAKS ANTİBİYOTİK
YANİ SANKİ BIR KAC GUNDUR KARNIMDA MISIR PATLIYOR GİBİBenim zaten göbeğim vardı baya transfer öncesinde. O yüzden net hissedemedim bişey.
Sen hissettin mi
İKİMİZEDE FARKLI ILAC VERMISLERAmoklavin 1000lik kullanıyorum bende 3. Aydan sonra sakinci olmuyor korkma cnm
Bugun idrar verdim enfeksiyon bitmismi bakılacakİKİMİZEDE FARKLI ILAC VERMISLER
SENIN NE DURUMDA TEKRAR MUAYENEYE GITTINMI
BENIMDE 2 HAFTA ÖNCE VARDI YİNE ÇIKTI YANI ANLAMIYORUM NEDEN OLUYORKI DEVAMLIBugun idrar verdim enfeksiyon bitmismi bakılacak
Vallahi bende anlamıyorum ki inşallah tekrarlamazBENIMDE 2 HAFTA ÖNCE VARDI YİNE ÇIKTI YANI ANLAMIYORUM NEDEN OLUYORKI DEVAMLI
OKADA SU İÇİYORUM DİKKAT EDIYORUM
Bu tekrarlanan bir şeyse nasıl önüne geçebilirsin acaba ya o da önemli.TEŞEKKÜR EDERIM CANIMM
YAA HANI TUTTUMU DIYE DERTLENIRDIK YA ILK ZAMANLAR
ŞİMDİDE HEP BOYLE SEYLER CIKIYOR
HIC BITMIYOR HICBIRSEY
DOĞANA KADAR BİZE RAHAT YOK AYLİİSS
AY SONU DETAYLI ULTRASON VAR ONDANDA HAYIRLISI ILE CIKARIZ ALLAHIN IZNIYLE
SEN NASILSINN NE DURUMDASIN KAC HAFTALIK OLDUNUZ :)
Ayy yesinler maşallahBenim fındığa aldım teyzeleri Eki Görüntüle 3175181
Allahim ne tatlı şimdiden süslü olacak belliBenim fındığa aldım teyzeleri Eki Görüntüle 3175181
Hadi insalh bizede yaz kalınlaşma nasılmis tek estrofemmi kullaniyosunİnsallah herşey güzel gider ve kavuşursun yavruna canım bende geçen ay doktorum tutunma olmuyo sende birtek histtereskopi yapalim birde dedi histereskopi oldum polip varmis kucukmua onlari almis doktorum temizlemis şimdi iste ikinci adetimle basladik canım estrofem kullaniyorum yarin ilk kontrolum var duruma gore transfer tarihi verir heralde
Yazarim yarın canım evet şu an tek estrofem verdi doktorum canim birde vitamin kullanıyorum ben kendim demir eksikligim var onun icin falanHadi insalh bizede yaz kalınlaşma nasılmis tek estrofemmi kullaniyosun
Çok şükür çokAyyy çok sevindim Çok şükür
Demek ki kanama alanı vardı o geldi.
Vallahi çok mutlu oldum okuyunca Gözün aydın.
BENIMDE 2 HAFTA ÖNCE VARDI YİNE ÇIKTI YANI ANLAMIYORUM NEDEN OLUYORKI DEVAMLI
OKADA SU İÇİYORUM DİKKAT EDIYORUM
İdrar yolu enfeksiyonuna karşı kızılcık meyvesi suyu çok iyi geliyor. Hamilelikte bir zararı var mı yok mu bir bakın elbette, ona göre deneyebilirsiniz. Hani zaten olduktan sonra antibiyotik alıyorsunuz, ama geçince belki arada içmenizin bir faydası olur, tekrarlamaz.Vallahi bende anlamıyorum ki inşallah tekrarlamaz
Sana da geçmiş olsun ayliss , çabucak geçer umarımBu tekrarlanan bir şeyse nasıl önüne geçebilirsin acaba ya o da önemli.
Bencede yok ya olsun benimde başımda diş belası kaç günlerdir hayattan bezdirdi.
Yarın 11 olucaz Allah nasip ederse , çok şükür canım bir sıkıntı yok