2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Aslında ultrason görüntüsü normal. Dr bişey demedi. Ben dedim bir kaç keredir çamaşırım ıslak oluyor dedim. Ondan sonra o pedli testleri istedi.
Bu kadar rahat tespit edilebildiğini dahi bilmiyordum. Bir yakınım doğuma birkaç hafta kala ıslaklık falan hissetmişti de iki günü hastanede geçmişti amniyo sıvısı mı değil mi diye. Sonunda da idrar çıkmıştı

İyi ki geçiştirmeyip söylemişsin, bazen insan unutuyor ya da nasılsa önemli değildir diyor.

Yaa o ıslaklık bende de oluyor hatta idrar mı kaçırdım diyorum beni doktor alttan muayene etti acaba alttan muayenede fark edilir miydi böyle bişey olsa

Yaa o ıslaklık bende de oluyor hatta idrar mı kaçırdım diyorum beni doktor alttan muayene etti acaba alttan muayenede fark edilir miydi böyle bişey olsa
Yok canım ultrasonda bile anlaşılmadı.
Pembe renkli ince kesilmiş kağıtlar var pamuklarin üstüne koymuşlar. 1 katta sargı beziyle sarmışlar ped gibi olmuş. Onu çamaşırına koyup 1 saat yürüyorsun yavaş yavaş. İşte o pembe renkli kağıtlar mora döndü 1 saat sonrasında.

İlaç olarak ne verdi peki

Antibiyotik neden verdi idrar enfeksiyonun varmi ondan mı acaba

Hap olarak mı verdi
Evet canım hap olarak verdi.
Ben geçenlerde fark ettim idrar yollarimda iltihap olmuştu. Muhtemelen ondan oldu.
İnşallah antibiyotik iyi gelir.
Sende de oluyor değil mi hatta bir ara yazmıştın okumuştum. Bende acaba idrar mi kaçırıyorum demiştim kendi kendime.

Evett bende hala var ama ben bence idrarımı kacırıyorum cünkü ne zaman cok sıksam o zaman oldugunu fark ediyorum bana da fitil verdi hafif sümüksü akıntım vardı o geçti suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…