-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.481
Bu kadar rahat tespit edilebildiğini dahi bilmiyordum. Bir yakınım doğuma birkaç hafta kala ıslaklık falan hissetmişti de iki günü hastanede geçmişti amniyo sıvısı mı değil mi diye. Sonunda da idrar çıkmıştıAslında ultrason görüntüsü normal. Dr bişey demedi. Ben dedim bir kaç keredir çamaşırım ıslak oluyor dedim. Ondan sonra o pedli testleri istedi.
Yaa o ıslaklık bende de oluyor hatta idrar mı kaçırdım diyorum beni doktor alttan muayene etti acaba alttan muayenede fark edilir miydi böyle bişey olsaKızlar şöyle bir sorunum var. Ben bir kaç keredir çamaşırımda ıslaklık görmüştüm. Bugün dr a söyledim. Kendisi de kan ve idrar testi istedi. Ayrıca bu renkli kağıtlı olan pedlerden verdi 2 kere ve ikisinde de pembe olan kağıtlar mora döndü.
Yani bebeğin suyundan sızıntı oluyormuş. Bana antibiyotik verdi 2 gün sonra tekrar aynı testleri yaptırıcam ama çok korkuyorum.
İnşallah antibiyotik işe yarar sızıntı durur
Yok canım ultrasonda bile anlaşılmadı.Yaa o ıslaklık bende de oluyor hatta idrar mı kaçırdım diyorum beni doktor alttan muayene etti acaba alttan muayenede fark edilir miydi böyle bişey olsa
Ayyy maşallahBu arada şimdi sonucunu aldım.
562 çıktı değerim. Elim ayağım titriyor hâlâ, ne hissedeceğimi bilemedim. İki gün sonra testi tekrarlayacağım, inşallah sağlıklı bir artış olur
İlaç olarak ne verdi pekiYok canım ultrasonda bile anlaşılmadı.
Pembe renkli ince kesilmiş kağıtlar var pamuklarin üstüne koymuşlar. 1 katta sargı beziyle sarmışlar ped gibi olmuş. Onu çamaşırına koyup 1 saat yürüyorsun yavaş yavaş. İşte o pembe renkli kağıtlar mora döndü 1 saat sonrasında.
Antibiyotik neden verdi idrar enfeksiyonun varmi ondan mı acabaKızlar şöyle bir sorunum var. Ben bir kaç keredir çamaşırımda ıslaklık görmüştüm. Bugün dr a söyledim. Kendisi de kan ve idrar testi istedi. Ayrıca bu renkli kağıtlı olan pedlerden verdi 2 kere ve ikisinde de pembe olan kağıtlar mora döndü.
Yani bebeğin suyundan sızıntı oluyormuş. Bana antibiyotik verdi 2 gün sonra tekrar aynı testleri yaptırıcam ama çok korkuyorum.
İnşallah antibiyotik işe yarar sızıntı durur
Antibiyotik verdi bir de e vitamini verdi.İlaç olarak ne verdi peki
Kanda iltihap çıktı. Sızıntı olan yeri de kapatabilir antibiyotik dedi.Antibiyotik neden verdi idrar enfeksiyonun varmi ondan mı acaba
Cok geçmiş olsun cnm düzelir sıkıntı yapma bendede idrar enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullanacagimKanda iltihap çıktı. Sızıntı olan yeri de kapatabilir antibiyotik dedi.
Hap olarak mı verdiAntibiyotik verdi bir de e vitamini verdi.
Gözünüz aydınKızlar benim de fetal sonucu temiz çıktı ve bebek erkek
Evet canım hap olarak verdi.Hap olarak mı verdi
Evett bende hala var ama ben bence idrarımı kacırıyorum cünkü ne zaman cok sıksam o zaman oldugunu fark ediyorum bana da fitil verdi hafif sümüksü akıntım vardı o geçti suandaEvet canım hap olarak verdi.
Ben geçenlerde fark ettim idrar yollarimda iltihap olmuştu. Muhtemelen ondan oldu.
İnşallah antibiyotik iyi gelir.
Sende de oluyor değil mi hatta bir ara yazmıştın okumuştum. Bende acaba idrar mi kaçırıyorum demiştim kendi kendime.
Çok geçmiş olsun cnm benimKanda iltihap çıktı. Sızıntı olan yeri de kapatabilir antibiyotik dedi.
Sağol canım.Çok geçmiş olsun cnm benim
Gözün aydın canım allah kucağınıza almayı nasip etsinBu arada şimdi sonucunu aldım.
562 çıktı değerim. Elim ayağım titriyor hâlâ, ne hissedeceğimi bilemedim. İki gün sonra testi tekrarlayacağım, inşallah sağlıklı bir artış olur
Çok sağ olGözün aydın canım allah kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba memnunmusunuz gokalp bey denKayseri prof Gökalp öner