2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar selam biz cinsiyet partimizi dün yaptık Rabbim bize erkek bebek nasip etti. O jadar cok mutluyum ki bi yandan da hala içimde korku herkes alışveriş yapmamı istiyor ama önceki kaybımdan sonra o kadar korkuyorum ki

Hala kan veremedim yine testi tekrarlamam istendi bu 3. Kez kan vermem anlamına gelecek. Anatomik olarak herşey yolunda denildi Allah'a şükür ama kan sonucu çıkmaması canımı sıkıyor.

Partimizden pastamızı ekliyorum kuzenim sağolsun sürpriz yapti bizlere
Gözünüz aydın 💕
Sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah 🙏🏻 💕

Bu arada şimdi sonucunu aldım.
562 çıktı değerim. Elim ayağım titriyor hâlâ, ne hissedeceğimi bilemedim. İki gün sonra testi tekrarlayacağım, inşallah sağlıklı bir artış olur 🙏🏻
Benim doktorum ilk değer yüksek olunca ikinciyi istememişti.. merak etmeyin artarak yükselmeye devam edecektir. Gözünüz aydın 😍

Kızlar şöyle bir sorunum var. Ben bir kaç keredir çamaşırımda ıslaklık görmüştüm. Bugün dr a söyledim. Kendisi de kan ve idrar testi istedi. Ayrıca bu renkli kağıtlı olan pedlerden verdi 2 kere ve ikisinde de pembe olan kağıtlar mora döndü.
Yani bebeğin suyundan sızıntı oluyormuş. Bana antibiyotik verdi 2 gün sonra tekrar aynı testleri yaptırıcam ama çok korkuyorum.
İnşallah antibiyotik işe yarar sızıntı durur 😔😔

Kızlar şöyle bir sorunum var. Ben bir kaç keredir çamaşırımda ıslaklık görmüştüm. Bugün dr a söyledim. Kendisi de kan ve idrar testi istedi. Ayrıca bu renkli kağıtlı olan pedlerden verdi 2 kere ve ikisinde de pembe olan kağıtlar mora döndü.
Yani bebeğin suyundan sızıntı oluyormuş. Bana antibiyotik verdi 2 gün sonra tekrar aynı testleri yaptırıcam ama çok korkuyorum.
İnşallah antibiyotik işe yarar sızıntı durur 😔😔
Neyse ki fark edilmiş, eminin önlemi alınınca bir sıkıntı kalmaz. Çok geçmiş olsun ❤️

X