-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.501
Çok tebrik ederim allah nazardan saklasınKızlar, ikinci değerim de güzel çıktı çok şükür: 1400. 12’sinde ultrasona çağırdı doktorum. Hâlâ inanamıyorum olanlara
Çok çok teşekkür ederimÇok tebrik ederim allah nazardan saklasınben de doktoradan şimdi çıktım rahimde sıvı görünmüyor her şey yolunda dedi bugün lucrin yapıcam üstümden nasıl bir yük kalktı anlatamam
İnşallah Canım.Günaydın kızlar bana şans dileyin bugün dra gidiyorum rahimdeki sıvı gitmiş mi ona bakılacak gittiyse lucrin olacağım
Senin ikiz benceKızlar, ikinci değerim de güzel çıktı çok şükür: 1400. 12’sinde ultrasona çağırdı doktorum. Hâlâ inanamıyorum olanlara
Vallahi bu ikinci değerden sonra ben de bir acaba dedim ama belli de olmuyor bu işler.Senin ikiz bencedemişti dersin
Ahh maşallah yaKızlar, ikinci değerim de güzel çıktı çok şükür: 1400. 12’sinde ultrasona çağırdı doktorum. Hâlâ inanamıyorum olanlara
Çoook şükürAhh maşallah yabir süre daha inanmayarak geçecek çok şükür canım
hadi gözün aydın canımmm, trasnferın ne zaman olacakÇok tebrik ederim allah nazardan saklasınben de doktoradan şimdi çıktım rahimde sıvı görünmüyor her şey yolunda dedi bugün lucrin yapıcam üstümden nasıl bir yük kalktı anlatamam
tebrık ederım maşallaahh,suphanaallah..Kızlar, ikinci değerim de güzel çıktı çok şükür: 1400. 12’sinde ultrasona çağırdı doktorum. Hâlâ inanamıyorum olanlara
kuru ıncır cok yenır ıse prolaktını yükseltiyorAma önemli biseymis sükürki gebe kalmışsınız şimdi doktorum dostinex 1 tane iç dedi
Yaa ben bu ara kuru incere dadandim ama yükseltiyormus hemen bıraktım yemeyi
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar benim kızım olacakmışÇok şükür bugünlere
Aynen öyleymis biraktimkuru ıncır cok yenır ıse prolaktını yükseltiyor
Amin canım sağolGözün aydın canım çok sevindimsağlıkla kucağına almak nasip olsun
Cok şükür cnm sevindimKızlar bugün kontrole gittim. Turnusol testim negatif çıktı çok şükürKandaki iltihap biraz düşmüş ama her ihtimale karşı antibiyotiğe 10 gün devam edeceğim. Ultrasonda da gayet iyiydi her şey. Çok şükür allahıma
Sağol canım. Ayyy Allah düşmanıma vermesin böyle sıkıntı. Herkesin bebeği sağlıkla kucaklarına gelsinCok şükür cnm sevindim
Aminn inşallah canmSağol canım. Ayyy Allah düşmanıma vermesin böyle sıkıntı. Herkesin bebeği sağlıkla kucaklarına gelsin
Yaa çok sevindim ablaKızlar bugün kontrole gittim. Turnusol testim negatif çıktı çok şükürKandaki iltihap biraz düşmüş ama her ihtimale karşı antibiyotiğe 10 gün devam edeceğim. Ultrasonda da gayet iyiydi her şey. Çok şükür allahıma
Sağol canım benimYaa çok sevindim ablageçmiş olsun