-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.441
Bugün 6. günüm, 29’unda kan vereceğim. Ama kandan önce idrar testi yaparım mutlaka. Hazırlıksız yakalanmayayım en azından
Ayy çok heyecanlandım yaBugün 6. günüm, 29’unda kan vereceğim. Ama kandan önce idrar testi yaparım mutlaka. Hazırlıksız yakalanmayayım en azından
Ay evet, hadi negatif yine net bir sonuç da. Pozitif çıkınca kimyasal mı değil mi yine arafta kalıyor insan.Ayy çok heyecanlandım ya
Gerçi insan negatiften çok kimyasal dan korkuyor ama önce pozitif alacaksın sonra da katlanarak artacak Allahın izniyle
Ne zaman yapacaksın? Bize de aaaat
Allahım çok şükür, biliyordum ya
Üç tane almıştım, yarın öbür gün tekrarlarım, inşallah bu sefer mutlu sona ulaşırızAllahım çok şükür, biliyordum yabu test çok iyi canım diğerlerini de bununla devam et mutlaka.
Şimdi koyulaşmasını takip etmekte sıra. Dualarım seninle canım
Hadi hayırlısı çok sevindim
Bu sefer gerçekten sevinmek nasip olur umarımHadi hayırlısı çok sevindim
Maşallah
Şimdi gördüm
Kan testi bir belli olsun daŞimdi gördümçok belli maşallah canım.
Gözün aydın valla çok sevindimçok şükür
İptal ediliyor. Benim 4,75 çıktı. Transfer öncesi 1 in altında olması gerekiyormuş.Prolaktin mi
Katlanarak artsin inşallah şimdiden tebrik ederim canım
Cok şükür cnm çok sevindim
Canım yarın kan verecektin. Güzel sonuçlar alacağına eminimBugün 6. günüm, 29’unda kan vereceğim. Ama kandan önce idrar testi yaparım mutlaka. Hazırlıksız yakalanmayayım en azından
Bekliyoruz canımBugün 6. günüm, 29’unda kan vereceğim. Ama kandan önce idrar testi yaparım mutlaka. Hazırlıksız yakalanmayayım en azından
Maşallah
Katlanarak artsin inşallah şimdiden tebrik ederim canım
Cok şükür cnm çok sevindim
Bekliyoruz canım
Canım yarın kan verecektin. Güzel sonuçlar alacağına eminim
Benimde yarın dr kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.
Artık cinsiyetini de öğreneyim yaww
Gözün aydın canımKızlar selam biz cinsiyet partimizi dün yaptık Rabbim bize erkek bebek nasip etti. O jadar cok mutluyum ki bi yandan da hala içimde korku herkes alışveriş yapmamı istiyor ama önceki kaybımdan sonra o kadar korkuyorum ki
Hala kan veremedim yine testi tekrarlamam istendi bu 3. Kez kan vermem anlamına gelecek. Anatomik olarak herşey yolunda denildi Allah'a şükür ama kan sonucu çıkmaması canımı sıkıyor.
Partimizden pastamızı ekliyorum kuzenim sağolsun sürpriz yapti bizlere
Ayy çok güzelKızlar selam biz cinsiyet partimizi dün yaptık Rabbim bize erkek bebek nasip etti. O jadar cok mutluyum ki bi yandan da hala içimde korku herkes alışveriş yapmamı istiyor ama önceki kaybımdan sonra o kadar korkuyorum ki
Hala kan veremedim yine testi tekrarlamam istendi bu 3. Kez kan vermem anlamına gelecek. Anatomik olarak herşey yolunda denildi Allah'a şükür ama kan sonucu çıkmaması canımı sıkıyor.
Partimizden pastamızı ekliyorum kuzenim sağolsun sürpriz yapti bizlere