-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.521
Sağol canım teşekkür ederimhadi gözün aydın canımmm, trasnferın ne zaman olacak
Geçmiş olsun meleğimKızlar bugün kontrole gittim. Turnusol testim negatif çıktı çok şükürKandaki iltihap biraz düşmüş ama her ihtimale karşı antibiyotiğe 10 gün devam edeceğim. Ultrasonda da gayet iyiydi her şey. Çok şükür allahıma
Kusura bakma kafam gidikhadi gözün aydın canımmm, trasnferın ne zaman olacak
Oy canım ya..Sağol canım teşekkür ederim1 yıldır öldüm öldüm bittim tüm topiklerde yazdım olmadı inşallah allah kısmet ederse ya 31 aralık ya da 2 ocak diye düşünüyorum adet olmamla belli olacak kısa protokol olacak 3-5-3 estrofem sonra progesteron inşallah
İyiyim kuzu şükürKusura bakma kafam gidiksende durumlar nasıl
Sağol canım benim.Geçmiş olsun meleğim
Amin, cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallahtebrık ederım maşallaahh,suphanaallah..
saglıkla ılerlesın canım darısı bızlere
Çabucak geçiyor zaman Allah gönlüne göre versin canımİyiyim kuzu şükür
Opu sonrası regli oldum dün..
İkinci adeti bekliycem bende
evettt gercekten öyleymiş,Çabucak geçiyor zaman Allah gönlüne göre versin canım
Ben de hayırlısı diyorum artık zamanını kendi seçiyor ben ne yapsam boşSağol canım benim.
Seninde maraton başlıyor heee
Hadi hayırlısı inşallah
Ben neyi kaçırdım canım trasferin olcakmi insalhSağol canım teşekkür ederim1 yıldır öldüm öldüm bittim tüm topiklerde yazdım olmadı inşallah allah kısmet ederse ya 31 aralık ya da 2 ocak diye düşünüyorum adet olmamla belli olacak kısa protokol olacak 3-5-3 estrofem sonra progesteron inşallah
Evet canım kısmet olursa ya 31 aralık ya da ocak ilk haftasında inşallah rahimde sıvı görünmedi ilaçsız kalınlık da 8 mm di sen neler yapıyorsun ne zamandır bakamadım forumaBen neyi kaçırdım canım trasferin olcakmi insalh
Canım çok sevindim insalh herşey yolunda gitsin bende adeti bekliyrm doktorum bu sefer famarayla tedavi yapacak dogal siklus yine bakalım ne olcak bu arada hormon yoga önerdiler sen duydunmu hiçEvet canım kısmet olursa ya 31 aralık ya da ocak ilk haftasında inşallah rahimde sıvı görünmedi ilaçsız kalınlık da 8 mm di sen neler yapıyorsun ne zamandır bakamadım foruma
Amin canım Allah sana da isteyen herkese yardım etsinCanım çok sevindim insalh herşey yolunda gitsin bende adeti bekliyrm doktorum bu sefer famarayla tedavi yapacak dogal siklus yine bakalım ne olcak bu arada hormon yoga önerdiler sen duydunmu hiç
Canım bunu bana Emriyolog söyledi rahim kalinlasmiyor diye hormon yoga yap dedi bide ahududu yaprağı çayı rahim kalinlastiriyormusAmin canım Allah sana da isteyen herkese yardım etsinyok duymadım ne hormonu kız
Yoganın zararı olmaz mantık olarak yap canım kendini iyi hissettirirCanım bunu bana Emriyolog söyledi rahim kalinlasmiyor diye hormon yoga yap dedi bide ahududu yaprağı çayı rahim kalinlastiriyormus
Çok sevindim rabbim tez vakitte nasip etsinEvet canım kısmet olursa ya 31 aralık ya da ocak ilk haftasında inşallah rahimde sıvı görünmedi ilaçsız kalınlık da 8 mm di sen neler yapıyorsun ne zamandır bakamadım foruma
Amin canım allah hepimize nasip etsinÇok sevindim rabbim tez vakitte nasip etsin
Benimde kızım olacak inşallahKızlar benim kızım olacakmışÇok şükür bugünlere
Yaaa çoğunluk kız zaten. Saglikla gelsinlerBenimde kızım olacak inşallah