2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ya ben yanlıs hatırlamıyosam prolaktin benimde yüksekti ama opu aşamasındayken doktor bana önem değil demişti transfer döneminde de hiç hormonlarıma bakmadılar hala yüksek olabilirdi değerim
Ama önemli biseymis sükürki gebe kalmışsınız şimdi doktorum dostinex 1 tane iç dedi
Yaa ben bu ara kuru incere dadandim ama yükseltiyormus hemen bıraktım yemeyi

Merhabalar, benim ilk tüp bebek denemem. 5.gun embriyosu transfer edildi 19 Kasım'da bugün sabah idrar testi yaptım (transfer sonrası 6.Günüm . Resimdeki gibi silik çıktı. Bi bakabilir misiniz hanımlar

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-25-11-14-32-934_com.miui.gallery.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 40
Merhabalar, benim ilk tüp bebek denemem. 5.gun embriyosu transfer edildi 19 Kasım'da bugün sabah idrar testi yaptım (transfer sonrası 6.Günüm . Resimdeki gibi silik çıktı. Bi bakabilir misiniz hanımlar
Var görünüyor inşallah pozitiftir.
Sabahları test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsiniz.

Var görünüyor inşallah pozitiftir.
Sabahları test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsiniz.
Merhaba Melek hanım. Cevabınız için teşekkür ediyorum. Sabah idrarı ile yaptım. Normalde test günüm bu ayın 29 idi. Hiç bir belirtim yok ekstrem gaz dışında. Pazartesi kan testi yapacağız. Umarım dediğiniz gibi pozitiftir

Peki canım ne diyor doktor. Yani ne yapılması lazımmış. İllaki bir yolu yöntemi vardır senin sıkıntının.
Yani doktor diyorki ilaçla destekledim olmadı ilaçsız kendi haline bıraktım olmadı
Vakit saat var demekki emriyolarimiz güzel insalh sonuçlarda güzel olur nar suyunu hiç bırakma gluteni kes dedi

Yani doktor diyorki ilaçla destekledim olmadı ilaçsız kendi haline bıraktım olmadı
Vakit saat var demekki emriyolarimiz güzel insalh sonuçlarda güzel olur nar suyunu hiç bırakma gluteni kes dedi
Şöyle 2-3 ay ara verip rahimi dinlendirsen. Sonuçta dediği gibi embriyoların var. Bence de zamanı var demek ki.

Hay allah Maysacım ya.. var demek ki saati, bir çaresi olsa doktorun üstüne giderdi sebebini sadece histereskopiye bağlıyor değil mi..

Yok cekilmedim neden ki
Ben histeroskopi oldum doktor spiral taktı şimdi adet oldum galıba normalden az gelıyo benımde anlayamadım ( ara kanamam oldu da ondan anlayamıyorum) adet bitince spirali cıkarıp rahım filmi cektircekmişim bakcaklarmış. Bi rahım filmi cekılsene yapışıklık olmasın histeroskopi sonrası cunku incelme hiç duymadım bazı yapısıklıklar muayenede gorunmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…